اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
حالا که همه داخل این تاپیک هستند و بحث قیمت کارت های دست دوم و نو وسط اومد میخواستم نظر دوستان را در مورد قیمت مناسب برای کارت های دست دوم زیر بدونم (در صورت تمیز بودن و....)
1080
1080TI
2060
2070
2080
2080TI
یک قیمت منصفانه بنویسید ... ممنون ! (با فرض دلار 24 هزار تومن ....خواهشا فقط قیمت بدید بدون حاشیه )
ویراش :
حرف بدی زدم ؟! کلا تاپیک تعطیل شد !
نظرم اینه که شما همیشه قطعه خوب می خری، قیمت خوبی هم برای فروش می ذاری، این جهت تبلیغ(که البته نیازی هم نیستو فروشنده معتبرید) ولی یه چیزی که در مورد سری 30 با سابقه درخشان قیمت قطعات در ایران مشخصه، قیمتیه که هیچ ربطی به قیمت دلاری و اختلافش نداره، حالا از اونور هر کس می گیره خریدش توجیه داره، ولی اگه از ایران خرید می کنید و یک کارت قوی روی سیستمتون دارید، بنظرم دارید ریسک می کنید! معمولا قیمت خون باباشونو میزنن میبینید توجیه خرید نداره با قیمت دلاریش. چیزی که مشخصه، 3070 و 3080 کارتای ارزونی نیستن، 2070 و 2080 کارتای گرونی بودنآقایون
من برا 2070 Super ایسوس خودم 16 تومن قیمت گزاشتم
نظری در موردش دارین ؟
عرفش اینه 30 درصد زیر قیمت نو.سری 20 که نوش هست. ولی سری 10 رو معمولا مشابهشو تو سری 20 پیدا کن و 30 درصد ازش کم کن بعد 10 درصد هم برا rt و اینا بزن تو سرش حداقل.حالا که همه داخل این تاپیک هستند و بحث قیمت کارت های دست دوم و نو وسط اومد میخواستم نظر دوستان را در مورد قیمت مناسب برای کارت های دست دوم زیر بدونم (در صورت تمیز بودن و....)
1080
1080TI
2060
2070
2080
2080TI
یک قیمت منصفانه بنویسید ... ممنون ! (با فرض دلار 24 هزار تومن ....خواهشا فقط قیمت بدید بدون حاشیه )
ویراش :
حرف بدی زدم ؟! کلا تاپیک تعطیل شد !
خوبیش خوبه.آقایون
نظری در موردش دارین ؟
آقایون
نظری در موردش دارین ؟
اول صبر کن ببین دلال ها چه قیمتی مدنظرشون هست بعد بفروش. شاید دیدی همینم دیگه گیرت نیومدآقایون
نظری در موردش دارین ؟
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعاتلعنت به این وسوسه بعد 12 سال وسوسه شدم سیستم هم ببندم. اخرین بار کارت گرافیک geforce 8800 gtx رو بستم تو سیستمم. که زمان خودش غولی بود تنها کارت گرافیکی بود که کرایسیس یک رو میتونست با تنظیمات بالا اجرا کنه. الان این کارت rtx 3080 قشنگ چشمم رو گرفته . دوستان یک مشاوره بدن بخوام یک کیس خوب ببندم با این گرافیک چقدر حدودی در میاد. فقط خود کیس رو میخوام مانیتور و کیبورد و موس اینا نه.
اگر روی 1080p پلی میدید که بنظرم اصلا احتیاجی به ارتقا نیست و تا آخر نسل جدید هم این کارت جوابه. با وجود شاهکاری بنام dlss و پشتیبانی بازیهای نسل بعد ازش، فقط کافیه روی رزولیشن 720p با ریتریسینگ بتونید ۶۰ ثابت بگیرید، dlss اونو براتون به 1080p میرسونه. برا رزولیشنهای بالاتر هم مثل 2k ، این کارت تا حداقل ۸۰درصد بازیهای نسل بعد براش جوابه.آقایون
نظری در موردش دارین ؟
فعلا نه. هرچیزی تو یوتیوب هم میبینید فیک هست.ویدیو از بازی های مختلف با rtx 3090 هست؟ تو یوتوب چیز درست درم.نی نبود