جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

آپدیت داره ! دارم روش کار میکنم . کسانی که ریسکش رو قبول میکنن میتونن تهیه کنن . اما پیشنهاد میدم 2 روز صبر کنید .
با Wii Brick Bloker که پچ کنیم هم فقط روی UC اجرا میشه

آپدیت داره ! دارم روش کار میکنم . کسانی که ریسکش رو قبول میکنن میتونن تهیه کنن . اما پیشنهاد میدم 2 روز صبر کنید .
با Wii Brick Bloker که پچ کنیم هم فقط روی UC اجرا میشه

ما تا هر چقدر هم که بگین صبر میکنیم:blushing:
فقط سعی کنید درست بشه چون در حال حاظر تنها امیدمون بعد خدا شمایید(برایه تهیه این بازی;))

آخرین ویرایش:
West عزیز این Sims2: Castaway چی ؟ اینکه دیگه روی 2.0 اجرا میشه انشاءا... ؟! ;)

P.S : (در مورد آپدیت ها) کشوری که تو سال 2007 هنوز ADSL توش فراگیر نشده باید بره *****.

با تشکر

P.S : (در مورد آپدیت ها) کشوری که تو سال 2007 هنوز ADSL توش فراگیر نشده باید بره *****.
مگه افتخاریه که dsl فراگیر بشه؟!! بعدم مگه چند وقته dsl اومده؟ و اینکه تو چندتا از کشورای خاور میانه dsl فراگیره؟

مگه افتخاریه که dsl فراگیر بشه؟!!
بــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــه :cheesygri
بعدم مگه چند وقته dsl اومده؟
خیلی وقته... ما خیلی عقبیم....
و اینکه تو چندتا از کشورای خاور میانه dsl فراگیره؟
حالا بگذریم که همین خاورمیانه هم توی IT حرفی برای گفتن نداره ، ولی از همین چهارتا کشور ع*ر*ب*ی هم عقب هستیم (متاسفانه!)

:-"

هییییچم افتخار نیست.. چون هیشکی ندونه من و شما میدونیم که تبادل اطلاعاتی جامعه اینترنتیمون محدود به چه مسائلی میشه...من به اون موضوعات افتخار نمیکنم..در ضمن خبر دارم dsl خیلی وقته اومده تو دنیا داداشم:cheesygri، منظورم ایران بود..
همون 4 تایی ام که گفتی ما میدونیم بلد نیستن یه مودمو درست نصب کنن...میدن به برادران یانکی براشون جفت و جور میکنن..
.

West عزیز این Sims2: Castaway چی ؟ اینکه دیگه روی 2.0 اجرا میشه انشاءا... ؟! ;)

با تشکر

بله این اجرا میشه و الان توی فروشگاه ولیعصر و فروشگاه میلاد نور موجود هست

اقا مهدی(وست) بازیه Mario & Sonic at the Olympic Games فردا منتشر میشه:love:
این بازی رو کی تو فروشگاه میارین؟؟ تا من هم این و هم Super Mario Galaxy با هم بیام مغازه تهیه کنم

جناب West (آقا مهدی) شما خودتون تو شعبه ولیعصر هستید ؟

اینو می پرسم چون دفعه آخری که اومدم، Wii play میخواستم ، اما اون آقایی که پشت میز بود اصلا اطلاعی از بازی های Wii نداشت ، اصلا نمی دونست همچین بازی ای برای Wii هست...

خواهشا زمان هایی که خودتون تو فروشگاه هستید رو اعلام کنید. خودتون که میدونید بازی های Wii یه کم دنگ و فنگ دارن و کمتر برای مردم آشنا هستن...

با تشکر...

اینو می پرسم چون دفعه آخری که اومدم، Wii play میخواستم ، اما اون آقایی که پشت میز بود اصلا اطلاعی از بازی های Wii نداشت ، اصلا نمی دونست همچین بازی ای برای Wii هست...

خواهشا زمان هایی که خودتون تو فروشگاه هستید رو اعلام کنید. خودتون که میدونید بازی های Wii یه کم دنگ و فنگ دارن و کمتر برای مردم آشنا هستن...

با تشکر...
ايشان خودش تو فروشگاه نيستند
در واقع ايشون فروشنده نيستند تا اونجا كه من اطلاع دارم.
GOOD LUCK

با تشکر...

من گاهی سر میزنم فقط
دیروز خودم توی فروشگاه دیدم !
بازیهای wii توی 4 تا جعبه بزرگ هست رفتید اونجا بگید جعبه ها رو نشون بدن بهتون حدود 40 تا 50 عنوان بود

اقا مهدی(وست) بازیه Mario & Sonic at the Olympic Games فردا منتشر میشه:love:
این بازی رو کی تو فروشگاه میارین؟؟ تا من هم این و هم Super Mario Galaxy با هم بیام مغازه تهیه کنم

اولیه هنوز نیومده
Guitar hero 3 رو پسفردا میاریم
اگه wii شما ورژن 3 هست بگید براتون جداگانه super mario galaxy رو رایت کنیم چون احتمال brick کردن داره توی مغازه نمیفروشیم که مشکلی واسه کسی پیش نیاره

عالی شد.
پس چرا تو سایت. لیست بازی های جدید این کنسول رو اپدایت نمیکنید؟؟؟:confused:

سعی میکنم فردا که تعطیله آپدیت کنم

خبر خوب اینکه با محمد صحبت کردم قرار شد برای خرید 5 بازی و بیشتر مبلغ 2500 تومان به ازای هر بازی بپردازید و کمتر از اون 4000 تومان

اولیه هنوز نیومده
Guitar hero 3 رو پسفردا میاریم
اگه wii شما ورژن 3 هست بگید براتون جداگانه super mario galaxy رو رایت کنیم چون احتمال brick کردن داره توی مغازه نمیفروشیم که مشکلی واسه کسی پیش نیاره
[/

نه اپدایت کنسول من هم 2 هست
همان طور که گفتین 2الی3 روز صبر کنید تا مشکل این بازی رو حل کنید من صبر میکنم;)
(امیدی هست یا باید حتما کنسول اپدایت شه؟؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or