residentevil4
کاربر سایت
من آخه می خوام از اونور wii بگیرم و از یک شرکت پرسیدم گفتن چیپهاش تو ایران نیست حالا اگه شما واقعا دارید و مطمئنید من بگیرم، اگه میشه جواب دقیقشو با قیمتش بدید.بله - فکر کنم 30 تومان
خیلی ممنون:blushing:
من آخه می خوام از اونور wii بگیرم و از یک شرکت پرسیدم گفتن چیپهاش تو ایران نیست حالا اگه شما واقعا دارید و مطمئنید من بگیرم، اگه میشه جواب دقیقشو با قیمتش بدید.بله - فکر کنم 30 تومان
من آخه می خوام از اونور wii بگیرم و از یک شرکت پرسیدم گفتن چیپهاش تو ایران نیست حالا اگه شما واقعا دارید و مطمئنید من بگیرم، اگه میشه جواب دقیقشو با قیمتش بدید.
خیلی ممنون:blushing:
خبر مهم برای کسانی که Wii - J یا Wii-UC دارن >>
بازی Super mario Galaxy که یکشنبه برای فروش حاظر میشه حاوی firmware 3 هست و دستگاه رو به ورژن 3 آپدیت میکنه
حتما میدونید که چقدر مهمه ورژن دستگاه شما به 3 تبدیل بشه
- دیگه نگران brick یا semi brick شدن کنسول شما توسط بازیها نخواهید بود ( تا ورژن جدیدی نیاد )
- اگه کنسول شما قبلا semi brick شد این آپدیت کنسول شما رو درست میکنه
نکته بسیار مهم :
اگه اشتباها بازی uc رو در کنسول j یا pal و بازی j رو روی کنسول uc یا pal بگذارید دستگاه شما brick میشه
خرید این بازی رو نه فقط بخاطر این بازی جذاب بلکه بخاطر قابلیت اپدیت firmware به همه کسانی که کنسول wii دارن توصیه میکنم
بازم میگم دقت کنید اگه دستگاه شما j هست بازی j - اگه uc هست بازی uc رو تهیه کنید و اگه pal هست صبر کنید![]()
خبر مهم برای کسانی که Wii - J یا Wii-UC دارن >>
بازی Super mario Galaxy که یکشنبه برای فروش حاظر میشه حاوی firmware 3 هست و دستگاه رو به ورژن 3 آپدیت میکنه
حتما میدونید که چقدر مهمه ورژن دستگاه شما به 3 تبدیل بشه
- دیگه نگران brick یا semi brick شدن کنسول شما توسط بازیها نخواهید بود ( تا ورژن جدیدی نیاد )
- اگه کنسول شما قبلا semi brick شد این آپدیت کنسول شما رو درست میکنه
نکته بسیار مهم :
اگه اشتباها بازی uc رو در کنسول j یا pal و بازی j رو روی کنسول uc یا pal بگذارید دستگاه شما brick میشه
خرید این بازی رو نه فقط بخاطر این بازی جذاب بلکه بخاطر قابلیت اپدیت firmware به همه کسانی که کنسول wii دارن توصیه میکنم
بازم میگم دقت کنید اگه دستگاه شما j هست بازی j - اگه uc هست بازی uc رو تهیه کنید و اگه pal هست صبر کنید![]()
پس آقا مهدی به خودتون بدیم کوپی خورش کنید همون 30 تومن میشه دیگه؟ شما خودتون دستگاه uc می فروشید؟
اقاي west قيمت بازي ها تغيير نكرده همون 5.00 تومن
جناب West این Super Mario Galaxy ریجن J آماده س دیگه ؟! فردا بیام دنبالش ؟!!
راستی خواهشا این عزیزان تو فروشگاه رو مطلع کنید یه وقت اشتباهی U/C ندن!
مــــــرســـی!![]()