آپدیت داره ! دارم روش کار میکنم . کسانی که ریسکش رو قبول میکنن میتونن تهیه کنن . اما پیشنهاد میدم 2 روز صبر کنید .
با Wii Brick Bloker که پچ کنیم هم فقط روی UC اجرا میشه
بــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــه :cheesygriمگه افتخاریه که dsl فراگیر بشه؟!!
خیلی وقته... ما خیلی عقبیم....بعدم مگه چند وقته dsl اومده؟
حالا بگذریم که همین خاورمیانه هم توی IT حرفی برای گفتن نداره ، ولی از همین چهارتا کشور ع*ر*ب*ی هم عقب هستیم (متاسفانه!)و اینکه تو چندتا از کشورای خاور میانه dsl فراگیره؟
West عزیز این Sims2: Castaway چی ؟ اینکه دیگه روی 2.0 اجرا میشه انشاءا... ؟!
P.S : (در مورد آپدیت ها) کشوری که تو سال 2007 هنوز ADSL توش فراگیر نشده باید بره *****.
با تشکر
بله این اجرا میشه و الان توی فروشگاه ولیعصر و فروشگاه میلاد نور موجود هست
ايشان خودش تو فروشگاه نيستندجناب West (آقا مهدی) شما خودتون تو شعبه ولیعصر هستید ؟
اینو می پرسم چون دفعه آخری که اومدم، Wii play میخواستم ، اما اون آقایی که پشت میز بود اصلا اطلاعی از بازی های Wii نداشت ، اصلا نمی دونست همچین بازی ای برای Wii هست...
خواهشا زمان هایی که خودتون تو فروشگاه هستید رو اعلام کنید. خودتون که میدونید بازی های Wii یه کم دنگ و فنگ دارن و کمتر برای مردم آشنا هستن...
با تشکر...
جناب West (آقا مهدی) شما خودتون تو شعبه ولیعصر هستید ؟
اینو می پرسم چون دفعه آخری که اومدم، Wii play میخواستم ، اما اون آقایی که پشت میز بود اصلا اطلاعی از بازی های Wii نداشت ، اصلا نمی دونست همچین بازی ای برای Wii هست...
خواهشا زمان هایی که خودتون تو فروشگاه هستید رو اعلام کنید. خودتون که میدونید بازی های Wii یه کم دنگ و فنگ دارن و کمتر برای مردم آشنا هستن...
با تشکر...
اقا مهدی(وست) بازیه Mario & Sonic at the Olympic Games فردا منتشر میشه
این بازی رو کی تو فروشگاه میارین؟؟ تا من هم این و هم Super Mario Galaxy با هم بیام مغازه تهیه کنم
عالی شد.
پس چرا تو سایت. لیست بازی های جدید این کنسول رو اپدایت نمیکنید؟؟؟:confused:
اولیه هنوز نیومده
Guitar hero 3 رو پسفردا میاریم
اگه wii شما ورژن 3 هست بگید براتون جداگانه super mario galaxy رو رایت کنیم چون احتمال brick کردن داره توی مغازه نمیفروشیم که مشکلی واسه کسی پیش نیاره
[/
مشکل همه ما همینه که نسخه (UC) هست و دارایه آپدایت(3)Super Mario Galaxy رو چه رجینیش رو دارید؟
! :l