خو دوستان من يه خورده با اين برنامه Wii Generic Patcher کار کردم به خوبی کار پتچ کردن رو انجام ميده ميتونيد از بازيتون ايميج بگيريد با اين برنامه پتچ کنيدش کارش درسته
خو بايد ISO رو با Trucha باز کنی بعد از تو پارتيشن دوم تو Sysfiles فایل main.dol رو اکسترکت کنی بعد اونو با اون برنامه باز کنی بعدش بعد انجام تغیيرات و Save کردن اون Replace بکنيشاین Generic Patcher من باهاش یه مشکلی دارم! اونجایی که میگه باید main.dol رو باز کنی؛ من ISO بازی رو میخوام انتخاب کنم ولی نمیشناسه چیزی رو. فکر کنم باید اول ISO رو با Trucha دستکاری کنیم بعد بذاریم تو Generic Patcher ، درسته ؟
ببخشید من اینقدر سوال می کنم.
این پتچ و پتچ کردن یعنی چه؟ به چه درد می خوره؟
1.برا پچ کردن باید دیسک خود وی رو دوباره رایت کنیم؟ دیسکاش چیه؟ DVD؟بازی ها رو به چند دلیل پچ (Patch) میکنن، یکی با برنامه Brick Blocker برای اینکه اگه بازی توش آپدیت داره؛ آپدیتش از بین بره و دستگاه رو خراب نکنه...
این اواخر با این برنامه Generic Patcher هم بازی ها رو پچ میکنن؛ مثلا برای رفع مشکل Error 001 ، یا انتخاب زبان انگلیسی به عنوان زبان پیشفرض طوری که دیگه بازی؛ زبان رو از روی ریجن Wii خودش انتخاب نکنه...![]()
1.برا پچ کردن باید دیسک خود وی رو دوباره رایت کنیم؟ دیسکاش چیه؟ DVD؟
2.Error 001 مربوط به کدوم بخش کنسوله؟ اصلا یعنی چی؟ معنیش چیه؟
3.این انتخاب زبان انگلیسی فقط واسه نوشته هاست؟ یا اصوات هم انگلیسی می شن؟
4.این قضیه آپدیت نینتندو که ashkanmm گفتن چیه؟ trucha signer چی چییه؟ مگه وی با مود چیپ کار نمی کنه؟
ممنون از توصیه هاتون. چشم.ببخشید من یه پیشنهاد برای دوستمون alimami دارم: انقدر نگران نباش، منم قبل از اینکه Wii بخرم همینجور نگران بودم، ولی وقتی یکم با Wiiت ور ری همه این چیزا دستت می آد. نگران پچ و اینا هم نباش، کنسول رو که تازه بخری انقدر بازی هست که بدون مشکل می آد و بازی می کنی و تا بخوای اونارو تموم کنی دیگه همه چی دستت اومده، پس نگران نباش