اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
FSR کلا استفاده نشه خیلی بهترهمن تستش کردم.
روی سایبرپانک با تنظیم همهچی تا خشتک بالا، فریم بدون FG و با DLSS Quality حدود ۴۷ فریم میگرفتم و با این میره روی حدود 90 فریم
الن ویک ۲ با همه چی روی ته و Path Tracingو ... و همون کیفیت DLSS فریم ۲۷ و با این میره روی 56-57 فریم
هر دوی اینها اصلا حس افزایش فریم نمیدن. به خصوص روی الن ویک اصلا نتیجه خوب نیست و مقدار زیادی گوستینگ و شیمرینگ و از این چیزایی که اسمش رو نمیدونم اضافه میشه
روی رچت و کلنک که با DLSS و تنظیمات تا انتها، حدود ۷۰ فریم میگرفتم، با این میره روی ۱۴۰ فریم و مشکلات تصویری بالا دیده نمیشه. من هیچ تجربهای از DLSS3 ندارم. اما این تجربه FG اصلا برام راضی کننده نبود.
شاید لازمه فریم بالای ۵۰-۶۰ باشه که نتیجه مطلوب بده.
NVIDIA GeForce RTX 40 SUPER GPU Prices Allegedly Leak Out: 4080 SUPER $999, 4070 Ti SUPER $799, 4070 SUPER $599
فقط 4080 کاهش قیمت داشته که بی خود ترین و بدترین فروشم داشت نسخه سوپرش هم حتی پنج درصد بهتره عملا همون قبلی با 200 دلار قیمت کمتره
4070tis هم بهترین و بیشترین تغییرات داشته و پهنای وی رم با 4 گیگ وی رم بیشتر ارزشش خیلی بیشتر می کنه حدود 15 تا 25 درصد هم طبق شایعات بهتر عمل می کنه
از اولم افزایش قیمت 500 دلاری سری 80 خیلی غیر منطقی بود و بله به طور رسمی تایید شده قیمت 4080S 999 دلارهمثل اینکه بصورت رسمی قیمتهای لو رفته درست هست
View attachment 324309
---------------------------------------------------------------------------------------
لینک کنفرانس
--------------------------------------------------------------------------------------
عناوین جدیدی که از dlss پشتیبانی خواهند کرد
View attachment 324331
RTX 500 and Counting: Horizon Forbidden West Complete Edition & Pax Dei Lead The Charge For RTX and DLSS 3 At CES 2024
البته 4080 و 4070ti دیگه تولید نمیشن و با سری s جایگزین شدناز اولم افزایش قیمت 500 دلاری سری 80 خیلی غیر منطقی بود و بله به طور رسمی تایید شده قیمت 4080S 999 دلاره
احتمالا 4080 معمولی هم 900 دلار بشه کسایی 4080 به تازگی خریدن احتمالا خیلی شاکی هستن
البته قرار بود 4090S هم بیاد اما توی تست های انویدیا FAIL شده کنسل کردنش احتمالا یا پورتش ذوب شده یا حرارت کامپوننت هاش قابل کنترل نبوده
با این حساب 4080 معمولی 900 دلاری(شاید) یا 4070TIS بهترین انتخاب های های اند هستن
تولید که قطعا نمی شن دیگه اما باد کرده های قبلی رو قطعا باید با قیمت پایین تری بدن تا بخرن 900 دلار به نظر منطقی میادالبته 4080 و 4070ti دیگه تولید نمیشن و با سری s جایگزین شدن
با توجه به فاصله 4090 با رقیبش نیازی هم به نسخه s ش نیست .
4080 عملا شده بود 1000 دلار قبل از اینم فقط رسمی نبود انویدیا از عمد این نسل رو گرون داد که نسل قبلیش بفروشه خیلی خیلی زیاد از سری قبل تولید شده بود یک دفعه ماین خوابید همش باد کردانویدیا رسما تایید کرده کارت های 4080 و 4070ti به آخر عمرشون رسیدن. (دلیلشم همه میدونیم فروش کم بوده) و بزودی با سری super جایگزین میشن. با این حساب فک کنم 4070ti کم عمر ترین کارت انویدیا بوده.
تفاوتی که هست مثلا 4080 super با قدرت بیشتر از 4080 معمولی حدودا 200 دلار ارزون تر قیمت خورده. یعنی هم قدرت رو افزایش داده هم قیمت رو کاهش داده.
اینجاس که میفهمیم اتحاد برای نخریدن کارت مضخرف با قیمت تخیلی تا چه حد میتونه جوابگو باشه. (مخصوصا 4070ti که من هیچ وقت منطق انویدیا برای تولیدش با 12gb وی رم رو نفهمیدم)
اگه تولید کننده های محتوا و عزیزان AI نبودن قطعا 4090 هم یه off تمیز میخورد. (با اینکه بهترین و منطقی ترین کارت سری 40 بود)
اتفاقا همین الآنم بحثش هست.به شخصه حس می کنم ماین یا ai بر می گرده احتمالا توی اینده نزدیک
با حرفای شما به طور کلی مخالفتی ندارم فقط این بخش که 4080 شده بود 1000 دلار رو خواستم مخالفت کنم، خودم خیلی علاقه داشتم 4080 بگیرم پارسال تو عید پاک، ولی تخفیف خاصی نخورد و در نهایت با توجه که عملا تفاوت قیمت 4070Ti با 4080 هم اندازه یک PS5 Digital بود رفتم سراغ 4070Ti.4080 عملا شده بود 1000 دلار قبل از اینم فقط رسمی نبود انویدیا از عمد این نسل رو گرون داد که نسل قبلیش بفروشه خیلی خیلی زیاد از سری قبل تولید شده بود یک دفعه ماین خوابید همش باد کرد
اگر کسی الان ۴۰۸۰ یا ۴۰۷۰ti داره این سوپرها با این بنچمارک ها بنظرم ارزش خرید ندارند.با حرفای شما به طور کلی مخالفتی ندارم فقط این بخش که 4080 شده بود 1000 دلار رو خواستم مخالفت کنم، خودم خیلی علاقه داشتم 4080 بگیرم پارسال تو عید پاک، ولی تخفیف خاصی نخورد و در نهایت با توجه که عملا تفاوت قیمت 4070Ti با 4080 هم اندازه یک PS5 Digital بود رفتم سراغ 4070Ti.
از اونجایی هم که نسبت به 12 گیگ رم 4070Ti خیلی دلچرک بودم، همچنان قیمت 4080 رو دنبال میکردم و باید بگم حتی تو تخفیف های جمعه سیاه هم من قیمت زیر 1550 دلار کانادا ندیدم که نزدیک همون 1200 دلار آمریکا میشه.
همین الانش هم چک کردم خود آمریکا موجودی 4080 خیلی کم شده ولی بازم قیمت زیر 1150 دلار آمریکا تقریبا وجود نداره براش.
در کل حداقل برای آمریکای شمالی قیمت 4080 به زور شاید نزدیک 1100 دلار شده بوده در مدت زمان های خیلی محدود و خیلی شاید نشه کلی گفت 4080 عملا 1000 دلار بوده.
قطعا برای کسی که داره ارزش خرید ندارن. ولی کسی که تازه بخواد بخره قطعا میره سمت سری super حالا هر چقدر هم سری عادی off بخورن.اگر کسی الان ۴۰۸۰ یا ۴۰۷۰ti داره این سوپرها با این بنچمارک ها بنظرم ارزش خرید ندارند.
بنظرم بهترین کار صبرکردن برای ریلیز سری 5000 در سال ۲۰۲۵