اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
لیست بازی هایی که میشه ازش استفاده کرد رو از کجا پیدا و تست کنیم؟.
دارندگان کارتهای سری 2000 و 3000 انودیا با این روش میتونید از تکنولوژی فریم جنریشن که داخل برخی بازیها گذاشتند استفاده کنید که در حدود 70 تا 100 درصد افزایش فریم ریت خواهید داشت.
آموزش نصب:
فایل
dlssg-to-fsr3-0.60 (DLSSTweaks Edition) را از این سایت دریافت کنید:
dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR3 Frame Gen)
فایل zip. دانلود شده را اکسترکت کنید.
روی فایل «DisableNvidiaSignatureChecks.reg» دوبار کلیک کنید و «Run» را انتخاب کنید. در چند دیالوگ بعدی روی "YES" کلیک کنید.
محل نصب بازی خودتون که فایل EXE بازی در اون قرار داره رو پیدا کنید مثلا برای Cyberpunk 2077، این پوشه حاوی Cyberpunk2077.exe است. یا مثلا بازی Alan Wake 2 هم به همین ترتیب.
سپس فایلهای "dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll" و "nvngx.dll" را در محل نصب بازی کپی کنید.
بازی را اجرا کنید.
حواستون باشه داخل بازی تنظیمات اپسکیل رو همون DLSS باشه و روی FSR سوییچ نکنید.
لینک ویدوی آموزش نصب:
بازیهایی که فریم جنریشن ساپورت میکنندلیست بازی هایی که میشه ازش استفاده کرد رو از کجا پیدا و تست کنیم؟
چون Cyberpunk2077 و Alan Wake 2 هنوز ندارم
من تستش کردم..
دارندگان کارتهای سری 2000 و 3000 انودیا با این روش میتونید از تکنولوژی فریم جنریشن که داخل برخی بازیها گذاشتند استفاده کنید که در حدود 70 تا 100 درصد افزایش فریم ریت خواهید داشت.
آموزش نصب:
فایل
dlssg-to-fsr3-0.60 (DLSSTweaks Edition) را از این سایت دریافت کنید:
dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR3 Frame Gen)
فایل zip. دانلود شده را اکسترکت کنید.
روی فایل «DisableNvidiaSignatureChecks.reg» دوبار کلیک کنید و «Run» را انتخاب کنید. در چند دیالوگ بعدی روی "YES" کلیک کنید.
محل نصب بازی خودتون که فایل EXE بازی در اون قرار داره رو پیدا کنید مثلا برای Cyberpunk 2077، این پوشه حاوی Cyberpunk2077.exe است. یا مثلا بازی Alan Wake 2 هم به همین ترتیب.
سپس فایلهای "dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll" و "nvngx.dll" را در محل نصب بازی کپی کنید.
بازی را اجرا کنید.
حواستون باشه داخل بازی تنظیمات اپسکیل رو همون DLSS باشه و روی FSR سوییچ نکنید.
لینک ویدوی آموزش نصب:
اگه میشه رزولوشن و مدل گرافیک هم بگومن تستش کردم.
روی سایبرپانک با تنظیم همهچی تا خشتک بالا، فریم بدون FG و با DLSS Quality حدود ۴۷ فریم میگرفتم و با این میره روی حدود 90 فریم
الن ویک ۲ با همه چی روی ته و Path Tracingو ... و همون کیفیت DLSS فریم ۲۷ و با این میره روی 56-57 فریم
هر دوی اینها اصلا حس افزایش فریم نمیدن. به خصوص روی الن ویک اصلا نتیجه خوب نیست و مقدار زیادی گوستینگ و شیمرینگ و از این چیزایی که اسمش رو نمیدونم اضافه میشه
روی رچت و کلنک که با DLSS و تنظیمات تا انتها، حدود ۷۰ فریم میگرفتم، با این میره روی ۱۴۰ فریم و مشکلات تصویری بالا دیده نمیشه. من هیچ تجربهای از DLSS3 ندارم. اما این تجربه FG اصلا برام راضی کننده نبود.
شاید لازمه فریم بالای ۵۰-۶۰ باشه که نتیجه مطلوب بده.
رزولوشن 2Kاگه میشه رزولوشن و مدل گرافیک هم بگو
ببین مشخصا این چون ماد هست هنوز جای کار داره و قطعا رسمی که پچ بشه تو همه بازیها نتیجه بهتری خواهید گرفت ولی در مورد فریم جنریشن حتما Vsync رو Off کن حتی اگر شده از کنترل پنل انودیا Force Off کن و اگر میتونی روی TV یا مانیتوری که VRR یا G-Sync ساپورت میکنه تست کن.من تستش کردم.
روی سایبرپانک با تنظیم همهچی تا خشتک بالا، فریم بدون FG و با DLSS Quality حدود ۴۷ فریم میگرفتم و با این میره روی حدود 90 فریم
الن ویک ۲ با همه چی روی ته و Path Tracingو ... و همون کیفیت DLSS فریم ۲۷ و با این میره روی 56-57 فریم
هر دوی اینها اصلا حس افزایش فریم نمیدن. به خصوص روی الن ویک اصلا نتیجه خوب نیست و مقدار زیادی گوستینگ و شیمرینگ و از این چیزایی که اسمش رو نمیدونم اضافه میشه
روی رچت و کلنک که با DLSS و تنظیمات تا انتها، حدود ۷۰ فریم میگرفتم، با این میره روی ۱۴۰ فریم و مشکلات تصویری بالا دیده نمیشه. من هیچ تجربهای از DLSS3 ندارم. اما این تجربه FG اصلا برام راضی کننده نبود.
من تستش کردم.
حتی اگر شده از کنترل پنل انودیا Force Off کن و اگر میتونی روی TV یا مانیتوری که VRR یا G-Sync ساپورت میکنه تست کن
دستت درد نکنه.ببین مشخصا این چون ماد هست هنوز جای کار داره و قطعا رسمی که پچ بشه تو همه بازیها نتیجه بهتری خواهید گرفت ولی در مورد فریم جنریشن حتما Vsync رو Off کن حتی اگر شده از کنترل پنل انودیا Force Off کن و اگر میتونی روی TV یا مانیتوری که VRR یا G-Sync ساپورت میکنه تست کن.
واسه این میگم که چون تو ویدیوهایی که تو یوتیوب هست قشنگ نرم شدن تصویر مشخصه بنابراین یه مقدار روش کار کن شاید درست بشه