اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
یک بخش از حرف های منو نخونید خبر خرابی ماکسیموس هیرو بود که دوستمون گفت نخرید من گفتم اصلا رم 5 گیر نمیاد که کسی بخواد بخردش ماکسیموس کلا فقط ddr5 ساپورت هست و مادربردی هم که همزمان 2 تاش ساپورت کنه هیچ مدلی تا الان عرضه نشدهنیازی به رم ddr5 نیست
من 12700K خریدم با رم DDR4 عالی جواب میده
بالاخره asus یه جوابیه رسمی صادر کرد.ASUS ROG Maximus Z690 HERO Motherboards Might Have A Serious Defect, Several Reports of Boards Burning Up
ASUS ROG Maximus Z690 HERO Motherboards Might Have A Serious Defect, Several Reports of Boards Burning Up
دوستانی که میخوان پلتفرم سری 12 اینتل ببندن حواسشون به این مدل ASUS ROG Maximus Z690 HERO مادربرد باشه مثل اینکه مشکلی دارِ
البته در تکمیل این خبر بگم که درایور بالا داخلش این مشخصات هست اما فقط برای 3080 عرضه شده که البته درست متوجه نشدم فقط 3080 12 گیگ هست یا 3080 10 گیگ هم ساپورت می شه برای بقیه کارت ها 14 م عرضه می شهdldsr که تکنیک جدید انویدیاست و به نوعی پیشرفته dsr به هسته های تنسور نیاز داره و به مانند بقیه برا کارتای rtx هست.
با درایور 14 ژانویه اضافه میشه و تکنیک SSRTGI (Screen Space Ray Traced Global Illumination) که قبلا با عنوان ray tracing reshade filter شناخته میشد، نسخه آپدیت شدش با اسم جدید در درایور جدید حاضره
قابلیت dldsr در بیشتر بازیا قابل استفاده هست
Samsung reschedules its plans for Exynos 2200 with AMD RDNA2 GPU reveal - VideoCardz.com
4 نانومتری rdna 2 در galaxy s22
384 تا هسته در فرکانس 1.49 گیگ که میشه 1.144 ترافلاپس
استیم دک 8 تا cu داره که میشه 512 هسته رو فرکانس 1 تا 1.6 که میشه 1.63 ترا فلاپس.