west
کاربر سایت
اگه یه نفر Uc بخواد چی کار باید بکنه ؟
2 روز صبر کنید uc رو با یک پک دیگه میدیم
اگه یه نفر Uc بخواد چی کار باید بکنه ؟
تاريخ انتشار rayman raving rabbits 2 شاسد به سه ماه ديگه برسه nfs هم كه هنوز منتشر نشده.
نه کی میگه 3ماه دیگه؟؟؟؟تاریخ انتشارش 15 نوامبر هست
در ضمن NFS PS هم تاریخ انتشارش 13 نوامبر هست که امروز باشه...
اومده ما هم گرفتیم . یکی دو روز دیگه پخش میکنیم
حالا مگه چي هست اينقدر شلوغش كرديخواهش میکنم فردا پخش کنید (ما رو دست پر برگردونید)
حالا هر دو بازی اومده یا فقطNFS
عزیز من فقط به خاطر این بازی ها تا الان نرفتم گفتم همه بیان یکجا بخرم تمام بشهحالا مگه چي هست اينقدر شلوغش كردي
من هم امروز mario galexy رو خریدم و دستگاه رو اپدایت کردم اما همانطور که گفتین اجرا نشد
دوستان حداقل لینک دانلود و یه توضیح کوچیک در این مورد بدین
من رفتم تو سایت http://www.wiikey.cn/
پایین صفحه اینطور نوشته بود که لینک دانلود اپدایت هم اونجا بود من انگلیسیم خوب نیست(میشه یه نفر ترجمه کنه-شاید راه اپدایت کردن رو اموزش داده)
[07.11.01] Wiikey update 1.9g (as in galaxy!) beta released!
We are pleased to announce that BETA HOTFIX v1.9g of the Wiikey firmware is now available to download. Please note that this is a BETA HOTFIX released as an immediate response to feedback from users regarding SMG. It comes with absolutely no warranty or guarantees. Use it at your own risk! Feedback is welcome, but please send your message one time only. We can't reply to every message we get, but we do read all of them.
The Wiikey Team would like to thank all of those who sent in their messages of support over the last few days. Knowing that there are so many kind people out there has really made the whole thing worthwhile. Thanks!
خواهش میکنم فردا پخش کنید (ما رو دست پر برگردونید)
حالا هر دو بازی اومده یا فقطNFS
اقا مهدی شما چیپ اپدایت یا عوض نمیکنید؟؟؟؟
من زنگ زدم از اونجا که کنسول رو خریدم بهم گفت که ما از یه مینی چیپ استفاده کردیم و بیشتر نرم افزاری رو این کنسول کار کردیم اما نگفت اسم چیپ استفاده شده چیه(منو پیچوند)
حالا من اگه بیام مغازه شما برام یه کاری میکنید؟؟؟؟!!!
ببخشید هزینه این کار حدود چقدر میشه؟؟؟!
سلامخبر خوب دیگه اینکه بخاطر استقبال دوستان از کاهش 5 تومان به 4 تومانی بازیها
قیمت بازیهای Wii - WestGame از 4 تومان به 2 تومان کاهش می یابد !!!
برای 5 تا به بالا هم 1500 ![/SIZE][/SIZE][/COLOR]