اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
تجربه پانزده ساله به من ثابت کرده بحث کردن با فن های ای ام دی یکی از سخت ترین طاقت فرسا ترین کارهاست . واقعا از حوصله من خارجهعزیز بنچمارک می زاری همه رو بزار نه فقط یکی دوتا رو
بعدم معماری ۱۰ نانومتری اینتل با ۷ نانومتری TSMC از لحاظ تراکم برابری می کنه که هیج برتری هم داره. دلیلش رو می تونید سرچ کنید بخونید. این اعداد بیشتر جنبه مارکتینگ دارن و تفاوتشون به دلیل تفاوت در نوع اندازه گیری هست.
دلیل این که اینتل هم نامگذاری اش رو عوض کرد همین مارکتینگ بود.
در کل Alder-lake نهایت کاری که کرده برگشتن اینتل به رقابت با AMD اه. اونم رقابت با پردازنده هایی که بیشتر از ۱ ساله به بازار عرضه شدن. و به قیمت بزرگ کردن Die و مصرف بسیار بالا در حالی که برای گرفتن حداکثر توان پردازش شما باید ماژول های DDR5 رو خریداری کنید که این روز ها قیمت بسیار بسیار بالایی دارن و همچنین مادربورد های اینتل که عمدتا گرون تر از AMD هستن.
بله الان تا 75 درصد انلاک شده و نکته ی مهمش اینکه قیمت این کارت ها خیلی کمتر هستن و عملا به همون میزانی که پول می دید باز اش می خورید اما خوبی دیگه ای که برای ماینرها داره اینکه ریسک افت قیمتش کمتره یا اینکه اگر خراب بشه جاش lhr گارانتی می ده خوب نداره البته اگر گارانتی قبول کنهمگه الان میشه با lhr ماین کرد ؟
تا اونجا که میدونم هنوز نمی تونند قدرت کامل بگیرند
البته جسارت نباشه من منتظر میمونم تا نسل جدید پردازنده های amd بیادتجربه پانزده ساله به من ثابت کرده بحث کردن با فن های ای ام دی یکی از سخت ترین طاقت فرسا ترین کارهاست . واقعا از حوصله من خارجه
همه چیز کاملا مشخصه
![]()
E Core = Zen 2
![]()
![]()
متاسفانه همیشه محصولات ای ام دی از استاترهای وحشتناک نواسانات اشفته رنج میبرن . برعکس انویدیا و اینتل که بسیار استیبل و پایدارن
نکته بسیار مهمی که اکثرا لاپوشونی میشه
ای ام دی فرصت پیدا کنه قیمتو میبره رو 800 دلار دوشیدن طرفداراش
اینم در نظر بگیر این بازی بیسش بین نسلی بودهبنظر برای انجام بازیای نسل جدید رو رزولوشن های بالا خرید حداقل یه 3080 واجبه . Forza horizon 5 روی 4k و تنظیمات extreme رو نمیتونه بیشتر از 70/80 فریم بده . در کل یه صلوات عنایت بفرمایید
Forza Horizon 5 runs with 70-80fps on NVIDIA RTX 3080 in 4K/Extreme Settings