جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

قیمت 6800 چقدر بد بود من انتظار داشتم رقیب 3070 باشه ولی خب 6900xt قشنگ 3090 له میکنه
درباره پرفورمنس بازی ها در حالت ray tracing صحبتی نشد که بعید میدونم جلوی انویدیا حرفی برای گفتن داشته باشه و هیچ چیزی برای مقابله با dlss رو نکرد

قیمت 6800 چقدر بد بود من انتظار داشتم رقیب 3070 باشه ولی خب 6900xt قشنگ 3090 له میکنه
درباره پرفورمنس بازی ها در حالت ray tracing صحبتی نشد که بعید میدونم جلوی انویدیا حرفی برای گفتن داشته باشه و هیچ چیزی برای مقابله با dlss رو نکرد
ولی خب شما ببین با 80 دلار بیشتر ، 8 گیگ بیشتر حافظه داره :دی

دو تا نکته داره:
یکی اینکه ریج مود و اسمارت اکسس فعاله
دومی اینه اصلا برا dlss و rt سخت افزاری معرفی نکرد
داره دیگه کجا رو می خونی
  • One Ray Accelerator per CU, 10x speedup for RT calculations
  • Upcoming FidelityFX enhancements to offer DLSS alternative

حرفی از فرکانس نشد؟
لعنتی خدا کنه ماینرا نخورم موجودیشو سریع....خوراک ماینینگن!!!!
پ.ن: برای اولین بار سیستم تاپ amd بهتر از اینتل و انویدیا پرفورمنس میده ارزونترم هست...

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
قیمت rx6900 یکم زیادیه به نظرم‌در حالی که gtx 3070 با 499$ قیمت برابری میکنه!!
از یه طرف هم خبری نسخه اقتصادی گرافیک مثل 6700 یا...نبود فقط ۳ تا پرچمدار معرفی کرد!! :-q خیلی ها همچین پولی ندارن بدن.من شدیدا منتظرم خبری از gtx3060 یا rx6700 بشه!کلا هرکی زودتر نسخه اقتصادی بده بیرون برنده است

با این تفاسیر 3070 یه مقداری مرده به حساب میاد...

ولی باید هد تو هد هم یه مقایسه بشن. با امار و ارقام چیزی مشخص نیست. نقد و مقایسه ها بیان ببینین چه خبره

انویدیا سر 3090 اگر بنچمارکهای ارائه شده از طرف amd رو درست در نظر بگیریم اشتباه رادون7 تکرار کرد . رم گرانتر با حجمی که هیچ بازی نیاز نداره مگر در رزلوشن 8k که بازار خیلی کوچیکی هست. و نتیجه قیمت گزاف 1500 دلاری هست.
از طرفی اجرای ریتریسینگ چیزی ازش ندیدم . مشکل پرزنت کردن محصولات amd این است که بجای اینکه در عمل اجرای تکنولوژی های بکار رفته تو محصولاتش رو نشون بده به چندتا چارت بسنده میکنه برعکس . انویدیا .
انویدیا یه دمو چشمگیر نشون میده . بعد میگه این رو که دیدید . محصول من اجراش کرده .
البته برای نتیجه گیری باید تا بررسی این کارتها به وسیله سایتهای معتبر منتظر موند.

2020-10-28_20-06-18.jpg

2020-10-28_20-04-35.jpg

تو این دو تا بنچمارک رزیدنت بهم نمیخوره. اگه تو بنچمارک پایین قرار بوده باشه که ریج و اسمارت آف باشن اختلاف با توججه به بنچمارک بالایی بیشتر باید بشه

اینجا هم اسمارت فعاله.

2020-10-28_20-18-45.jpg

انویدیا سر 3090 اگر بنچمارکهای ارائه شده از طرف amd رو درست در نظر بگیریم اشتباه رادون7 تکرار کرد . رم گرانتر با حجمی که هیچ بازی نیاز نداره مگر در رزلوشن 8k که بازار خیلی کوچیکی هست. و نتیجه قیمت گزاف 1500 دلاری هست.
از طرفی اجرای ریتریسینگ چیزی ازش ندیدم . مشکل پرزنت کردن محصولات amd این است که بجای اینکه در عمل اجرای تکنولوژی های بکار رفته تو محصولاتش رو نشون بده به چندتا چارت بسنده میکنه برعکس . انویدیا .
انویدیا یه دمو چشمگیر نشون میده . بعد میگه این رو که دیدید . محصول من اجراش کرده .
انویدیا خودشم گفت که به تعداد محدود میده و گرنه 3090 جلوی 3080 هم یه چیز ترکیده ای هست ولی دو تا مسئله داره ایونتهای amd از قدیم هم بوده:
1.محصولاتشو با رقیب مقایسه میکنه که خیلی زشته. انویدیا با نسل قبل مقایشه میکنه
2.فقط حرف میزنن.ویدیو نشون نمیدن که الان تو ریتریس داره چجوری فریم میده .این نسلی که با ریتریس شروع شده.باید نشون بدی توش چیکاره ای . 18 نوامبر 20 روز دیگه هست تا اونموقع معلوم میشه ولی تو این بنچها اسمارت فعاله و اگه شما اینتل بزاری اون فریم اضافه رو نداری وریج مود هم اون اور اتوماتیکشه. نباید در مقام قیاس اینا رو وارد بازی کنی.

ولی باید هد تو هد هم یه مقایسه بشن. با امار و ارقام چیزی مشخص نیست. نقد و مقایسه ها بیان ببینین چه خبره
3070 قیمتش 80 تا کمتره.بغیر از بررسیهای دیگر

آخرین ویرایش:
با این تفاسیر 3070 یه مقداری مرده به حساب میاد...

البته 6800 رقیب 3070 نیست برای 3070 رقیبی معرفی نکرد. 3070 کارت 500 دلاری هست . در صورتی که 6800 نزدیک 600 دلار قیمت داره

ولی خب شما ببین با 80 دلار بیشتر ، 8 گیگ بیشتر حافظه داره :D

مهم نیست واسه بازار میان رده چیزی نداشت الان 3070 با 499 دلار و چند وقت دیگه 3060 ti با 399 دلار دست انویدیا هست
اون 6900xt هم با 3080ti جواب داده میشه
چیزی که من انتظار داشتم با یه تکنولوژی مشابه dlss یا چیزای جدید بیاد جلو نه anti lag

خب یه خلاصه بریم

نگفتن 6800 رقیب 3070 هست ، من فکر میکنم رقیبش 3070 ti باشه

6900xt در حد 3090 ظاهر شد فکر نمیکنم 3080ti بتونه رقیبش باشه

جواب برای ری تریسینگ داشتند ! تعجب میکنم دوستان میگن چیزی نداشتن

راجب dlss هم باید صبر کرد و دید لیک ها حقیقت دارن و amd در حال تدارک و عرضه تکنولوژی مشابه هست یا نه

قیمت 6800 جالب نبود ، قیمت 6800xt نزدیک لیک ها بود و خوب بود

اما گل سرسبد نمایش ، قیمت 6900xt بود که فوق العاده بود و عملا 3090 رو خورد کرد ( از لحاظ قیمتی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or