اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
من برعکس گفتم درستش اینکه بگم 4090 اینجا 50 درصد از 4080 سریع تره. همیشه هم همین طوری بیان می شه دیگه من سریع نوشتم از بالا به پایین کلا درست نیست گفتنش چون 100 درصد اختلاف یعنی فریم صفر بشهچی شد اقا ؟ 48 و 32 ، 123 و 169 ؟! هیچ کدوم 50% نمیشه که ، خیلی کمتر میشه ، یا منظور چیزه دیگست من متوجه نشدم ؟!
من برعکس گفتم درستش اینکه بگم 4090 اینجا 50 درصد از 4080 سریع تره. همیشه هم همین طوری بیان می شه دیگه من سریع نوشتم از بالا به پایین کلا درست نیست گفتنش چون 100 درصد اختلاف یعنی فریم صفر بشه
M50X هم دارید و خوش سلیقه اید (من رنگ قرمز لیمیتدش دارم)
990 پشت بازه به امپ که بزنیش لیک صداش خیلی زیاده همین 50 ایکس هم دارم صداش شبا اطرافیان بیدار می کنهاها منظورتون خوده FPS که میده نبود ، متوجه شدم الان.
آره خیلی چیزه حقیه ، بین این و DT 990 PRO مونده بودم که این یه آف خیلی سنگین خورد ، گرفتمش
بین سپتامبر تا نوامبر 2024دوستان پوزش میخوام
تاریخ حدودی ریلیز نسل 5000 انویدیا مشخص هست ؟
ممنونم
قرار بود سه ماهه آخر 2024 منتشر بشه اما شایعات می گن رفته برای 2025.دوستان پوزش میخوام
تاریخ حدودی ریلیز نسل 5000 انویدیا مشخص هست ؟
ممنونم
بین سپتامبر تا نوامبر 2024
قرار بود سه ماهه آخر 2024 منتشر بشه اما شایعات می گن رفته برای 2025.
فعلا یکمی زیادی زوده واسه تاریخ گفتن
شرکت Asus در اقدامی به صورت کامل رد داده و برداشته کولر ۳ اسلاته روی Rog Strix 4060 گذاشته که کارت شما رو هم اندازه 4090 می کنه!
4060 کارتی هست که حتی با کولر مناسب بیلد های Mini-ITX هم عرضه می شه!
----
این نسل گرافیک ها رسما سیرک اه. یهو بر می دارن کولر نسل قبل رو روی کارت بالارده می زارن بعد کولر سه اسلاته رو 4060 می زارن از اون ورم که Nvidia یک دونه بنچمارک بدون DLSS 3 نداده زمان معرفی کارت هاش.
شرکت Asus در اقدامی به صورت کامل رد داده و برداشته کولر ۳ اسلاته روی Rog Strix 4060 گذاشته که کارت شما رو هم اندازه 4090 می کنه!
4060 کارتی هست که حتی با کولر مناسب بیلد های Mini-ITX هم عرضه می شه!
----
این نسل گرافیک ها رسما سیرک اه. یهو بر می دارن کولر نسل قبل رو روی کارت بالارده می زارن بعد کولر سه اسلاته رو 4060 می زارن از اون ورم که Nvidia یک دونه بنچمارک بدون DLSS 3 نداده زمان معرفی کارت هاش.