جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بهترین کارت برای ماین سری 3000 اول 3060ti هست و بعد 3080
هر دو کارت حدود 3 تا 4 ماه ماین شدند و مخصوصا 3060ti که کارت خنکی هست نباید توی این 3 ماه مشکلی براش پیش بیاد
اگر با قیمت معقول بفروشند شاید خرید مناسبی باشه.

مثلا اگر 3060ti قیمت روزش بشه 14 میلیون یک کارت ماین شده با قیمت حدود 10-11 میلیون انتخاب خوبی میتونه باشه
یا کارت 3080 اگر قیمتش حدود 25 باشه یک کارت ماین شده بدون ایراد با قیمت 19-20 میتونه جذاب باشه.

البته این قیمتها فکر نمی کنم توی سال 2021 بدست بیاد و شاید اواخر سال شمسی این قیمتها را شاهد باشیم
هر دستگاهی اگر از حداکثر توانش در مدت طولانی استفاده بشه خیلی بدتر از اینه که سال ها استفاده بشه اما در شرایط نرمال باشه یا میانگین استفاده بشه
چیزی که به دستگاه ها اسیب می زنه استفاده از حداکثر توانش در مدت زمان طولانی هست
برای همین هست که هنوز اتاری 30 سال پیش سالمه کار می کنه اما خیلی از دستگاه ها 3 4 ماهه خراب می شن
من همیشه مثالم ماشین های مسابقه ای هست که دائم خراب می شن و در حال تعویض قطعات هستن چون همیشه دارن شرایط حداکثری کار می کنن شما با ماشینت چند ساعت در حداکثر سرعت بری به اندازه ی چند سال پیرش می کنی

من البته علمی و اکادمیکش رو گفتم و البته بحث های غیر کارشناسی و غیر علمی حوزه ی فروشنده ها هم همیشه هست

من ترجیح می دم از یک گیمر کارت 3 سال کارکرد بخرم تا کارتی که 6 ماه 24 ساعته با حداکثر توانش استفاده شده اونم توی شرایط غیر ایده ال کنار 10 15 کارت دیگه

کار هوشمندانه ای بوده چون از ترسش کم کردن در عین حالی که مخفف اسمشم عوض نمی شه چون BLACK هم ابتداش B هست
با اون صفحه خاطره داشتیم و سیاه که ترسش بیشتره. شبیه مرگه و ماتم و عزا

من ترجیح می دم از یک گیمر کارت 3 سال کارکرد بخرم تا کارتی که 6 ماه 24 ساعته با حداکثر توانش استفاده شده اونم توی شرایط غیر ایده ال کنار 10 15 کارت دیگه
آخه نکته اینجاست از حداکثر توانش استفاده نمیشه برای ماین :D
تو بازیای سنگین یک کارت تا خرخره 100 درصد کار میکنه، دماش ممکنه 80 ـم رد کنه (که طبیعیه) و سرعت فنشم بالا باشه تا دما از اون بالاتر نره، در صورتی که تو ماین دما رو معمولا بین 55-60 نگه میدارن (حداقل برای rx580 و اینا اینطوری بود الان سرچ زدم گویا واسه 3060ti هم حدود 55 درجه) سرعت فن رو هم تا جایی که بشه پایین نگه میدارن تا فنا آسیب نبینه (جاش اتاق رو سرد نگه میدارن) تا جایی که کرش نکنه آندرولت میشه که برق زیادی واردش نشه و دما پایین بمونه تقریبا هر ماینری که یکم از این چیزا سر دربیاره همشو رعایت میکنه، در این صورت هم اصلا فشار خاصی روش نمیاد که بخواد به این راحتیا خراب بشه.
من حدود 1 سال با همین کارتی که الان رو سیستممه ماین کردم (3 سال پیش) الان از اون موقع رو سیستمه نه از نظر پرفورمنس تو بازیا با کارتای عادی فرق داره نه از نظر دما، چندین نفر از دوستام کارت ماین شده دارن رو سیستمشون خیلی وقته هیچ مشکلی نداشتن باهاش.

آخرین ویرایش:
تو بازیای سنگین یک کارت تا خرخره 100 درصد کار میکنه، دماش ممکنه 80 ـم رد کنه (که طبیعیه) و سرعت فنشم بالا باشه تا دما از اون بالاتر نره، در صورتی که تو ماین دما رو معمولا بین 55-60 نگه میدارن (حداقل برای rx580 و اینا اینطوری بود الان سرچ زدم گویا واسه 3060ti هم حدود 55 درجه) سرعت فن رو هم تا جایی که بشه پایین نگه میدارن تا فنا آسیب نبینه (جاش اتاق رو سرد نگه میدارن) تا جایی که کرش نکنه آندرولت میشه که برق زیادی واردش نشه و دما پایین بمونه تقریبا هر ماینری که یکم از این چیزا سر دربیاره همشو رعایت میکنه، در این صورت هم اصلا فشار خاصی روش نمیاد که بخواد به این راحتیا خراب بشه.
من حدود 1 سال با همین کارتی که الان رو سیستممه ماین کردم (3 سال پیش) الان از اون موقع رو سیستمه نه از نظر پرفورمنس تو بازیا با کارتای عادی فرق داره نه از نظر دما، چندین نفر از دوستام کارت ماین شده دارن رو سیستمشون خیلی وقته هیچ مشکلی نداشتن باهاش.
برای همین اکثر کارت های ماین خمیرشون خشک شده عوض شده و فن هاشم به صدا افتاده یا تعویض شده:D

بعدشم ماین شخصی رو با ماین حرفه ای مقایسه نکنید
من تمیز ترین کارت های ماین RX 580 یا 1070 که دیدم دمای همشون بالای 80 می رفته توی گیم یا فن هاش صدا می دادن مگه اینکه باز شده بودن
گفتم البته فروشنده ها یا خود میاینرها اصرار زیادی به این دارن که ماین اسیبی نمی زنه و این حرف ها اما اگه نبود گارانتی ها هم اولین سوالی که می کردن این نبود که باهاش ماین کردین:D

• Like
Reactions: majidred2011
برای همین اکثر کارت های ماین خمیرشون خشک شده عوض شده و فن هاشم به صدا افتاده یا تعویض شده:D

بعدشم ماین شخصی رو با ماین حرفه ای مقایسه نکنید
من تمیز ترین کارت های ماین RX 580 یا 1070 که دیدم دمای همشون بالای 80 می رفته توی گیم یا فن هاش صدا می دادن مگه اینکه باز شده بودن
گفتم البته فروشنده ها یا خود میاینرها اصرار زیادی به این دارن که ماین اسیبی نمی زنه و این حرف ها اما اگه نبود گارانتی ها هم اولین سوالی که می کردن این نبود که باهاش ماین کردین:D
حرف من در مورد کارتای جدید بود، کارتای Rx580 و 1070 ماین شده اصلا پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه طرف 4 سال ماین کرده باشه تو این مدت دیگه اگه تستم بگیری احتمالا مشخص بشه یا حتی از قیافشم بشه تشخیص داد اما کارتای سری 2000 که اکثر ماین شده هاشون مال همین بعد از رشد قیمت اتریوم هست که خیلی نمیگذره ازش، سری 3000 ـم که کلا جدیده در نتیجه یارو باید کشتی گرفته باشه با کارتش که تو چند ماه ایراد پیدا کنه :D

والا مال من هم ماین شخصی نبود، ریگ کامل داشتم سه سال پیش و کارتا کنار هم کار میکرد و تو کیس نبود که بعدا فروختم و یکی از کارتا رو روی سیستمم نگه داشتم، اون زمان تو انواع گروهای تلگرامی ماینرا عضو بودم اکثریت رعایت میکردن این چیزایی که بالا گفتم رو و یک جورایی دانش عمومی بود واسه ماینرا، تازه بعضیاشون که از من حساس تر بودن رو دما و سرعت فن.

در کل حرف من اینه این آنتی ماین بودن درنهایت ضررش برمیگرده به خود ما، واقعیت اینه که الان هزاران هزار کارت به ماینرا فروخته شده، اگه یک زمانی ماین کلا خوابید یا مثل چین فلان کشور کلا ممنوعش کرد اینا پرواز نمیخواد کنه غیب شه همش میریزه تو بازار، اینا تنها مصرفشون میشه گیم، گیمرا اگه اینارو نخرن (قطعا با قیمت پایین تر) فروشنده ها بیخیالش نمیشن بندازنش بیرون، بلکه میان به اسم ماین نشده یا نو تو پاچه گیمرا میکنن که خیلی بد میشه.

آخرین ویرایش:
در کل حرف من اینه این آنتی ماین بودن درنهایت ضررش برمیگرده به خود ما، واقعیت اینه که الان هزاران هزار کارت به ماینرا فروخته شده، اگه یک زمانی ماین کلا خوابید یا مثل چین فلان کشور کلا ممنوعش کرد اینا پرواز نمیخواد کنه غیب شه همش میریزه تو بازار، اینا تنها مصرفشون میشه گیم، گیمرا اگه اینارو نخرن (قطعا با قیمت پایین تر) فروشنده ها بیخیالش نمیشن بندازنش بیرون، بلکه میان به اسم ماین نشده یا نو تو پاچه گیمرا میکنن که خیلی بد میشه.
این حرف شما مثل این می مونه که بگیم اگه جنس دزدی نخرید میان به عنوان جنس نو یا دست دوم می فروشن پس برید جنس دزدی بخرید

پس کارتایی که LHR هستن دیگه اگه نو بخریم ماین نشدن دیگه؟؟
دوست عزیز کارت نو که اصلا داستان جداست کی می تونه کارت دست دوم جای نو بفروشه اخه؟ روی پورت ها یا پین کارت کلی خط می افته زیر هیت سینکش خاک می شینه بعد اصلا برچسب پلمپ رو و پشت کار چی کار می کنن؟
اگرم نکنن برچسب بر اثر حرارت می شه جزئی از کارت یا اگه کنده بشه جاش می مونه بگذریم که این کارت به شدت به دمای کارت اضافه می کنه اگه هیت سینک پست به PCB متثل باشه چون پلاستیک عایق هست

اصلا این فرضیه ماین یا دست دوم جای اگ خنده داره اما می تونن ماین شده رو جای دست دوم کم کارکرد یا استفاده فقط گیم بوده جا بزنن که اینون خیلی کارش نمی شه فقط نباید از کسایی که کارشون دلالی یا فروش قطعات هست کارت بخرید چون 90 درصد کارت ماین شده بهتون می دن مخصوصا اگر تعداد داشته باشن که 99 درصد
می مونه گیمر عادی اگه شناخته شده باشه مشابه بچه های این فروم که مشخصه کار طرف گیم بوده نهایت برخی ساعت ها باهاش ماین می کرده مگه اینکه جداگانه باز سیستم جدای ماین هم داشته

بعدشم کارت های دست دوم ماین به این زودی ها موجود نمی شه تا زمانی که بین کوین بیاد زیر 20 هزار تا اینا بعدش کم کم سر و کلش پیدا می شه همین نسل قبل 2000 که به درد ماین نمی خورد به ندت دست دومش برای فروش پیدا می شد شاید ماهی 1 دونه بین کل سایت های دومی بود(به غیر دیوار البته)

دوست عزیز کارت نو که اصلا داستان جداست کی می تونه کارت دست دوم جای نو بفروشه اخه؟ روی پورت ها یا پین کارت کلی خط می افته زیر هیت سینکش خاک می شینه بعد اصلا برچسب پلمپ رو و پشت کار چی کار می کنن؟
اگرم نکنن برچسب بر اثر حرارت می شه جزئی از کارت یا اگه کنده بشه جاش می مونه بگذریم که این کارت به شدت به دمای کارت اضافه می کنه اگه هیت سینک پست به PCB متثل باشه چون پلاستیک عایق هست

اصلا این فرضیه ماین یا دست دوم جای اگ خنده داره اما می تونن ماین شده رو جای دست دوم کم کارکرد یا استفاده فقط گیم بوده جا بزنن که اینون خیلی کارش نمی شه فقط نباید از کسایی که کارشون دلالی یا فروش قطعات هست کارت بخرید چون 90 درصد کارت ماین شده بهتون می دن مخصوصا اگر تعداد داشته باشن که 99 درصد
می مونه گیمر عادی اگه شناخته شده باشه مشابه بچه های این فروم که مشخصه کار طرف گیم بوده نهایت برخی ساعت ها باهاش ماین می کرده مگه اینکه جداگانه باز سیستم جدای ماین هم داشته

بعدشم کارت های دست دوم ماین به این زودی ها موجود نمی شه تا زمانی که بین کوین بیاد زیر 20 هزار تا اینا بعدش کم کم سر و کلش پیدا می شه همین نسل قبل 2000 که به درد ماین نمی خورد به ندت دست دومش برای فروش پیدا می شد شاید ماهی 1 دونه بین کل سایت های دومی بود(به غیر دیوار البته)
خب اینجا گفتن اتفاق افتاده و امکانش هست

کاملا موافقم
الان ماین خیلی اتوماتیک شده و نرم افزار و حتی سیستم عامل مخصوص داره و خیلی موارد بصورت اتوماتیک رعایت میشه.
یک نفر باید خیلی ناشی باشه که با چند ماه ماین به کارت آسیب وارد بشه.

من که اگر 3080 با قیمت مناسب گیر بیارم حتما میخرم
مخصوصا از برندهای معروف که کیفیت بالاتری دارند.

اصلا ماین خیلی کاری به خود تراشه رندرگیر یا gpu نداره که ... ماین با مموری های gddr یا حالا هر مموری دیگه ای که داشته باشه کار داره (دلیل استفاده از کارت های با پهنای باند بالا و 6 یا 8 گیگ به بالا) ... دمای مموری های کارت گرافیک تو ماین فوق العاده بالا میره ... من تا 96 دیدم شخصا و قطعا این دمای زیاد شاید مشکلی در کارکرد کارت ایجاد نکنه اما عملکردش میاد پایین (معمولا اثرش تو فریم ریت مشهوده) ...

خب اینجا گفتن اتفاق افتاده و امکانش هست
کارتی که میخرید بخاطر کارت گارانتی معمولا کارتن باز میشه. و خود کارت برا تست رو بورد توسط خود شرکت گذاشته میشه. یه خطی میوفته روش.
تو اون ماجرای مقداد، لینکش تو لیون هست و تو بعضی جاهای دیگه هم اتفاق افتاده بود. طرف متوجه شد ولی درگیری داشت تا پولشو پس گرفت.
اونو نگفتم که بدبین بشی، گفتم، که مواظب خریدت باشی.چکش کنی.
و بعدش از جای معتبر بخری. و سراغ سایتای دلالی مثل مقداد نری. تا یه سال پیش که مدیریتش هم افتضاح بود و هم دلال و هم کلاهبردار.
از این لحاظ گفتم.صرف دیدن یه قیمت خوشگل تو تلگرام گول نخوری. اگه دست دو میگیری پولو ندی، حتما تست کنی
نو گرفتی تاریخ گارانتی رو چک کنی. گفتم که بیشتر احتیاط کنی،این همه پول میدی تهش چیز درستی رو بگیری.

کارتی که میخرید بخاطر کارت گارانتی معمولا کارتن باز میشه. و خود کارت برا تست رو بورد توسط خود شرکت گذاشته میشه. یه خطی میوفته روش.
تو اون ماجرای مقداد، لینکش تو لیون هست و تو بعضی جاهای دیگه هم اتفاق افتاده بود. طرف متوجه شد ولی درگیری داشت تا پولشو پس گرفت.
اونو نگفتم که بدبین بشی، گفتم، که مواظب خریدت باشی.چکش کنی.
و بعدش از جای معتبر بخری. و سراغ سایتای دلالی مثل مقداد نری. تا یه سال پیش که مدیریتش هم افتضاح بود و هم دلال و هم کلاهبردار.
از این لحاظ گفتم.صرف دیدن یه قیمت خوشگل تو تلگرام گول نخوری. اگه دست دو میگیری پولو ندی، حتما تست کنی
نو گرفتی تاریخ گارانتی رو چک کنی. گفتم که بیشتر احتیاط کنی،این همه پول میدی تهش چیز درستی رو بگیری.
این لینک جریان مقداد رو داری؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
این لینک جریان مقداد رو داری؟
لینکشو پیدا نکردم. فکر میکنم توش مطلبی نوشتم ولی تو لیست مطالبم نیست،.
ولی همین پارسال بود، تو عید سر اینکه شکایات ازش زیاد شد درگاه بانکیشو بستن.
الفت‌نسب: مسدودکردن درگاه بانکی مقداد آی‌تی غیرقانونی است - زومیت
پول مردمو قبل عید گرفت بعد عید تامین جنس نکرد پولو مردمو پس داد. ولی کلی سود کرد.
یه سر بری بگردی دل خیلیا پره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or