جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

آخرین ویرایش:
خب DF هم پچ path tracing برای Cyberpunk بررسی کرده.

مطمئن بودم کف و خون قاطی می کنه این دیگه نهایت نورپردازی هست که برای اولین بار انویدیا بهش رسیده اصلا بازی یک چیز دیگه شده کاملا تغییر کرده

الان باز یک عده میان می گن ری تریسینگ یک تکنیک بی خوده و تفاوتی ایجاد نمی کنه :D

مطمئن بودم کف و خون قاطی می کنه این دیگه نهایت نورپردازی هست که برای اولین بار انویدیا بهش رسیده اصلا بازی یک چیز دیگه شده کاملا تغییر کرده

الان باز یک عده میان می گن ری تریسینگ یک تکنیک بی خوده و تفاوتی ایجاد نمی کنه :D
واقعیتش من جزو دسته‌ای هستم که فکر می‌کنن ری‌تریسنگ همچین آش دهن‌سوزی نیست:دی
توی همین مقایسه DF هم با این که مشخصا ری‌تریسینگ به رستر یه برتری‌هایی داره، اما اگر نمره گرافیک رستر مثلا ۱۰۰ باشه، ری‌تریسینگ ۱۲۰ ـه.
ولی وقتی میره روی Path Tracing یهویی از ۱۰۰ میره روی ۴۰۰-۵۰۰ :D

البته تکنیک خیلی سنگینیه و با بیشتر شدن گرافیک بازی‌ها از این هم سخت افزار بهتری می‌طلبه و باز احتمالا انویدیا توی سری ۵ کارت گرافیک‌هاش تمهیدات خاص این تکنیک رو در نظر می‌گیره.
تصور می‌کنم اون زمان اگر قصد خرید ۵۰۸۰ RTX یا هرچی که باشه رو داشته باشیم، باید یک یا یک و نیم میلیاردی کنار بذاریم:>

خب DF هم پچ path tracing برای Cyberpunk بررسی کرده.

خب آپدیت RT Overdrive هم با حجم 19.4GB روی استیم منتشر شد.
با سیستم ام تست می کنم و از تغییرات و performance گزارش میدم.
این patch notes:
Patch 1.62 — Ray Tracing: Overdrive Mode
غیر از overdrive، به بازی nvidia DLAA و Intel XeSS رو هم اضافه کردن.

واقعیتش من جزو دسته‌ای هستم که فکر می‌کنن ری‌تریسنگ همچین آش دهن‌سوزی نیست:D
توی همین مقایسه DF هم با این که مشخصا ری‌تریسینگ به رستر یه برتری‌هایی داره، اما اگر نمره گرافیک رستر مثلا ۱۰۰ باشه، ری‌تریسینگ ۱۲۰ ـه.
ولی وقتی میره روی Path Tracing یهویی از ۱۰۰ میره روی ۴۰۰-۵۰۰ :D

البته تکنیک خیلی سنگینیه و با بیشتر شدن گرافیک بازی‌ها از این هم سخت افزار بهتری می‌طلبه و باز احتمالا انویدیا توی سری ۵ کارت گرافیک‌هاش تمهیدات خاص این تکنیک رو در نظر می‌گیره.
تصور می‌کنم اون زمان اگر قصد خرید ۵۰۸۰ RTX یا هرچی که باشه رو داشته باشیم، باید یک یا یک و نیم میلیاردی کنار بذاریم:>

من نزدیک یک هفتست دارم از RT استفاده می کنم ، دوتا گیم رو تمام کردم یکی Metro Exodus یکی Control ، یکمم باز CP2077 رو رفتم ، مشکلی که RT تا اینجا برای من داشت ، خوردن به باگ های عجیب و غریبیه که برات پیش میاد ، توی Metro که هر 3-4 ساعت کرش میکرد ، جدایه اون یه وقتایی هم آرتیفکت میداد روی نورا یه چیزه عجیب غریبی ! (عکسشو پایین گذاشتم) :D تنها راهش این بود که RT رو خاموش کنی یا اینکه از روی High ببری روی Ultra بذاری (مشکل کرشا همچنان میموند ولی) ، وقتی خاموش میکردی هم کرشا میرفت و هم باگای مربوط به نور ، بعدا فهمیدم مثله اینکه باید نسخه Enchaned رو بگیری تا این مشکلات کمتر بشه.توی CP2077 هم کرش پیش میامد ، نه زیاد مثل Metro ولی خوب ، بود.اونم RT رو خاموش میکردی یا روی Low میذاشتی کرش نمیکرد دیگه !!! تنها بازی که به مشکل نخوردم Control بود که 0-100 خیلی شیک و قشنگ اجرا شد ، چقدر هم قشنگ شده بود با RT :x
در نتیجه منم با شما موافقم ، با توجه به این مشکلاتی که دیدم ، قیمت های بالا (عملا زیره 3070 یا 3080 بخواین 144 بگیرین غیر قابل استفادست) ، اینکه باید وقت بذارن روش جدا کار کنن و ... هنوز خیلی جایه کار داره ... شاید نسل 6-7 انویدیا یه چیز درخوری بشه.
یه پچ نوت هم مخصوص همین مشکل هست که گفتن ازش مطلع هستیم و رفعش کردیم ، ولی خوب میبینید که همچنان هست :D روی High اگر بذارین RT رو این مشکل پیش میاد ، روی Ultra حل میشه ، من خودم روی High یکبار شد ، روی Ultra تا آخر بازی پیش نیامد.اگرم میخواین RT فعال کنین روی Metro حتما نسخه Enchaned رو بگیرین.
1681230600803.png

آخرین ویرایش:
شرکت الجی بعد از سال ها لوگوی خودش رو با یک لوگوی فلت تر جایگزین کرد و هویت برندش رو با این لوگو LG Active Red نامگذاری کرد.

View attachment 289660
View attachment 289661
این چیه همه چیز رو دارن فلت می کنن حالت گلسی خیلی قشنگ تره همین ویندوزم از نسخه 7 به این طرفم دیگه به دلم نشست

MicrosoftTeams-image-5.png.webp

AMD گفته انویدیا توی میزان وی رم خیلی خسیسه و بازی های جدید 16 گیگ وی رم لازم دارن و خلاصه ش بیاید کارت ها ما رو بخرید :D
البته لست در 4K خیلی بیشتر بالای 15 گیگ وی رم مصرف می کنه
MicrosoftTeams-image-11.png

گویا بدجوری از کارت 4070 با قیمت 600 دلاریش ترسیده و احتمالا فروش خیلی خوبیم تجربه کنه این کارت
طبق شایعات این کارت در حد 3080 12 گیگی هست که با داشتن dLSS 3.0 با 12 گیگ رم جایگزین این کارت می شه

بازی Dead Island 2 هم سیستم مورد نیازش منتشر شده که اینم سیستم بالایی می خواد

Recommended

• Resolution/FPS: 1080p/60fps
  • CPU: AMD Ryzen 5 5600X or Intel Core i9 9900K
  • RAM: 16 GB
  • GPU: AMD Radeon RX 6600 XT or GeForce RTX 2070 Super
  • Storage: 70 GB (SSD recommended)
HIGH:
  • Resolution/FPS: 1440p/60fps
  • CPU: AMD Ryzen 7 7700X or Intel Core i5-12600KF
  • GPU: AMD Radeon RX 6750 XT or GeForce RTX 3070

ULTRA:
  • Resolution/FPS: 4K/60fps
  • CPU: AMD Ryzen 9 7900 X or Intel Core i7-13700K
  • GPU: AMD Radeon RX 6950 XT or GeForce RTX 3090

MicrosoftTeams-image-5.png.webp

AMD گفته انویدیا توی میزان وی رم خیلی خسیسه و بازی های جدید 16 گیگ وی رم لازم دارن و خلاصه ش بیاید کارت ها ما رو بخرید :D
البته لست در 4K خیلی بیشتر بالای 15 گیگ وی رم مصرف می کنه
MicrosoftTeams-image-11.png

گویا بدجوری از کارت 4070 با قیمت 600 دلاریش ترسیده و احتمالا فروش خیلی خوبیم تجربه کنه این کارت
طبق شایعات این کارت در حد 3080 12 گیگی هست که با داشتن dLSS 3.0 با 12 گیگ رم جایگزین این کارت می شه

مقایسه ای هم که گذاشته جالبه

1681298028561.png

که 79000xtx حدود 23 % از 4080 تو re4 قویتر :D اونم با ریتریسینگ

1681298373199.png

1681298110302.png

بازی Dead Island 2 هم سیستم مورد نیازش منتشر شده که اینم سیستم بالایی می خواد

Recommended

• Resolution/FPS: 1080p/60fps
  • CPU: AMD Ryzen 5 5600X or Intel Core i9 9900K
  • GPU: AMD Radeon RX 6600 XT or GeForce RTX 2070 Super
HIGH:
  • Resolution/FPS: 1440p/60fps
  • CPU: AMD Ryzen 7 7700X or Intel Core i5-12600KF
  • GPU: AMD Radeon RX 6750 XT or GeForce RTX 3070

ULTRA:
  • Resolution/FPS: 4K/60fps
  • CPU: AMD Ryzen 9 7900 X or Intel Core i7-13700K
  • GPU: AMD Radeon RX 6950 XT or GeForce RTX 3090
کمترین بهینه سازی انجام بدن بعد گیمر بره یه 3090-13700k ببنده تا تجربه مطلوب داشته باشه
همین که بازی چه حالت low چه ultra در هر صورت 16 گیگ رم میخواد نشون میده بهینه سازی از چه قراره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or