جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

چی شد اقا ؟ 48 و 32 ، 123 و 169 ؟! هیچ کدوم 50% نمیشه که ، خیلی کمتر میشه ، یا منظور چیزه دیگست من متوجه نشدم ؟! :-?
من برعکس گفتم درستش اینکه بگم 4090 اینجا 50 درصد از 4080 سریع تره. همیشه هم همین طوری بیان می شه دیگه من سریع نوشتم از بالا به پایین کلا درست نیست گفتنش چون 100 درصد اختلاف یعنی فریم صفر بشه :D

M50X هم دارید و خوش سلیقه اید :D (من رنگ قرمز لیمیتدش دارم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: just_p30
من برعکس گفتم درستش اینکه بگم 4090 اینجا 50 درصد از 4080 سریع تره. همیشه هم همین طوری بیان می شه دیگه من سریع نوشتم از بالا به پایین کلا درست نیست گفتنش چون 100 درصد اختلاف یعنی فریم صفر بشه :D

M50X هم دارید و خوش سلیقه اید :D (من رنگ قرمز لیمیتدش دارم)

اها منظورتون خوده FPS که میده نبود ، متوجه شدم الان.

آره خیلی چیزه حقیه ، بین این و DT 990 PRO مونده بودم که این یه آف خیلی سنگین خورد ، گرفتمش :D

• Like
Reactions: Persia Tech
اها منظورتون خوده FPS که میده نبود ، متوجه شدم الان.

آره خیلی چیزه حقیه ، بین این و DT 990 PRO مونده بودم که این یه آف خیلی سنگین خورد ، گرفتمش :D
990 پشت بازه به امپ که بزنیش لیک صداش خیلی زیاده همین 50 ایکس هم دارم صداش شبا اطرافیان بیدار می کنه :D
اون کابل تلفنیشم ازاردهنده س و اینکه سوکتی عین 50 ایکس نیست

• Like
Reactions: just_p30
  • Like
Reactions: -Poormaz-
شرکت Asus در اقدامی به صورت کامل رد داده و برداشته کولر ۳ اسلاته روی Rog Strix 4060 گذاشته که کارت شما رو هم اندازه 4090 می کنه!
4060 کارتی هست که حتی با کولر مناسب بیلد های Mini-ITX هم عرضه می شه!
----
این نسل گرافیک ها رسما سیرک اه. یهو بر می دارن کولر نسل قبل رو روی کارت بالارده می زارن بعد کولر سه اسلاته رو 4060 می زارن از اون ورم که Nvidia یک دونه بنچمارک بدون DLSS 3 نداده زمان معرفی کارت هاش.

شرکت Asus در اقدامی به صورت کامل رد داده و برداشته کولر ۳ اسلاته روی Rog Strix 4060 گذاشته که کارت شما رو هم اندازه 4090 می کنه!
----
این نسل گرافیک ها رسما سیرک اه. یهو بر می دارن کولر نسل قبل رو روی کارت بالارده می زارن بعد کولر سه اسلاته رو 4060 می زارن از اون ورم که Nvidia یک دونه بنچمارک بدون DLSS 3 نداده زمان معرفی کارت هاش.

عجب ! بعد رفته بود اگر اشتباه نکنم 4090 بود ؟ سری کولرهای قدیمی رو گذاشته بود روش :D

7600 تو آغاز قیمتش از msrp اومد پایین و تو اسپانیا که 300 یورو باید باشه، شده 260 تا.
https://www.coolmod.com/asrock-amd-radeon-rx-7600-challenger-oc-8gb-gddr6/
3060ti هم تو آلمان شده 430 تا.
https://www.mindfactory.de/product_...l-Aktiv-PCIe-4-0-x16--x8-Retail-_1493061.html

Fw6Or6MWAAMnNoY.jpg

________
چند وقت پیش یه شرکت چینی اومده بود سی پی یو زده بود و اسمش خیلی شبیه اینتل core i3 بود و حتی مشخصاتش
مشخص شد همون بوده و ریبرند شده

2023-05-26_12-49-12.jpg

----

ASUS-GeForce-RTX-4060-ROG-STRIX-Graphics-Card-_7-1456x1456.png

البته طراحی کولرش فرق می کنه تعداد هیت پایپ هاش کمتره قطعا VAPOR CH هم نیست اما خوب بازم برای 115W خیلی زیاده برای کیس های در بسته خفه که می خوان اصلا هیچ صدایی ازش درنیاد خوبه ضمنا فن هاشم بی کیفیت تره
احتمالا باید پول یک 4070 هم بدید :D

1685215860611.png

همیشه برام سوال بود 4090 که بیش از 60 درصد کودا کور بیشتر داره چرا توی بنچمارک ها 4090 فقط 30 تا نهایت 40 درصد ازش سر تره که خوب برخی بنچمارک ها برای بازی های دمو یا ناشناس نشون می ده همون 50 تا 60 درصد اختلاف درسته اما با دستکاری درایورهای انویدیا این اختلاف کم می شه
حقیقتا با اختلاف 4080 بی ارزش ترین کارت این نسله کارتی که باید 800 دلار نهایت قیمت می خورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or