اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
مطمئن بودم کف و خون قاطی می کنه این دیگه نهایت نورپردازی هست که برای اولین بار انویدیا بهش رسیده اصلا بازی یک چیز دیگه شده کاملا تغییر کردهخب DF هم پچ path tracing برای Cyberpunk بررسی کرده.
Path tracing که قطعا تفاوت ایجاد میکنه، ولی ارزش از دست دادن یه کلیه رو ندارهالان باز یک عده میان می گن ری تریسینگ یک تکنیک بی خوده و تفاوتی ایجاد نمی کنه
واقعیتش من جزو دستهای هستم که فکر میکنن ریتریسنگ همچین آش دهنسوزی نیستمطمئن بودم کف و خون قاطی می کنه این دیگه نهایت نورپردازی هست که برای اولین بار انویدیا بهش رسیده اصلا بازی یک چیز دیگه شده کاملا تغییر کرده
الان باز یک عده میان می گن ری تریسینگ یک تکنیک بی خوده و تفاوتی ایجاد نمی کنه
خب آپدیت RT Overdrive هم با حجم 19.4GB روی استیم منتشر شد.خب DF هم پچ path tracing برای Cyberpunk بررسی کرده.
واقعیتش من جزو دستهای هستم که فکر میکنن ریتریسنگ همچین آش دهنسوزی نیست
توی همین مقایسه DF هم با این که مشخصا ریتریسینگ به رستر یه برتریهایی داره، اما اگر نمره گرافیک رستر مثلا ۱۰۰ باشه، ریتریسینگ ۱۲۰ ـه.
ولی وقتی میره روی Path Tracing یهویی از ۱۰۰ میره روی ۴۰۰-۵۰۰
البته تکنیک خیلی سنگینیه و با بیشتر شدن گرافیک بازیها از این هم سخت افزار بهتری میطلبه و باز احتمالا انویدیا توی سری ۵ کارت گرافیکهاش تمهیدات خاص این تکنیک رو در نظر میگیره.
تصور میکنم اون زمان اگر قصد خرید ۵۰۸۰ RTX یا هرچی که باشه رو داشته باشیم، باید یک یا یک و نیم میلیاردی کنار بذاریم
این چیه همه چیز رو دارن فلت می کنن حالت گلسی خیلی قشنگ تره همین ویندوزم از نسخه 7 به این طرفم دیگه به دلم نشستشرکت الجی بعد از سال ها لوگوی خودش رو با یک لوگوی فلت تر جایگزین کرد و هویت برندش رو با این لوگو LG Active Red نامگذاری کرد.
View attachment 289660
View attachment 289661
AMD گفته انویدیا توی میزان وی رم خیلی خسیسه و بازی های جدید 16 گیگ وی رم لازم دارن و خلاصه ش بیاید کارت ها ما رو بخرید
البته لست در 4K خیلی بیشتر بالای 15 گیگ وی رم مصرف می کنه
گویا بدجوری از کارت 4070 با قیمت 600 دلاریش ترسیده و احتمالا فروش خیلی خوبیم تجربه کنه این کارت
طبق شایعات این کارت در حد 3080 12 گیگی هست که با داشتن dLSS 3.0 با 12 گیگ رم جایگزین این کارت می شه
کمترین بهینه سازی انجام بدن بعد گیمر بره یه 3090-13700k ببنده تا تجربه مطلوب داشته باشهبازی Dead Island 2 هم سیستم مورد نیازش منتشر شده که اینم سیستم بالایی می خواد
Recommended
HIGH:
- Resolution/FPS: 1080p/60fps
- CPU: AMD Ryzen 5 5600X or Intel Core i9 9900K
- RAM: 16 GB
- GPU: AMD Radeon RX 6600 XT or GeForce RTX 2070 Super
- Storage: 70 GB (SSD recommended)
- Resolution/FPS: 1440p/60fps
- CPU: AMD Ryzen 7 7700X or Intel Core i5-12600KF
- RAM: 16 GB
- GPU: AMD Radeon RX 6750 XT or GeForce RTX 3070
- Storage: 70 GB (SSD recommended)