اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
این کابل جوابگوی بیشتر از 500 وات نیست البته برای طراحی جدید تست ها خوب بوده اما برای قبلی ها نمی کشهطبق شایعات انویدیا کانکتور برق کارت گارفیک های سری 5000 دوباره تغییر خواهد کرد.
مثل اینکه شایعه درست نیست و اینکه سری جدید احتمالا آخرسال 2024 عرضه میشهطبق شایعات انویدیا کانکتور برق کارت گارفیک های سری 5000 دوباره تغییر خواهد کرد.
NVIDIA RTX 50-series "Blackwell" to Debut 16-pin PCIe Gen 6 Power Connector Standard [Most Likely Fake] - Hardware Bustersur friends at Hardware Busters have reliable sources in the power supply industry with equal access to the PCIe CEM specification as NVIDIA, and say that the story of NVIDIA adopting a new power connector with "Blackwell" is likely false. NVIDIA is expected to debut the new GPU series toward the end of 2024, and if a new power connector was in the offing, by now the power supply industry would have some clue. It doesn't. Read more about this in the Hardware Busters article in the source link below.
به علاوه توی درایور 551.61 دو قابلیت مهم RTX HDR و Dynamic Vibrance رو اضافه کرده که اولی اسمش مشخصه و چند پست قبل یه ماد برای فعال سازی غیر رسمیش معرفی شده بود.برید همین الان ورژن جدید GeForce Experience که به اپ Nvidia تغییر نام داده رو دانلود کنید
Download NVIDIA App
این App قرار ـه به مرور زمان جایگزین کنترل پنل منسوخ و قدیمی Nvidia بشه . فعلا یـ سری قابلیت های کنترل پنل رو اوردن Screen Overlay رو هم زدن باز طراحی کردن و کلی اپشن جدید واسه مانیتور کردن اضافه کرد .
یکی از دلایلی که رفتم سمت AMD خط خوردبرید همین الان ورژن جدید GeForce Experience که به اپ Nvidia تغییر نام داده رو دانلود کنید
Download NVIDIA App
این App قرار ـه به مرور زمان جایگزین کنترل پنل منسوخ و قدیمی Nvidia بشه . فعلا یـ سری قابلیت های کنترل پنل رو اوردن Screen Overlay رو هم زدن باز طراحی کردن و کلی اپشن جدید واسه مانیتور کردن اضافه کرد .
برید همین الان ورژن جدید GeForce Experience که به اپ Nvidia تغییر نام داده رو دانلود کنید
Download NVIDIA App
این App قرار ـه به مرور زمان جایگزین کنترل پنل منسوخ و قدیمی Nvidia بشه . فعلا یـ سری قابلیت های کنترل پنل رو اوردن Screen Overlay رو هم زدن باز طراحی کردن و کلی اپشن جدید واسه مانیتور کردن اضافه کردن + یـ عالمه تغییر دیگه
دیر تصمیم گرفتییکی از دلایلی که رفتم سمت AMD خط خورد
موند VARM بالا و قیمت معقول تر، شاید سری 6000 رو رفتیم RTX
من روی Tunic و Hi-Fi Rush تستش کردمبه علاوه توی درایور 551.61 دو قابلیت مهم RTX HDR و Dynamic Vibrance رو اضافه کرده که اولی اسمش مشخصه و چند پست قبل یه ماد برای فعال سازی غیر رسمیش معرفی شده بود.
دومی هم ظاهراً چیز جالبیه و با AI رنگ و روی بازیها رو بهبود میده (احتمالا شبیه ReShade ولی خودکار)
برم هر دو رو امتحان کنم
من یک سال هستش که از 13900KS روی سیستم استفاده می کنم. تا حالا مشکل crash بازی نداشتم بخاطر سی پی یو. اخیرا هم shader ها رو کامپایل کردم برای TLOU Remake و مشکلی پیش نیمد.دیر تصمیم گرفتی
من با ۲۵ تومن یه rtx 3090 گرفتم که خودت بهتر میدونی 24 گیگ vram داره
هنوز نرسیدم امتحانش کنم
6900xt هم کارت خوبی بود بدون ری تریسینگ خیلی خوب فریم میده ولی با ری تریسینگ اف فریم ها زیاد میشه و تغییرات فریم حین بازی جاهایی که ری تریسینگ زیاد میشه کلا ضد حال میشه
یه سوالی هم از دوستان دارم
از موقعی که آپگرید کردم cpu رو به 13700k در حین بازی البته نه همه بازیها به طور مثال ratchet and clank این مشکل رو داره بعد از چند دقیقه بازی کردن با ارور مواجه میشم و کلا بازی بسته میشه یه دفعه ش هم سیستم کلا ری استارت شد
یا سر شیدر کامپایل the last of us حداقل ۲ مرتبه با ارور مواجه میشم و گیم بسته میشه
تو اینترنت سرچ کردم گویا ایراد از سمت پردازندهای اینتل سری 13700k و 13900k هست
با پردازنده قبلیم که 11500 بود اصلا این مشکل رو نداشتم
Is your Intel Core i9-13900K crashing in games? Your motherboard BIOS settings may be to blame — other high-end Intel CPUs also affected (Updated)
Recent high-end Intel CPUs are crashing Unreal Engine games
Possible solutions for Intel's gen 13 and gen 14 Core desktop processors crashing in Unreal Engine games
امیدی هست این مشکل حل بشه از طریق آپدیت بایوس مادربرد ؟
واقعا خیلی ضد حاله این همه پول آپگرید سیستم بدی بعد وسط گیم بازی کرش کنه واقعا ضد حال اساسی ه
از اینتل بعید بود همچین خرابکاری
مشکل از رم بود که با فعال کردن xmp روی سرعت ۶۴۰۰ این مشکل پیش می اومدمن یک سال هستش که از 13900KS روی سیستم استفاده می کنم. تا حالا مشکل crash بازی نداشتم بخاطر سی پی یو. اخیرا هم shader ها رو کامپایل کردم برای TLOU Remake و مشکلی پیش نیمد.
شما تنظیمات بایوس رو چک کن و ببین احیانا Auto OC چیزی روشن نباشه توسط مادربورد. این موارد نو بازی ها باعث unstable شدن میشه.