highlight
کاربر سایت
این مشکل شوک دسته توی ورژن های جدید حل شده حاجی؟
سلام.احوالات داش رضا!
نه هنوز در مورد شوک ایراد عدم کارکرد باقیست!
این مشکل شوک دسته توی ورژن های جدید حل شده حاجی؟
http://s30.aks98.com/download.php?file=15464940579137197551.rarکسی فایلای بایوس رو داره دوباره آپ کنه؟!
بفرمائید بازی که میخواستید دانلود کنیدShenmue رو هم اجرا میکنه؟؟؟
اگه اجرا میکنه آموزششو بزار با لینک دانلود Shenmue بیزحمت
بهترین شبیه ساز برای این کنسول که به شخصه باش راحت تر بودم nullDCسلام دوستان .من فرصت نکردم کل این تاپیکو بخونم .ولی ازتون خواهش میکنم که یه شبیه ساز دریم کست که واقعا کار بکنه و اذیت نکنه بهم معرفی کنید .چون دوست دارم بازی های 18wheeler و super runabout sanfrancisco edition رو بازی کنم .لطفا لینک دانلود این دو تا بازی رو هم اگه میشه برام بذارید .ضمنا طریقه اجرای بازی رو هم توضیح بدید.ببخشید دوستان .زیاده روی کردم یه کم .ولی اگه یکی از کاربرای عزیز بتونه کمکم کنه ,ازش خیلی ممنون میشم.
جناب رضایی عزیز، گرافیک دریمکست که اون زمان برای ما قابل باور نبود رو که با اون مقایسه لگدمال کردی، دنبال فوتبال جدید هم که میگردی روش! چی میخوای از جون این کنسول رهاش کن آقا بذار در آرامش باشه. :d
گرافیک دریمکست که اون زمان برای ما قابل باور نبود رو که با اون مقایسه لگدمال کردی... چی میخوای از جون این کنسول رهاش کن آقا بذار در آرامش باشه. :d
ببخشین که پا برهنه میام میون بحثتون ولی اینا رو دیدم حسابی منقلب شدمخیلی جواب با حالی بود واقعا دمت جیززز
چه انتظاراتی ... این دریم کست زمان خودش با این گرافیک رویا بوده ...
توی عکسی که دادی یکی از اون فایلها مثل edinoc.001 رو بکش تو برنامه winrar و اکستراکت کن تا فایل اصلی رو بهت بده که همون ایمیج بازی هست
توی عکسی که دادی یکی از اون فایلها مثل edinoc.001 رو بکش تو برنامه winrar و اکستراکت کن تا فایل اصلی رو بهت بده که همون ایمیج بازی هست