جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

آقا شرمنده من سوالمو اینجا مطرح میکنم
جای دیگه به ذهنم نرسید
کسی این جا از هک این چیزا سر در میاره؟ (در مورد خود هک سوال فنی ندارم) بلکه یه سوالات حاشیه ای دارم
میخوای اینستاگرام اون رفیقت که پولت بالا کشید هک کنی؟

Newegg-Best-Sellers-CPU-May-19-2023.png

لیست پر فروش های NEWEGG

انویدیا برنامه ها و بازیهای جدید که از dlss استفاده میکنن رو اعلام کرد
  • D5 Render – DLSS3 – (available now)
  • Outlast Trials – DLSS2 (available now)
  • Bus Simulator 21 – DLSS2 (available now)
  • KartKraft – DLSS2 (available now)
  • Voidtrain – DLSS2 (available now)
  • Moon Runner – DLSS2 (available now)
  • Ashfall – DLSS3 (beta in July)
34 بازی dlss3 استفاده میکنن
298 بازی و برنامه dlss2
5 تا هم dlss1
_____
انویدیا گفته 4060 و 4060ti شونزده نسخه رفرنس ندارن

2023-05-20_0-35-08.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
من میخواستم سیستم جدید ببندم و اینتل بزارم توش
منتها به خاطر حرارت زیاد اون دست نگه داشتم
بعد گفتم برم سمت AMD
تو فرومها دیدم درباره سوختن و ذوب شدن بورد و پردازنده بحث میکنن
الان چیکار کنم ؟
نطری دارین ؟
ممنونم

• Like
Reactions: Persia Tech
دوستان یه سوال
من میخواستم سیستم جدید ببندم و اینتل بزارم توش
منتها به خاطر حرارت زیاد اون دست نگه داشتم
بعد گفتم برم سمت AMD
تو فرومها دیدم درباره سوختن و ذوب شدن بورد و پردازنده بحث میکنن
الان چیکار کنم ؟
نطری دارین ؟
ممنونم
تو تاپیک مشاوره بزاری، بهتر بهت کمک میشه، چون pc یه پکیجه کامله و انتخاب و مچ شدن همه با هم لازمه
به این موارد توجه نکن
بودجه رو مشخص کن، چیزی رو که میخوای مشخص کن، رو چه رزولوشنی، میخوای بازی کنی
و بعد بخر.دمای بالا با همون کولر کنترل میشه و اون سی پی یو براش تعریف شده، دمای مجاز
در مورد قضیه ذوب شدن amd هم مثل اینکه مشکل به ولتاژها بر میگشت که با آپدیت بایوس حل شده و اونم تو اورکلاکها رخ داده
______

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
تو تاپیک مشاوره بزاری، بهتر بهت کمک میشه، چون pc یه پکیجه کامله و انتخاب و مچ شدن همه با هم لازمه
به این موارد توجه نکن
بودجه رو مشخص کن، چیزی رو که میخوای مشخص کن، رو چه رزولوشنی، میخوای بازی کنی
و بعد بخر.دمای بالا با همون کولر کنترل میشه و اون سی پی یو براش تعریف شده، دمای مجاز
در مورد قضیه ذوب شدن amd هم مثل اینکه مشکل به ولتاژها بر میگشت که با آپدیت بایوس حل شده و اونم تو اورکلاکها رخ داده
______
عزیزم دم شما گرم
والا میخواستم 13900KS ببندم دیدم تو سایتها 7950X3D هم اومده
واسه همین گفتم بپرسم
من نه دانش اورکلاک دارم نه دوست دارم انجامش بدم
پس برای یوزر عادی مشکلی پیش نمیاد
باز هم ممنونم

عزیزم دم شما گرم
والا میخواستم 13900KS ببندم دیدم تو سایتها 7950X3D هم اومده
واسه همین گفتم بپرسم
من نه دانش اورکلاک دارم نه دوست دارم انجامش بدم
پس برای یوزر عادی مشکلی پیش نمیاد
باز هم ممنونم

چون میدونم شما آدم آرمان گرایی هستی خیلی ، اگر فقط برای گیم می خوای (فقط گیم) بهترین سی پی یو 7800X3D هست در حال حاضر توی دنیا که بیشترین FPS رو میده حتی از 13900KS بیشتر ! (12-15 درصد بیشتر روی 1080)
اگر برای گیم و کارهای سنگین می خوای ، مثل استریم ، قطعا 7950X3D بهترین آپشنت میشه.(بازم فریم از 13900KS هم بیشتر میده)
اگر برای گیم و کارهای فوق سنگین می خوای ، قطعا 13900KS میشه انتخابتون.
اون سوختن ها هم قضیه حل شده ، یک سری مادربوردها مخصوصا چند مدل خاص ، ولتاژ رو بیشتر میبردن بالا و مشکل از خوده سی پی یو نبود ، از کنترل ولتاژ مادربورد بود که حلش کردن :) (آپدیت نرم افزاری)
دیگه بر اساس نیازتون پیش برین.

مایکروسافت اخیراً پذیرفت برای رفع برخی مشکلات ویندوز ۱۱ هیچ راهکاری ندارد. برخی از کاربران ویندوز ۱۰ و ویندوز ۱۱ باگی را شناسایی کرده‌اند که از راه‌اندازی یا عملکرد صحیح منوی استارت، نوار جست‌وجوی ویندوز و برخی برنامه‌های یونیورسال ویندوز (UWP) جلوگیری می‌کند.

به‌نظر می‌رسد مایکروسافت اعتراف کرده مثل کاربران از بروز مشکلات ویندوز سردرگم شده است و تنها راهکار برای جلوگیری از تأثیر باگ‌ها، حذف برنامه‌ها خواهد بود. این روش بسیار ضعیف به‌نظر می‌رسد زیرا مایکروسافت فهرست برنامه‌هایی را که باعث بروز مشکل شده‌اند ارائه نمی‌دهد.

قبول دارم ظاهر قشنگی داره، منظم تر شده و کار کردن باهاش لذت خاص خودشو داره اما واقعا همین چرخ خیاطی تو ... شرکت مایکروسافت که قرار بود 10 نسخه آخرش باشه، شد 11، سر 11 تر زد قراره 12 رو با زبان برنامه نویسی Rust بنویسه.

یعنی باگ های احمقانه ای که من بهش بر خوردم و هر بار آپدیت کردم به امید حل شدنشون ولی هیچ فرقی نکردن اصلا پشم ریزونه!

از صفحه عکس میگیری با Snaping tools میبینی که پنجره برنامه نه دکمه ضربدر داره، نه مکسیمایز نه مینیماز! از اکشن سنتر میای داخل بخش وای فای و تیکشو خاموش میکنی، دیگه اون بخش حتی برای تنظیم صدا هم بالا نمیاد! توی منوی استارت سرچ میکنی میبینی داره لودینگ میده! تو همون منو هرچی سرچ میکنی یک دکمه Back نزاشتن! باید دوباره استارت باز کنی! 5 دقیقه به صفحه دست نمیزنی آیکن های دسکتاپ کلیک نمیشه کرد روشون 10 ثانیه باید صبر کنی. از مرورگر داری ویدیو میبینی برنامه رو میبندی میبنی علائم کنترل ویدیو بالای اکشن سنتر هنوز وجود دارن باید ریستارت کنی.

به معنی واقعی کلمه تر زده.

دوستان من برای استفاده روزمره + فتوشاپ و افتر افکت در حد موشن 2 بعدی قصد خرید لپ تاپ دارم. میدونم میشه با 50 تومن هم لپ تاپ گیمینگ 1080 پیدا کرد اما به نظرتون ارزش داره مک بوک ایر M2 بگیرم اونم حافظه 512؟ دست دومش 66 ـه، قیمتش زیاده ولی خب ده سال لپ تاپه توی تست هاش خروجی افتر افکتش هم عالیه. مک تا به حال نداشتم ولی برای لپ تاپ دوست دارم مک بوک بگیرم. البته M1 هم هنوز جوابه ولی خب یه چیزاییش مثل پورت های کمتر، دوربین 720p (حالا انگار چقدر ما مکالمه تصویری میکنیم) و ... ضعیفه.

دوستان من برای استفاده روزمره + فتوشاپ و افتر افکت در حد موشن 2 بعدی قصد خرید لپ تاپ دارم. میدونم میشه با 50 تومن هم لپ تاپ گیمینگ 1080 پیدا کرد اما به نظرتون ارزش داره مک بوک ایر M2 بگیرم اونم حافظه 512؟ دست دومش 66 ـه، قیمتش زیاده ولی خب ده سال لپ تاپه توی تست هاش خروجی افتر افکتش هم عالیه. مک تا به حال نداشتم ولی برای لپ تاپ دوست دارم مک بوک بگیرم. البته M1 هم هنوز جوابه ولی خب یه چیزاییش مثل پورت های کمتر، دوربین 720p (حالا انگار چقدر ما مکالمه تصویری میکنیم) و ... ضعیفه.
اگر رمش 8 اه مطلقا ارزش خرید نداره.

The addition of real-time neural caching to Cyberpunk 2077 will significantly improve path tracing performance and allow the game to run more smoothly and lag-free on RTX graphics cards. This update promises to significantly improve the game's graphical capabilities and make the visual experience even more exciting.

اپدیت جدید قراره پرفورمنس فول ریتریسینگ بازی رو بهتر کنه توسط کش نوع جدید

The addition of real-time neural caching to Cyberpunk 2077 will significantly improve path tracing performance and allow the game to run more smoothly and lag-free on RTX graphics cards. This update promises to significantly improve the game's graphical capabilities and make the visual experience even more exciting.

اپدیت جدید قراره پرفورمنس فول ریتریسینگ بازی رو بهتر کنه توسط کش نوع جدید
البته فعلا در حد شایعه هست و منظور از آپدیت هم، احتمال میدن با عرضه Phantom Liberty DLC این تکنولوژی به بازی اضافه میشه.
برای رفرنس هم به نظر در ابتدا توسط یک تویت از CapFrameX مطرح شد این مسئله:

یا مقاله VideoCardZ اشاره کرد که درش بیشتر در مورد این تکنولوژی که Nvidia سال 2021 معرفی کرده بوده صحبت کرده.

Cyberpunk 2077 might be getting support for "Real-Time Neural Radiance Caching for Path Tracing" - VideoCardz.com

در هر صورت حتی به عنوان شایعه هم به نظر من شایعه جذابی هست. ولی از طرف دیگه همین الان هم گرافیک های سریه 40 تجربه خیلی بدی با Path Tracing ندارن و با همین DLSS Frame Generation میشه با یک 4070 هم حتی در 1440p به فریم ریت های بالای 60 رسید.
ولی خوب به نظر با این تکنولوژی نه تنها پرفورمنس بهتری میشه گرفت خروجی هم بهتر میشه و شاید برای کسی که هنوز بازی رو تجربه نکرده بهتر باشه کمی دیگه هم صبر کنه (حالا شانس من تازه من برای اولین بار هفته پیش بازی رو شروع کردم و حقیقتا هم فعلا بدجور جذبش شدم). یکی از مشکلاتی که الان داره با اینکه Path Tracing خیلی خروجی بهتری داره از RT های قدیم تصویر یک حالت Film Grain و تاری پیدا می‌کنه، خیلی هم به DLSS مربوط نیست و مثلا با سویچ کردن رو RT عادی از نظر من این قضیه کمی بهتر میشه. (شاید هم کلا تصور من هست)، حالا شاید با اضافه شدن این مسئله این مشکل هم کمتر بشه و منم احتمالا دوباره بازی رو بزارم کنار تا DLC عرضه بشه.

شرکت chuwi مینی pc های جدیدشو زده

CHUWI-LARKBOX-HERO-1200x624.jpg larkbox-x_06.jpg

cpu اش n100 اینتله
ssd 512
و 12 گیگ lpdr5
و اینم سایر مشخصات
  • WiFi 6
  • Bluetooth 5.2
  • 1 x USB Type-C (w/DisplayPort Alt Mode)
  • 4 x USB 3.2 Type-A
  • 1 x HDMI
  • 1 x DisplayPort
  • 1 x 3.5mm audio
  • 2 x 2.5 GbE Ethernet
قیمت هم 200 دلار
_____
اینم مشخصات 7600 ولی بدون قیمت هنوز، به نظر میاد 300 تاست

AMD-RADEON-RX-7600-SPECIFICATIONS-768x942.jpg

یه 30 واتی مصرفش رفته بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟