اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
چیزی نشون دادن وعده سر خرمن منم میتونم بدم که یه چیزی داریم برا dlss و ریتریس. چی نشون دادن.خب یه خلاصه بریم
نگفتن 6800 رقیب 3070 هست ، من فکر میکنم رقیبش 3070 ti باشه
6900xt در حد 3090 ظاهر شد فکر نمیکنم 3080ti بتونه رقیبش باشه
جواب برای ری تریسینگ داشتند ! تعجب میکنم دوستان میگن چیزی نداشتن
راجب dlss هم باید صبر کرد و دید لیک ها حقیقت دارن و amd در حال تدارک و عرضه تکنولوژی مشابه هست یا نه
قیمت 6800 جالب نبود ، قیمت 6800xt نزدیک لیک ها بود و خوب بود
اما گل سرسبد نمایش ، قیمت 6900xt بود که فوق العاده بود و عملا 3090 رو خورد کرد ( از لحاظ قیمتی )
On AMD's side, Death Stranding supports AMD's FidelityFX Contrast Aware Sharpening (CAS). A gratifying effect, but Death Stranding isn't merely applying FidelityFX for sharpening; it also does upscale. This is a post-processing filter that performs similar work as DLSS with the difference that you do not need an RTX card. The sharpening and upscaling dies seem to cause some shimmer, especially on things like your backpack this is noticeable. It's not terrifying, and it's a method to increase framerates that folks will inevitably appreciate, but the effect is noticeable. The gain in performance is huge though, 25% in 2560x1440.
چیزی نشون دادن وعده سر خرمن منم میتونم بدم که یه چیزی داریم برا dlss و ریتریس. چی نشون دادن.
fidelity fx تو مایه چکبورد کنسولی هست. قبلا هم guru بود فکر کنم که بررسی کرده بود رو 5700 تو بازی ds.
منتظر چیز جدیدی بودیم.
Death Stranding: PC graphics performance benchmark review
نرمم افزاری که معلومه بهینه سازی بالایی تو dlss نمیتونن.25 درصد تو ds واقعا خوبهشما شک نکن اگه چیزی داشتن رو دست dlss یا برتری بهتر تو ray tracing الان جر داده بودن![]()
چیزی نشون دادن وعده سر خرمن منم میتونم بدم که یه چیزی داریم برا dlss و ریتریس. چی نشون دادن.
fidelity fx تو مایه چکبورد کنسولی هست. قبلا هم guru بود فکر کنم که بررسی کرده بود رو 5700 تو بازی ds.
منتظر چیز جدیدی بودیم.
Death Stranding: PC graphics performance benchmark review
لتنسی مهم نیست؟ عجب؟ pc باز نیستی پسفکر کنم اوضاع rt برای amd در قیاس با انویدیا جالب نیست که تقریبن هیچ مانوری روش ندادن.
اگر کسی دنبال rt نباشه (زیر 1%) با این قیمت ها قطعن اولین گزینه amd خاهد بود
تنها مشکل انویدیا و به طور مشخص 3080 و 3070 وی رم پایینشونه که از همون اولم بهش انتقاد وارد بود.
نمایش نا امید کننده ای واسه من بود. اخه لتنسی و انتی لگ برای چند درصد از گیمرها مهمه؟ (زیر 1%)
دروغ چرا من تاحالا نمیدونستم این چند میلی ثانیه میتونه اهمیت داشته باشه. حالا اینا یه قسمت از کنفرانس رو بهش اختصاص دادن.
حالا بنچمارک های rt هم میاد ولی با شناختی که ما از amd داریم، اگر تو این زمینه حرف جدی ای واسه گفتن داشتن قطعن با یک اسلاید در کنار 3080 و 3090 از خجالتشون در می اومدن.
لتنسی مهم نیست؟ عجب؟ pc باز نیستی پس
خود انویدیا هم 1 بخشش مانور لنتسی بود یادت رفته؟ چرا فکت صادر می کنی زیر 1 درصد همه لنتسی براشون مهمه
این همه tv یا مانتیور با اینپوت لگ پایین فری سینک چی سینک داره معرفی می شه برای اینکه این همه طرفدار داره
همه چیز مانور داد جز ری که بنچمارک هاش اومده 6800xt در حد 2080ti در حد ری هست که کافیه به نظرم تکنیک جدیدشم باید دید کیفیت و فریم دهیش در چه در dlss هست بعید می دونم در اون حدا باشه.
فعلا که amd در نظر نسجی ها برای خرید کارت بعدی جلو هست برید بخرید تا منم انویدیام بتونم به قیمت بخرم![]()
مهندس به جای اینکه تریگر بشی و کامنت احساسی بزاری کامنت رو اول بخون بعد ریپلای کن.لتنسی مهم نیست؟ عجب؟ pc باز نیستی پس
خود انویدیا هم 1 بخشش مانور لنتسی بود یادت رفته؟ چرا فکت صادر می کنی زیر 1 درصد همه لنتسی براشون مهمه
این همه tv یا مانتیور با اینپوت لگ پایین فری سینک چی سینک داره معرفی می شه برای اینکه این همه طرفدار داره
همه چیز مانور داد جز ری که بنچمارک هاش اومده 6800xt در حد 2080ti در حد ری هست که کافیه به نظرم تکنیک جدیدشم باید دید کیفیت و فریم دهیش در چه در dlss هست بعید می دونم در اون حدا باشه.
فعلا که amd در نظر نسجی ها برای خرید کارت بعدی جلو هست برید بخرید تا منم انویدیام بتونم به قیمت بخرم![]()
شما تو هرجایی دوست داری نظر سنجی بزار ببین برای چند درصد از گیمرها اون چند میلی ثانیه بهبود، فاکتوریه برای انتنخاب کارت گرافیکشون.دروغ چرا من تاحالا نمیدونستم این چند میلی ثانیه میتونه اهمیت داشته باشه.
۸ گیگ رم بیشتر و ۸۰ دلار در صورت واقعی بودن پرفورمنس عقلانی هست.مهم نیست واسه بازار میان رده چیزی نداشت الان 3070 با 499 دلار و چند وقت دیگه 3060 ti با 399 دلار دست انویدیا هست
اون 6900xt هم با 3080ti جواب داده میشه
چیزی که من انتظار داشتم با یه تکنولوژی مشابه dlss یا چیزای جدید بیاد جلو نه anti lag
رقیبش هست دیگه. ۸۰ دلار بیشتر برای ۱۶ گیگ. کارتی از 2080 ti قویترالبته 6800 رقیب 3070 نیست برای 3070 رقیبی معرفی نکرد. 3070 کارت 500 دلاری هست . در صورتی که 6800 نزدیک 600 دلار قیمت داره