اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
حتی تصور استفاده از 8K در مخیله آدم هم نمیگنجه حالا فک کن بتونی بازیا روی این رزولوشن با 60 فریم و بیشتر ! تجربه کنی
کار کنسول ها در جهان سوم مثل اینجا اتفاقا راحت تر می شود چون خرید کنسول عقلانی تر و منطقی تر می شه .لاینوس...از قدرت کارتهای جدید کرک و پرش ریخته...و اشاره میکنه که با این قیمت ها و تاریخ ریلیز...میخواد کارو واسه کنسولها سخت کنه
واقعاً نمایش خیره کنندهای بود ، امسال سال عالی برای PC Gaming هست ، فقط باید دید حالا AMD چه چیزی با سری Navi میخواهد ارائه بده
آی سونی ، آی مایکروسافت ... امپر هم رسید حالا همینجوری بشینین خودتون را مسخره کنید ، چی شد این قیمت پس ؟
این موضوع هزینه pc یا کنسول به معقوله پیچیده ای که من خودمم نفهمیدم آخر کدوم بصرفه ترههر چقدر کارت ها قدرتمند باشن که واقعا هم فوق العاده قدرتمندن (حتی خودم هم اگه وضع مالیم خیلی خوب بود یک سیستم تاپ هم مبیبستم علاوه بر گرفتن کنسول ها) . بازم باید برای بازی کردن god of war و last of us و uncharted و horizon و killzone و کلی ایپی های قدیمی و جدید دیگه باید به کنسول رو بیاریم ( بهترین حالت برای اونایی که سیستم میبندن اینه بعضی از بازیهای کنسولی رو 3 4 سال بعد رو pc بازی کنن که از دید من واقعا دیگه بی مزه میشه بعد این همه وقت . هر چند ممکنه خیلیا صبر زیاد داشته باشن تا اون موقع ) از اکس باکس نگفتم چون بازیهاش رو ویندوز هم هست طبیعیه هر دوش برای یک شرکته. وگرنه تو کنسول اکس باکس هم گیرز و فورزا ها هستن حتی الان بالاترین بازیهای گرافیکی که تا الان اومدن مال کنسول هاست . مثل last of us 2 و god of war و ....
برای کسی که وضع مالیش خوبه خوب هم میتونه سیستم ببنده هم کنسول بگیره که فوق العاده هست. ولی برای امثال ما قرار بر انتخاب یکی باش ( برای بستن سیستم گیمینگ نسل بعد در ایران باید کم کمش 40 میلیون خرج کنی اونم تازه خیلی از بازیها رو نمیتونی بازی کنی برای همین واقعا نمیصرفه این همه پول بدی بعدش نتونی خیلی از بازیهای تاپ رو بازی کنی مگر هم pc داشته باشی هم کنسول که واقعا برنده واقعی هستید) باید کنسول رو انتخاب کنه تا خودش رو از این همه بازیهای انحصاری تاپ محروم نکنه.
ببین اگه بخوای پی سی های اند ببندی با 3080 قطعا از کنسول گرونترهاین موضوع هزینه pc یا کنسول به معقوله پیچیده ای که من خودمم نفهمیدم آخر کدوم بصرفه تره
پی سی میبندی گرون
کنسول میگیری ارزون بجاش بازی و پلاس و...گرون
آدم میمونه واقعاً
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
تو نسل قبل تقریبا قویترین کارتش .سری 7 رو بزاریم کنار 5700 بود که با میان رده بالایی مثل 2070 میجنگید.rdn2 اگر هم نزدیک ampere باشه چون dlss2 نداره خیلی عقبه ولیamd همیشه خوب قیمت گذاری میکنه
میگم میشه یکم دیگه هم صبر کن 5000 هم میاد.شاید تا 6 سال دیگه 6000 هم بیاد ارزونتره.ببین اگه بخوای پی سی های اند ببندی با 3080 قطعا از کنسول گرونتره
میتونی صبر کنی ۳۰۶۰ بگیری که احتمالا ۳۵۰ دلاره
یا میتونی یکی دو سال صبر کنی و سری ۴۰۰۰ انویدیا رو بگیری که قطعا قوی تر و ارزونتره
نمیدونم چه اصراری هست که فقط بگید همینا بازین و همه باید برا همینا،هر کاری که میخوان بکنن و اگه اینا رو بازی نکنن عمرشون برفناست.هر چقدر کارت ها قدرتمند باشن که واقعا هم فوق العاده قدرتمندن (حتی خودم هم اگه وضع مالیم خیلی خوب بود یک سیستم تاپ هم مبیبستم علاوه بر گرفتن کنسول ها) . بازم باید برای بازی کردن god of war و last of us و uncharted و horizon و killzone و کلی ایپی های قدیمی و جدید دیگه باید به کنسول رو بیاریم ( بهترین حالت برای اونایی که سیستم میبندن اینه بعضی از بازیهای کنسولی رو 3 4 سال بعد رو pc بازی کنن که از دید من واقعا دیگه بی مزه میشه بعد این همه وقت . هر چند ممکنه خیلیا صبر زیاد داشته باشن تا اون موقع ) از اکس باکس نگفتم چون بازیهاش رو ویندوز هم هست طبیعیه هر دوش برای یک شرکته. وگرنه تو کنسول اکس باکس هم گیرز و فورزا ها هستن حتی الان بالاترین بازیهای گرافیکی که تا الان اومدن مال کنسول هاست . مثل last of us 2 و god of war و ....
برای کسی که وضع مالیش خوبه خوب هم میتونه سیستم ببنده هم کنسول بگیره که فوق العاده هست. ولی برای امثال ما قرار بر انتخاب یکی باش ( برای بستن سیستم گیمینگ نسل بعد در ایران باید کم کمش 40 میلیون خرج کنی اونم تازه خیلی از بازیها رو نمیتونی بازی کنی برای همین واقعا نمیصرفه این همه پول بدی بعدش نتونی خیلی از بازیهای تاپ رو بازی کنی مگر هم pc داشته باشی هم کنسول که واقعا برنده واقعی هستید) باید کنسول رو انتخاب کنه تا خودش رو از این همه بازیهای انحصاری تاپ محروم نکنه.
اگه بینشون گیر افتادی کنسول بخر ولی اگه pc بازی.دست به تغییر نزناین موضوع هزینه pc یا کنسول به معقوله پیچیده ای که من خودمم نفهمیدم آخر کدوم بصرفه تره
پی سی میبندی گرون
کنسول میگیری ارزون بجاش بازی و پلاس و...گرون
آدم میمونه واقعاً
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk