جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

کارتی که میخرید بخاطر کارت گارانتی معمولا کارتن باز میشه. و خود کارت برا تست رو بورد توسط خود شرکت گذاشته میشه. یه خطی میوفته روش.
تو اون ماجرای مقداد، لینکش تو لیون هست و تو بعضی جاهای دیگه هم اتفاق افتاده بود. طرف متوجه شد ولی درگیری داشت تا پولشو پس گرفت.
اونو نگفتم که بدبین بشی، گفتم، که مواظب خریدت باشی.چکش کنی.
و بعدش از جای معتبر بخری. و سراغ سایتای دلالی مثل مقداد نری. تا یه سال پیش که مدیریتش هم افتضاح بود و هم دلال و هم کلاهبردار.
از این لحاظ گفتم.صرف دیدن یه قیمت خوشگل تو تلگرام گول نخوری. اگه دست دو میگیری پولو ندی، حتما تست کنی
نو گرفتی تاریخ گارانتی رو چک کنی. گفتم که بیشتر احتیاط کنی،این همه پول میدی تهش چیز درستی رو بگیری.
این مقداد واقعن دزد و کلاه بردارن
من پیارسال دوتا قطعه ازشون خریدم. سرویسم کردن. تا یکماه دنبال شکایت بودم تا پولمو پس گرفتم. به شدت اعصابم رو سر یه خرید ساده ریختن بهم.
اینم بگم قیمت قطعاتی که خریده بودم از بقیه جاها ارزونتر نبود. چون دیجیکالا موجود نداشت مجبور شدم از جای دیگه بگیرم. پیش خودم فکر کردم این مقداد با توجه به رتبه گوگلش و اینا لابد قابل اعتماد تره که نتیجش این شد.
هنوزم یادش میوفتم حرسم میگیره.

من پیارسال دوتا قطعه ازشون خریدم. سرویسم کردن. تا یکماه دنبال شکایت بودم تا پولمو پس گرفتم. به شدت اعصابم رو سر یه خرید ساده ریختن بهم.
اینم بگم قیمت قطعاتی که خریده بودم از بقیه جاها ارزونتر نبود. چون دیجیکالا موجود نداشت مجبور شدم از جای دیگه بگیرم. پیش خودم فکر کردم این مقداد با توجه به رتبه گوگلش و اینا لابد قابل اعتماد تره که نتیجش این شد.
کلا مقداد کارش دلالی هست اومده کارت ۱۰۷۰ رو تا ۵۰ میلیون بالا برده بود همین چند وقته پیش بهش هم که میگی میگه وارد کننده با قیمت بالا میاره حتی بعضی وقتها با سایتی مثل لیون هم هماهنگ میکنن که بازار رو خراب کنن

کارتی که میخرید بخاطر کارت گارانتی معمولا کارتن باز میشه. و خود کارت برا تست رو بورد توسط خود شرکت گذاشته میشه. یه خطی میوفته روش.
تو اون ماجرای مقداد، لینکش تو لیون هست و تو بعضی جاهای دیگه هم اتفاق افتاده بود. طرف متوجه شد ولی درگیری داشت تا پولشو پس گرفت.
اونو نگفتم که بدبین بشی، گفتم، که مواظب خریدت باشی.چکش کنی.
و بعدش از جای معتبر بخری. و سراغ سایتای دلالی مثل مقداد نری. تا یه سال پیش که مدیریتش هم افتضاح بود و هم دلال و هم کلاهبردار.
از این لحاظ گفتم.صرف دیدن یه قیمت خوشگل تو تلگرام گول نخوری. اگه دست دو میگیری پولو ندی، حتما تست کنی
نو گرفتی تاریخ گارانتی رو چک کنی. گفتم که بیشتر احتیاط کنی،این همه پول میدی تهش چیز درستی رو بگیری.
من تا حالا ندیدم روی برد شرکت ایرانی بره برای تست مگه دیگه گارانتی خیلی در پیتی داشته باشه اصلا حق همچین کاری ندارن اما هستن گارانتی هایی مشابه اواژنگ که باز می کنه داخلش ادرس شعب و با کارتش می ذاره
اما هستن خیلی دیگه از گارانتی ها مشابه الماس که کارت روی جعبه هست و پلمپ اصلی شرکت مادر هست
نمی دونم به هر حال به هر شکلی باشه تشخیص کارت گرافیک دست دوم از اکبند خیلی راحته عمده دزدی ها برای همین پیش فروش ها یا فروش کارت ماین شده جای دست دوم تمیز هست البته کلاه برداری در ایران ته نداره و هر روز چیزهایی جدیدی کشف می شه

تایید میشه
منم قبلا خرید داشتم جنس متلاشی شده بهم تحویل دادن
پس هم نمیگرفتن ، میگفتن خودت آسیب زدی

• Like
Reactions: rahyarpaul
من تا حالا ندیدم روی برد شرکت ایرانی بره برای تست مگه دیگه گارانتی خیلی در پیتی داشته باشه اصلا حق همچین کاری ندارن اما هستن گارانتی هایی مشابه اواژنگ که باز می کنه داخلش ادرس شعب و با کارتش می ذاره
اما هستن خیلی دیگه از گارانتی ها مشابه الماس که کارت روی جعبه هست و پلمپ اصلی شرکت مادر هست
نمی دونم به هر حال به هر شکلی باشه تشخیص کارت گرافیک دست دوم از اکبند خیلی راحته عمده دزدی ها برای همین پیش فروش ها یا فروش کارت ماین شده جای دست دوم تمیز هست البته کلاه برداری در ایران ته نداره و هر روز چیزهایی جدیدی کشف می شه
ایران رو نمیدونم ولی منظور من شرکت بود یا خود انویدیا تو رفرنسها یا بقیه aib ها. قبل از بسته بندی تست میشه و از qc میگذره.;i h'i di ox ;,]d; f,n fi lukhd nsji n,l f,nk kdsj , hdk ;hvj j, o,n av;j v, fvn ldvi , il,kl oxd ldknhci.
البته منظورم از تست، بنچمارک بازی نیست یه بار که دیدم یه سری میز بود و برد روش میزاشتن یه ok میگرفتن. نکته دیگه اینه نگفتم همه کارتا و همه فروشنده ها.
گفتم بعضیا مثل مقداد، و بحث صرفا یه هشدار بود که مواظب باشید اینم بوده.تو ذهنتون باشه که این مدل کلاهبرداری ای هم صورت گرفته پس موقع خرید مواظب باشید.

ایران رو نمیدونم ولی منظور من شرکت بود یا خود انویدیا تو رفرنسها یا بقیه aib ها. قبل از بسته بندی تست میشه و از qc میگذره.;i h'i di ox ;,]d; f,n fi lukhd nsji n,l f,nk kdsj , hdk ;hvj j, o,n av;j v, fvn ldvi , il,kl oxd ldknhci.
البته منظورم از تست، بنچمارک بازی نیست یه بار که دیدم یه سری میز بود و برد روش میزاشتن یه ok میگرفتن. نکته دیگه اینه نگفتم همه کارتا و همه فروشنده ها.
گفتم بعضیا مثل مقداد، و بحث صرفا یه هشدار بود که مواظب باشید اینم بوده.تو ذهنتون باشه که این مدل کلاهبرداری ای هم صورت گرفته پس موقع خرید مواظب باشید.
من راستش از مقداد خرید بارها داشتم همیشه کالا اکبند و بدون مشکل بوده اما خوب هر بخشش دست یکی هست ممکنه که به هر حال یکی خلاف باشه بینشون یا حالا هر داستان دیگه ای بوده نمی دونم اگر تهران هستید بهتره برید حضوری ازشون خرید کنید بگید می خوام کالا رو قبلش ببینم
حقیقت ایسوس اینا تست می کنن اما روی برد نمی ره یعنی خود چیپ تست می شه تاف ها 40 ساعت می شن اما برد اصلی دست نخورده باقی می مونه یعنی روش خط یا خش نیست بازم

من راستش از مقداد خرید بارها داشتم همیشه کالا اکبند و بدون مشکل بوده اما خوب هر بخشش دست یکی هست ممکنه که به هر حال یکی خلاف باشه بینشون یا حالا هر داستان دیگه ای بوده نمی دونم اگر تهران هستید بهتره برید حضوری ازشون خرید کنید بگید می خوام کالا رو قبلش ببینم
حقیقت ایسوس اینا تست می کنن اما روی برد نمی ره یعنی خود چیپ تست می شه تاف ها 40 ساعت می شن اما برد اصلی دست نخورده باقی می مونه یعنی روش خط یا خش نیست بازم
یه بار تو رددیت انویدیا بودیم پرسیدیم خود ادمینش تایید کرد که تست میخورن.

مقداد رو نمیدونم اما همشون همینن
از شغال کامپیوتر و مدیریت محترم اقای چسینی هم چیزی نخرید .
سر خرید کارت gtx 980 'gigabyte داشت رسما کارت کار کرده به من مینداخت که متوجه شدم و زنگ زدم آواژنگ و تایید کرد و تاکید کرد که کارت نو نباید برچسب بی رنگ روی back plate اش برداشته شده باشه یا به صورت نامنظم و مچاله چسبونده شده باشه . دقیقا توضیح داد که کارت موقع گارانتی فقط لیبل میخوره نه میره روی سیستم و روشن میشه نه تست و بنچمارک ازش گرفته میشه . خود آواژنگ تماس گرفت و گفت ما ی کارت اکبند با این شماره سریال تحویل شون دادیم فلان روز و ساعت برو و تحویل بگیر و همونم شد . با کلی معذرت خواهی و بهانه های الکی که کارت قبلی برای تست باز شده و یک مشت خزعبلات دیگه جعبه کارت رو گرفتم و باز کردم و دقیقا بوی نویی میداد و هیچ مشکلی نداشت .

حواستون باشه .

2021-07-05_19-00-55.jpg

افت قیمت کارتها ادامه دارد و به پایینترین نرخ از فوریه در فروشگاههای آلمان رسیده است.
براساس تحقیقات 3dcenter در حال حاضر ، با ممعیار قراردادن ارزانترین قیمت برای کارتها، قیمت کارتها 53 درصد بالاتر از msrp میباشد که به نسبت دو هفته پیش کارتای انویدیا 38 درصد کاهش نشان میدهند.

2021-07-05_19-09-27.jpg

این لیست بر اساس درآمد هست نه تعداد نسخ فروخته شده.
و دلیل وجود دو فورزا اینه که، استیم برای نسخه های مختلف فورزا appid های جدا گونه زده ولی همه رو تو یه صفحه گذاشته.
هر دو نسخه تو پرفروشها بودن ولی معلوم نیست کدومشون بیشتر فروخته.

View attachment 215625

افت قیمت کارتها ادامه دارد و به پایینترین نرخ از فوریه در فروشگاههای آلمان رسیده است.
براساس تحقیقات 3dcenter در حال حاضر ، با ممعیار قراردادن ارزانترین قیمت برای کارتها، قیمت کارتها 53 درصد بالاتر از msrp میباشد که به نسبت دو هفته پیش کارتای انویدیا 38 درصد کاهش نشان میدهند.

View attachment 215635

این لیست بر اساس درآمد هست نه تعداد نسخ فروخته شده.
و دلیل وجود دو فورزا اینه که، استیم برای نسخه های مختلف فورزا appid های جدا گونه زده ولی همه رو تو یه صفحه گذاشته.
هر دو نسخه تو پرفروشها بودن ولی معلوم نیست کدومشون بیشتر فروخته.

خب بازم خوبه. یعنی میشه 3070 رو 20 تومن خرید با گارانتی البته
ولی چرا سایتای داخلی (لیون و ...) قیمتاشون رو تغییر نمیدن اینا که از چینی ها هم بدتر کردن
لیون !
دزد بزرگ !

چند سال قبل کارتهای 560 انویدیا رو در غالب سیستم ماینینگ مینداخت به ملت
بعد که ازش پرسیدم این کارتها چندین ساله توقف تولید خورده و از کجا آوردین میگفت ما اینها را از زمانهای دور در انبار داشته ایم مطمئن باشید نو هست ببرید و مصرف کنید :))
گوش های ما هم درازه . شُغال .

یعنی وضعیه ! همه پشت هم دیگه صف کشیدن هر کسی هم میگی چیه چسبوندی به من مشتری, میگه پشتی داره هل میده :D

3060 رو زدن 33 میلیون ! بعد میری ریویو میخونی یا یوتیوب نگاه میکنی میبینی 3060 یه کارت کاملا میدرنج حساب میشه ! بعدش همش از خودت میپرسی چرا واقعا باید بابت یه کارت مید این همه باید پول داد؟!

از طرفی هم مشخص نیست که اینده که چه عرض کنم یه مدت دیگه قیمت ها چجوری میشه چون ایران یه مارکت خودکفا , دلال گردون هست که کاری به دنیا نداره که قیمت اومده پایین یا تولید بیشتر شده و واسه خودش قیمت گذاری منحصری داره.

خب بازم خوبه. یعنی میشه 3070 رو 20 تومن خرید با گارانتی البته
ولی چرا سایتای داخلی (لیون و ...) قیمتاشون رو تغییر نمیدن اینا که از چینی ها هم بدتر کردن
قیمت ایران اولا زمانبره تا درست بشه.
ثانیا هنوز زمان زیادی مونده تا قیمتا مناسب بشه، حداقل 3-4 ماه.
بعدم بالفرض ایرانم خیلی خوب نشد تهش، از آمازون و بقیه جاها بگیر. یا اگه کسی داری بگو بیاره و اون مدلی میشه گمرک و مالیاتم پیچوند و هزینه حمل و نقلم ازش کسر میشه ولی تا اونموقع هنوز 5-6 ماه مونده.
تو ایرانم، تو حالت موجودی کمه. همینا هم که هست، مموجودی انبارشون کمه و یه توری پهن کرردن برا یه مایه دار.

سال دیگه GPU ای جدید Nvidia میان. تا اون موقع انشاالله قیمت سری 3k درست می شه :D

--------
این 3070 Ti به جد مزخرفترین VGA بازار اه. واقعا باید تبریک گفت به Nvidia به خاطر این چیپ مسخره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: {ehsan}
STARLINK-IRAN-WEBSITE-DROP-DOWN-MENI-1480x773.png

یک بازم که تیتر اخبار ایران در سایت های معتبر خارجی می بینیم باید این شکلی باشه

گویا سایت فیک باز کردن و اینترنت جدید استارلینک به من انداختن و حتی جاش بیتکوین هم قبول می کردن

Fake Starlink Website Sells Dish For $249 & Accepts Payments In Bitcoin

Fake Starlink Website Aims To Dupe Users Into Ordering The Service And Equipment For Delivery In Iran​

کلا مغز ایرانی ها در پیدا کردن راه دزدی نامبر وان هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or