اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
یعنی دیگه کارت گرافیک ارزون نداریم؟مشخصه وقتی انویدیا میبینه ملت انقدر پول به اسکلپرها میدن میگه چه کاریه ما هم گرون میفروشیم........... دیگه دوره کارت های ارزون تموم شد ......
والا حق داری داداشمتاسفانه ماینر ها و بدتر از اون انویدیا کاری کردن که من بعد از 30 سال PC Gamer بودن ، بوسیدم و گزاشتم کنار
الانم دارم یدونه سری اکس میگیرم تا خیال خودمو برای 7 سال راحت کنم
همه همین شدن الان سونی میزان فروشش اصلا اونقدری نیست که مشکل کمبود داشته باشه اما قیمتش بعد از یک سال همچنان بالاست ایکس باکس سری ایکس یا سوییچ اولد هم همینه با شیب کمتر البتهمشخصه وقتی انویدیا میبینه ملت انقدر پول به اسکلپرها میدن میگه چه کاریه ما هم گرون میفروشیم........... دیگه دوره کارت های ارزون تموم شد ......
خوب الان که این آپدیت عرضه شده یک سوالی برای من پیش اومد! الان مثلا اگر بازی DLSS ساپورت نکنه به چه صورت این رو باید استفاده کرد؟ اول از همه که به نظر به setting برنامه کاری نداریم و global هست. بعد مثلا رزولوشن 1080 شما کیفیت مشابقه 1440p یا 1620p میده؟ حالا برای استفاده کسی که مثلا مانیتورش 1440p هست ولی گرافیکش مناسبه 1080p اون باید چطوری از این استفاده کنه؟
به جعبه ی دوم دقت کنید
کیفیت 2 برابری تصاویر در ازای هیچ افت فریمی
تکنیک جدید انویدیا برای رقابت با fsr شرکت amd
GeForce 511.17 WHQL driver download
من درایور جدید نصب نکردم ولی DSR رو تست کردم، از داخل خود جیفورس اکسپرینس قسمت DSR بازی دیزگان رو خودش پیشنهاد ی رزولوشن 2K با توجه به سخت افزارم داد، مانیتورم کلا 1400x900 ساپورت میکنه و قشنگ فرقش به چشم میاد. باید با آپدیت جدید تست کنم ببینم این چه فرقی میکنه.خوب الان که این آپدیت عرضه شده یک سوالی برای من پیش اومد! الان مثلا اگر بازی DLSS ساپورت نکنه به چه صورت این رو باید استفاده کرد؟ اول از همه که به نظر به setting برنامه کاری نداریم و global هست. بعد مثلا رزولوشن 1080 شما کیفیت مشابقه 1440p یا 1620p میده؟ حالا برای استفاده کسی که مثلا مانیتورش 1440p هست ولی گرافیکش مناسبه 1080p اون باید چطوری از این استفاده کنه؟
درودخوب الان که این آپدیت عرضه شده یک سوالی برای من پیش اومد! الان مثلا اگر بازی DLSS ساپورت نکنه به چه صورت این رو باید استفاده کرد؟ اول از همه که به نظر به setting برنامه کاری نداریم و global هست. بعد مثلا رزولوشن 1080 شما کیفیت مشابقه 1440p یا 1620p میده؟ حالا برای استفاده کسی که مثلا مانیتورش 1440p هست ولی گرافیکش مناسبه 1080p اون باید چطوری از این استفاده کنه؟
ربط که داره Deep Learning Dynamic Super Resolutionدرود
ربطی به dlss نداره دوست عزیز!
من الان رو مانیتور 1080 بازی ردد دد2 نسخه کرک شده که اپدیت dlss براش نیست درایور جدیدو تست کردم! عکس اول DLDSR، عکس دوم DSR ! رز 1440 !
کارت 3070ti
View attachment 239672
View attachment 239673
درودربط که داره Deep Learning Dynamic Super Resolution
در حقیقت dsr با dlss یک جورایی مخلوط کرده که حالا دیگه با اکثر گیم ها هم سازگاری داره اما فقط برای rtx دارها هست