اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
میخوای اینستاگرام اون رفیقت که پولت بالا کشید هک کنی؟آقا شرمنده من سوالمو اینجا مطرح میکنم
جای دیگه به ذهنم نرسید
کسی این جا از هک این چیزا سر در میاره؟ (در مورد خود هک سوال فنی ندارم) بلکه یه سوالات حاشیه ای دارم
هیمیخوای اینستاگرام اون رفیقت که پولت بالا کشید هک کنی؟
34 بازی dlss3 استفاده میکنن
- D5 Render – DLSS3 – (available now)
- Outlast Trials – DLSS2 (available now)
- Bus Simulator 21 – DLSS2 (available now)
- KartKraft – DLSS2 (available now)
- Voidtrain – DLSS2 (available now)
- Moon Runner – DLSS2 (available now)
- Ashfall – DLSS3 (beta in July)
تو تاپیک مشاوره بزاری، بهتر بهت کمک میشه، چون pc یه پکیجه کامله و انتخاب و مچ شدن همه با هم لازمهدوستان یه سوال
من میخواستم سیستم جدید ببندم و اینتل بزارم توش
منتها به خاطر حرارت زیاد اون دست نگه داشتم
بعد گفتم برم سمت AMD
تو فرومها دیدم درباره سوختن و ذوب شدن بورد و پردازنده بحث میکنن
الان چیکار کنم ؟
نطری دارین ؟
ممنونم
عزیزم دم شما گرمتو تاپیک مشاوره بزاری، بهتر بهت کمک میشه، چون pc یه پکیجه کامله و انتخاب و مچ شدن همه با هم لازمه
به این موارد توجه نکن
بودجه رو مشخص کن، چیزی رو که میخوای مشخص کن، رو چه رزولوشنی، میخوای بازی کنی
و بعد بخر.دمای بالا با همون کولر کنترل میشه و اون سی پی یو براش تعریف شده، دمای مجاز
در مورد قضیه ذوب شدن amd هم مثل اینکه مشکل به ولتاژها بر میگشت که با آپدیت بایوس حل شده و اونم تو اورکلاکها رخ داده
______
عزیزم دم شما گرم
والا میخواستم 13900KS ببندم دیدم تو سایتها 7950X3D هم اومده
واسه همین گفتم بپرسم
من نه دانش اورکلاک دارم نه دوست دارم انجامش بدم
پس برای یوزر عادی مشکلی پیش نمیاد
باز هم ممنونم
اگر رمش 8 اه مطلقا ارزش خرید نداره.دوستان من برای استفاده روزمره + فتوشاپ و افتر افکت در حد موشن 2 بعدی قصد خرید لپ تاپ دارم. میدونم میشه با 50 تومن هم لپ تاپ گیمینگ 1080 پیدا کرد اما به نظرتون ارزش داره مک بوک ایر M2 بگیرم اونم حافظه 512؟ دست دومش 66 ـه، قیمتش زیاده ولی خب ده سال لپ تاپه توی تست هاش خروجی افتر افکتش هم عالیه. مک تا به حال نداشتم ولی برای لپ تاپ دوست دارم مک بوک بگیرم. البته M1 هم هنوز جوابه ولی خب یه چیزاییش مثل پورت های کمتر، دوربین 720p (حالا انگار چقدر ما مکالمه تصویری میکنیم) و ... ضعیفه.
البته فعلا در حد شایعه هست و منظور از آپدیت هم، احتمال میدن با عرضه Phantom Liberty DLC این تکنولوژی به بازی اضافه میشه.The addition of real-time neural caching to Cyberpunk 2077 will significantly improve path tracing performance and allow the game to run more smoothly and lag-free on RTX graphics cards. This update promises to significantly improve the game's graphical capabilities and make the visual experience even more exciting.
اپدیت جدید قراره پرفورمنس فول ریتریسینگ بازی رو بهتر کنه توسط کش نوع جدید
قیمت هم 200 دلار
- WiFi 6
- Bluetooth 5.2
- 1 x USB Type-C (w/DisplayPort Alt Mode)
- 4 x USB 3.2 Type-A
- 1 x HDMI
- 1 x DisplayPort
- 1 x 3.5mm audio
- 2 x 2.5 GbE Ethernet