جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اینکه میگه نیازمند 850 وارت هستش بازم بهتر که 850 استفاده نکنین اینجوری پاور زیر استرس شدید قرار میگیره و کم کم 2-4 سال عمر میکنه در بهترین شرایط با یک همچین کارتی.

پیشنهاد خود من همیشه پاور قویتر از میزان پیک مصرف اینجوری پاور شما بیشتر عمر میکنه و از طرف دیگه تحت استرس شدید قرار نمیگیره سیستم و پاور و امکان اینکه پدر بقیه قطعه ها رو در بیاره در هنگام بروز مشکل کمتر میشه.

این 12 پین و کارت دیگه کم مونده خودش بیاد تو بازار دیگه شایعه رد کرده .

امیدوارم قیمت ها فضایی نخوره و قیمت مناسبتر باشه که میخوام بعد کلی وقت کارت عوض کنم دیگه وقتش خیلی منتظر شدم که یک کارت خوب که انتظارم براوره کنه بده که بخوام کارت عوض کنم.

آخرین ویرایش:
این کابله چه ربطی به مصرف کارت داره.این همون کابل دو تا 8 تایی سابقه که الان شده دوازده تایی یه سر و سر دیگه دو تا 8 تایی.
با همین دو تا 8 تایی 2080ti رو 650 پیشنهاد میداد تنویدیا.اینکه این بیان کنه مصرف چقدره غلطه ولی اگه 3090 باشه و دو هسته ای ،احتمالا اون همون 850 رو میخواد.

قیاس قیمت انویدیا با amd اشتباهه وبا کنسولها اشتباهتر.
اولا کسایی که میاد 1000 تا پول گرافیک میده قطعا براش پول خیلی اهمیتی نداره و افزایش 50 دلاری بهش آسیبی نمیزنه و پرداخت میکنه
گروه دوم که ماهاییم بازم قیاس قیمت کنسول و انویدیا اشتباهه. این بنچمارک بازی f1 هست.
Refurbished: GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER DirectX 12 GV-N206SWF2OC-8GD Video Card - Newegg.com
یه کارت 360 دلاری 7.1 ترایی (اون عدد سیاهها فریم ریت بعد از روشن شدن dlss هست) به راحتی 10 درصد از کارت 9.7 ترایی amd فریم میده.
پس نمیشه گفت کنسولهای نسل بعد با چه کارتی برابری میکنه.اینم بنچمارک رسمی خودشون.تنظیمات بالا ماله بنچمارک high هست و پایینی اولترا
F1 2020: PC graphics performance benchmark review

WCCFF120202.jpg

انویدیا قیمتش بالاست با وجود قدرت خام پاییینتر ولی کلی هزینه هسته های ری تریسینگ و dlss هست.این فناوریها کلی هزینه تحقیق و توسعه داره
الان xsx که از ml نرم افزاری استفاده کرده تو fp 8 و 16 میده 49 و 97
ولی 2060 میده 100 و 200 . 2080ti تا 456 میده
که این نشون از بهرهوری فوق العاده تو dlss داره . خود مایکرو هم تو همایش hotchip گفتش که ما یه rt اقتصادی رو اوردیم که پرفورمنس بالاتری داشته باشیم و در واقع کاستوم شده rtx انویدیا هست.
به همین خاطر مقایسه کنسول و قیمتشون با گرافیک اشتباهه.اونم دو گرافیک از دو جبهه با این حد تفاوت.

آخرین ویرایش:
بحث پاور اگر بحث مو شکافانه بشه خیلی بستگی به پاوری داره که استفاده می کنید باید دید اتلافش چقدره من با 9900k @5.0ghz با 2080ti با کلاک 2000 با 5 تا هارد با 3 تا ssd با کارت صدای جدا با دستگاه وات سنج مصرف سیستمم در بدترین شرایط به 500 وات نمی رسه من پاور سری پلاتینیوم هست اگر به 600 واتم برسه فنش روشن می شه که اونم روشن نمی شد که نشون می ده درست هست و مصرف همون 500 تا هست اینا همش به این برمی گرده دارید پاور اشغال چینی یا گرین یا شبیهش می خرید یا پاور با کیفیت اینا هم اعدادی که می دن با محاسبه ی بدترین شرایط هست که فردا نتونید ازشون شکایت کنید. اگر با نرم افزار هم حساب کنید 300 تا کارتم می گرفت 140 تا پردازنده 30 تا هم نهایت کل سیستم بازم به 500 نمی رسید.

3090 هم به احتمال زیاد دارای یک عدد 12 پین با 1 عدد 6 یا 8 پینه اصلا مگه کسی قراره توی ایران بخرش که راجبش بحث می کنید:D

آخرین ویرایش:
این dlss چیه؟
بدرد کارت گرافیک های ضعیف تر میخوره؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
تو انویدیا نیاز به هسته های تنسور داره که تو سری rtx هست و کاراییش تو رزولوشنها هست و باصطلاح تصویر رو اپ اسکیل میکنه به 4k . در نتیجه تو این فرایند گرافیک به مقدار خیلی ناچیز بعضا افت میکنه و در کنارش بهبود فریم چشمگیر خواهیم داشت
که قبل از ریلیز بازی باید کمپانیها با انویدیا همکاری کنن تا بتونن این فابلیت رو اون بازیا اجرا بشه.
amd هم ris داره ولی معلوم نیست این نسل میاد یا نه. که به نظر خبری ازش نیست تو این سری،چون بود مایکرو نمیرفت برا خودش کاستوم بزنه

دوستان یه سوال
من تا جاییکه یادم میاد SLI رو روی 580 و 1080ti تجربه کردم
بد نبود ولی دردسر زیاد داشت
الان اگه 3090 هم 2 تا 3080 باشه دردسرش مثل SLI هست ؟
کارتی مثل 690 تا الان نداشتم
ممنونم

• Like
Reactions: s.1
دوستان یه سوال
ممنونم
نه. sli فرق داره. اولا تو اون باید بازیها ساپورت کنند و مشکلات بازیها رو میبینید
و دوم اینکه بهره وری اون فرمول برابر با دو تا کارت نیست و تو بهترین شرایط از 70-90 درصد قدرت براساس بنچمارکها استفاده میشه + مشکلات مصرف زیاد و ...

دوستان یه سوال
ممنونم

اره اما اون زمان رم نصف می شد الان با nvlink جدید دیگه جمع بسته می شه هم رم هم پهناش
اما به هر حال مشکلات sli اینا هست البته اگه دو هسته ای باشه

ویدیو رو ببینید داره رو 1000 فریم دوم رو بازی میکنه.سیستم.
  • CPU: Intel Core i7 9700K @ 6.6GHz
  • Motherboard: ASUS Maximus XI APEX
  • GPU: ASUS RTX2080Ti Strix @ 2.4GHz
  • RAM: HyperX Predator 4000MHz CL19 2x8GB
  • Drive: Samsung 512GB M.2 NVMe Evo Plus
  • Power: Be Quiet 1200W Straight Power
برا خنک کردن از نیتروژن خالص که دماش -196 درجه سلیوسه استفاده میشه.با فرکانس 2400 تقریبا یه کارت 21 ترایی دارید.

اینطور که به نظر میرسه نمیشه از سوکتهای 6و8 پین pcie پاور برای کارتهای جدید استفاده کرد.

فقط خریدارها امیدوار باشن که تبدیل پاور کارت گرافیک داخل جعبه باشه وگرنه کار بیخ پیدا میکنه!!
162436

واقعا چه نیازی بود که بشه 12 پین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or