اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اخه قطرش رو حساب کرده بودن ،رسیده بود به 47 سانت.(البته عدد تخمینی بوده).چرا تصویر PS5 از زاویه ی کنار هیچ جا نیست ؟
تصویر کارت گرافیک ها را هم باید از زاویه کنار بگذلرید !
منصفانه نیست این مقایسات !
فکر کنم جایی که شما زندگی می کنید معمولا سیستم نمی بندن، کارت گرافیک رو بجای کل قطعات سیستم بهتون می دن! LOL"درازه، کلفته، 2 تا 3 متر طولش می شه" چی می گیچه برجی سونی ساخته که درازترین کارت ما هم به گردش نمیرسه.
فکر کنم با قدرت 3090 میگفتن سونی یه کنسول بده احتمالا یه 2-3 متری طولش میشد.
نه ما سیستم رو نمیبندیم اسمبلشون میکنیم.دراز ترین قطعه pc اگه گرافیک سه فنه باشه معمولا همونه و ما کیسهای بدون اسکلت هم داریم محض اطلاعت.که کل قطعات کنار هم قرار میگیرن.فکر کنم جایی که شما زندگی می کنید معمولا سیستم نمی بندن، کارت گرافیک رو بجای کل قطعات سیستم بهتون می دن! LOL"درازه، کلفته، 2 تا 3 متر طولش می شه" چی می گی
از زاویه کنار که کنسول خوابیدست یا یکم به چپو راست متمایله کاملا مشخصه و عکساش هست، حالا تصویر 3بعدیش بیاد هر جاشو خواستی می تونی ببینی. مقایسه سایز در مقابل کنسول ها چون جالب بود گفتم بذارم، به VS و انصاف ربطی نداره. AMD رو با قدرتو قیمت زد له کرد دمشم گرم همینکه سیاست قبلی رو دنبال نکرد و با قدرت بالا و قیمت مناسب کارتشو معرفی کرد باید تحسینش کرد. از نظر من نه، از نظر همه هر کمپانی توی تخصص خودش باید عالی عمل کنه.
پ ن: توی تاپیک های مختلف معمولا مطلب می ذارم حالا از هر چیزی، مثل اینکه بعضی کاربران تا نام منو می بینن نگاه نمی کنن مطلب در مورد چیه، مهم اینه گودرزو شقایقو پیوند بدیم به هم
تا زمانی که تو cpu له نشده بود دل بکار نمیداد.حالا مجبوره با قیمت هم شده خودشو تو بازار حفظ کنه و از این لحاظ به نفعه.اینتل هم تو برهه زمانی اختلاف نسلهاش تو cpu کم بود و نیاز به تعویض تو هر سه چهار نسل بود.انویدیا هم اگه اینکار رو بکنه همین میشه.وارد دور باطل نشید
ولی له شدن amd به نفع هیچ کس نیست چون الان Nvidia به جای تریلری با پیکان می اومد
View attachment 163673
دارن بچه ها کم کم میان پایین.کارت 1600 تایی
با دلار صرافی بانکی 22400 با 5 درصد عوارض و 9 درصد مالیات میشه 40.8 میلیون که ازش 30 درصد بابت دسته دو بزنیم میشه 28.6 قیمت دسته دو.
داره کم کم متعادل میشه بازار دسته دو.
منتظر بود انویدیا بده و انویدیا هم منتظر بود amd بده.از اون طرف داره یه خبرایی میشه
AMD Radeon RX 6000 "Big Navi" teased in Fornite's Easter Egg - VideoCardz.com
بالاخره اونی که 50 میلیون داره بده پای گرافیک مطمئن باش 10 تومنم ردش کنه براش خیالی نیست و دو روز دیگه حاضره دو برابر بده یکی دیگه. دیدم که میگم. البته این موضوع فقط تو این خراب شده اینجوریه!زخمی رو که nvidia به خریدارای 2080ti زد تاریخ فراموش نخواهد کرد
Rip
اگه این پاک کنهای انتخابی بزارن،مییشه چهار تا حرف زد ولی رو پستای ما کلید کرده دوبارهکسی میدونه که dlss 3.0 انحصار سری امپر هستش فقط یا سری تورینگ هم شامل میشه ؟
دلار بره بالا قیمت ایشون هم میره بالا ...
3080 بیاد ... قیمت ایشون میره پایین
بعدش 3070 میاد ... قیمت خیلی میره پایین !
دلار میره بالا دوباره ... ولی نمیدونم چرا قیمت ایشون هنوز داره میره پایین !
تازه این وسط rdna 2 وارد میشه ...!
هی میره پایین ...
ساپورت vr اضافه کردن..از 4x بردن به 9xDLSS SDK 2.1 is out and it includes three updates:
● New ultra performance mode for 8K gaming. Delivers 8K gaming on GeForce RTX 3090 with a new 9x scaling option.
● VR support. DLSS is now supported for VR titles.
● Dynamic resolution support. The input buffer can change dimensions from frame to frame while the output size remains fixed. If the rendering engine supports dynamic resolution, DLSS can be used to perform the required upscale to the display resolution.
It will work with 900 series + GPUs, including RTX 20-series.