جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

چیزی که اینجا با همیشه فرق داره ، تفاوت قیمت هست !!! این تفاوت قیمت نسل حاضر با بعد اصلا توجیه پذیر نیست.(البته اگر شایعات درست باشند)

اون 2080تی ای هم که فرمودین اگر کسی خواست بگین لینک معتبر بدم 50 میلیونم الان هست.البته اگر بخواین سقفو حساب کنید تا 90 میلیونم من دیدم.به این قیمتای الکی که میزنن خیلی توجه نکنید.
بله دقیقا اما انویدیا همه ی کارتهای سری 2000 ش فروخته به لطف کرونا خیلی تعداد کمی از 2070 یا 2080 باقی مونده که تا بیاد اونم فروخته می مونه فروشنده های ما که حسابی به خاطر تمعی که کردن دهنشون سرویس می شه.
بدون گارانتی 45 هم هست با گارانتیش می گم ضمنا 2080TI به شدت امار خرابیش بالا هست 5 درصد کل بوده که برخی برندها تا 11 درصدم رفته در حالی که 2070S 2080S تنها 1 درصد برگشتی داشتن.
البته 5700 هم رکورد خرابی زده بالاتر از همه شده هر چند اختلاف چندانی با 2080TI نداره.

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
بله دقیقا اما انویدیا همه ی کارتهای سری 2000 ش فروخته به لطف کرونا خیلی تعداد کمی از 2070 یا 2080 باقی مونده که تا بیاد اونم فروخته می مونه فروشنده های ما که حسابی به خاطر تمعی که کردن دهنشون سرویس می شه.
بدون گارانتی 45 هم هست با گارانتیش می گم ضمنا 2080TI به شدت امار خرابیش بالا هست 5 درصد کل بوده که برخی برندها تا 11 درصدم رفته در حالی که 2070S 2080S تنها 1 درصد برگشتی داشتن.
البته 5700 هم رکورد خرابی زده بالاتر از همه شده هر چند اختلاف چندانی با 2080TI نداره.

بنده بدون گارانتی دخالیشو خدممتون عرض کردم 36.800
160648

از جایی معتبری که خودم دوبار تا حالا خرید کردم ، البته خیلی معروفه به تعریف من نیازی نیست !

با گارانتی سه سالش هم هست 42 میلیون ! این قیمت های 80 میلیون 90 میلیون همگی پشمکی بیش نیستند.کسی که 2080TI بخواد بخره احتمال خیلی زیاد وارده و میدونه این قیمتا واقعه ای نیست و همون 36 میلیونرو گیر میاره ، تازه اگر گارانتی داخلی هم بخواد با 5-6 تومن بیشتر گیر میاد ، اینا همه طمع فروشنده های داخلیه ... اون خرابی های 2080TI هم حرفتون درسته ، بیشتر برای سری اول بود ، الان تقریبا میشه گفت خیلی امار امده پایین.
بله 5700 هم خیلی خرابی داشت درسته.

بنده بدون گارانتی دخالیشو خدممتون عرض کردم 36.800
View attachment 160648

از جایی معتبری که خودم دوبار تا حالا خرید کردم ، البته خیلی معروفه به تعریف من نیازی نیست !

با گارانتی سه سالش هم هست 42 میلیون ! این قیمت های 80 میلیون 90 میلیون همگی پشمکی بیش نیستند.کسی که 2080TI بخواد بخره احتمال خیلی زیاد وارده و میدونه این قیمتا واقعه ای نیست و همون 36 میلیونرو گیر میاره ، تازه اگر گارانتی داخلی هم بخواد با 5-6 تومن بیشتر گیر میاد ، اینا همه طمع فروشنده های داخلیه ... اون خرابی های 2080TI هم حرفتون درسته ، بیشتر برای سری اول بود ، الان تقریبا میشه گفت خیلی امار امده پایین.
بله 5700 هم خیلی خرابی داشت درسته.
این کدوم سایته مالیتا با ایگرد معمولا معروفن فعلا دست دومش راحت 45 تومن فروش می ره. نه اتفاقا من سری دوم داشتم اخرین سری تولید با رم سامسونگ بازم به فنا رفت کلا 2080TI مشکل اساسی داره.

• Wow
Reactions: HIGH VOLTAGE
این کدوم سایته مالیتا با ایگرد معمولا معروفن فعلا دست دومش راحت 45 تومن فروش می ره. نه اتفاقا من سری دوم داشتم اخرین سری تولید با رم سامسونگ بازم به فنا رفت کلا 2080TI مشکل اساسی داره.
دسته دومش 45 میلیون ؟ بعد بدون گارانتی داخلی 36 میلیون قیمت امروزش :D یا خدا مردم چقدر در ندانستن به سر میبرن :)) دوتا لایون میبینن زده 70 میلیون فکر می کنن قیمتا همه جا همینه :))

هر فروشگاهی اسم در می کنه همینطوری میشه ... واقعا ناراحت میشه ادم اینطور چیزارو میبینه.

• Like
Reactions: arnino
دسته دومش 45 میلیون ؟ بعد بدون گارانتی داخلی 36 میلیون قیمت امروزش :D یا خدا مردم چقدر در ندانستن به سر میبرن :)) دوتا لایون میبینن زده 70 میلیون فکر می کنن قیمتا همه جا همینه :))

هر فروشگاهی اسم در می کنه همینطوری میشه ... واقعا ناراحت میشه ادم اینطور چیزارو میبینه.
قیمتا مستقیما از طرف مافیای بازار ایران تعیین می شه جاشم همون جا توی بازاره
من 1080TI سوپر تمیز با گارانتی گذاشتم قبل از عید هیچ کسی حاضر نبود 6.5 بخرش که البته رفیقم(دور) برداشت ای کاش برش نمی داشت:D الان با لذت بدون گارانتی له شدش 14 می خرن حالا توی این 3 4 ماه مردم پولدار شدن یا چی شده نمی دونم فقط اینو می دونم قاعدتا با نزدیک تر شدن به نسل جدید و کنسولای نسل بعد که همه ری دارن نباید ارزشش بیشتر بشه بلکه باید کمتر بشه.

• Like
Reactions: arnino
واقعا نمیشه گفت ، شایعه داریم از 8 گیگ تا 12 گیگ (حداقل و حداکثر)
عملا با این کارت و قیمتا PC گیمینگ برای من و امثال من بای بای :|
دیگ با کارت من که 1050ti هست بزودی بازی ها فوقش روی low اجرا بشن و قیمت اینام اونقدری هست ک من نتونم بخرم
عجب مملکت خوبی داریم :| البته ما خودمون انتخاب کردیم اینطوری زندگی کنیم :|

قیمتا ظاهرا لو رفتن و باز افزایش قیمت داریم
3090 1400
3080 800
3070 600
3060 400
واقعا با وجود کنسول ها در حال حاضر این قیمت ها اصلا توجیحی نداره
وقتی انویدیا سری ۲۰ رو معرفی کرد بهونه داشت که مثلا بگه ۲۰۸۰ ti حدود ۴ ۵ برابر قوی تر از کنسولای فعلی هست ولی الان چی
پیش بینی شده که ۳۰۷۰ قدرتی معادل 2080 ti یا کمی بیشتر داشته باشه ولی باز ۶۰۰ دلار هم نمیرزه وقتی که با ۵۰۰ دلار میشه xsx گرفت که یه کنسول کامل و پر قدرت هست و دسته هم داره!
امیدوارم انویدیا یه تجدید نظر اساسی بکنه تو قیمتاش
و همچنین امیدوارم amd هم کارتاش رو زود معرفی کنه و قیمت انویدیا رو بشکنه

عملا با این کارت و قیمتا PC گیمینگ برای من و امثال من بای بای :|
دیگ با کارت من که 1050ti هست بزودی بازی ها فوقش روی low اجرا بشن و قیمت اینام اونقدری هست ک من نتونم بخرم
عجب مملکت خوبی داریم :| البته ما خودمون انتخاب کردیم اینطوری زندگی کنیم :|

بله حق دارید نگران باشید ، متاسفانه با تغییر نسل VRAM ها هم خیلی تغییر می کنه.

واقعا با وجود کنسول ها در حال حاضر این قیمت ها اصلا توجیحی نداره
وقتی انویدیا سری ۲۰ رو معرفی کرد بهونه داشت که مثلا بگه ۲۰۸۰ ti حدود ۴ ۵ برابر قوی تر از کنسولای فعلی هست ولی الان چی
پیش بینی شده که ۳۰۷۰ قدرتی معادل 2080 ti یا کمی بیشتر داشته باشه ولی باز ۶۰۰ دلار هم نمیرزه وقتی که با ۵۰۰ دلار میشه xsx گرفت که یه کنسول کامل و پر قدرت هست و دسته هم داره!
امیدوارم انویدیا یه تجدید نظر اساسی بکنه تو قیمتاش
و همچنین امیدوارم amd هم کارتاش رو زود معرفی کنه و قیمت انویدیا رو بشکنه

نسبت به نسل 20 و قدرتی که دارند قیمتشون خیلی بهتره ، ولی بازم خیلی بالاست ! به نظر منم الان واقعا توجیهی وجود نداره برای این قیمت هایی که گذاشتند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or