این سگا دریمکست استبازیهاشو فکر نکنم دیگه جایی بتونی بخری وباید از سایت دانلود کنی مثلا
این :romhustler.net
این سگا دریمکست استبازیهاشو فکر نکنم دیگه جایی بتونی بخری وباید از سایت دانلود کنی مثلا
این :romhustler.net
اگه میشه سایتی معرفی کنید برای دان بازیهاشاین سگا دریمکست است
نسخه دوم هم دان کردم هر کاری کردم ارور بایوس میده یه اموزش براش بذار با تشکربه خدا من همه ی امولاتور های دریمکست رو تست کردم الکی نیومدم که اینو با اموزشش گذاشتم اون اولیه که ماله عهد تیر کمون شاه هست دومی هم تازه شروع کردن به تولید نسخه های جدید تر که آخریش r65 هست تو بازی مقایسه کردم فعلا بهترینش همینی هست که گذاشتم
نسخه دوم هم دان کردم هر کاری کردم ارور بایوس میده یه اموزش براش بذار با تشکر
دوست عزیز بازی زامبیا را دان کردم اصلا کیفیت بازی در حد سونی 2 نیست در حد معمولی هم نیست
دوست عزیز همه بازیهاش قابل اجرا با امولاتور نیستند!!! تو پست قبلی همین تاپیک هم گفته بودم هنوز بعضی از بازیهاش مثل شاهزاده فارسی اجرا نمی شن!!!!!
صبر کن چند تا از بازیهای قابل اجراشو میذارم دان کنی حالشو ببری!!!
دوست عزیز بازی زامبیا را دان کردم اصلا کیفیت بازی در حد سونی 2 نیست در حد معمولی هم نیست
بازی تنیس 2k2 هم دان کردم اجرا نشد
مشکل این نیستاولا تا اونجا که میشه با NullDC کار کنی راحت تری. ثانیا برای اجرای بازیهای این کنسول نیاز به سیستم بالا نیست و حتی با سی پی یو تک هسته ای میشه کار کرد.
و اما یکی از بازیهای باحال و مطرح و قابل اجرای این کنسول بازی Dead Or Alive 2 هستش.
دو تا دیگه از بازیهای کاملا قابل اجرا Shenmue 1 و Shenmue 2 هستند که جزو شاهکارهای این کنسول هستند!
یه عنوان با حال دیگه، Jet Grind Radio هست که چقدر تو ماهواره تبلیغ میشد توی شبکه Gameone.
عناوین جذاب و قابل اجرای دیگه:
Virtua Tennis
Resident Evil: Code Veronica
Crazy Taxi
Soul Calibur
Skies of Arcadia
MDK2
Sonic Adventure 1,2
Rayman 2: The Great Escape
خلاصه خیلیهاش اجرا میشه.
البته بعضی عناوین فکر نکنم اجرا بشن مثل:
Taxi 2
Tom Clancy's - Rainbow Six
Tom Clancy's - Rainbow Six Rogue Spear
Tomb Raider IV - The Last Revelation
Tomb Raider V - Chronicles
Street Fighter 3 - Double Impact (E)
Street Fighter Alpha 3 (E)
برو تو کارشون.فکر نکنم مشکلی باشه
مشکل این نیست
مشکل گرافیکش است که بدر نمیخوره در حد سونی 1 است شاید پایین تر
این بازیها را از کجا باید خرید بازی Shenmue 1 حجمش زیاد است نمیشه دان کرداولا تا اونجا که میشه با NullDC کار کنی راحت تری. ثانیا برای اجرای بازیهای این کنسول نیاز به سیستم بالا نیست و حتی با سی پی یو تک هسته ای میشه کار کرد.
و اما یکی از بازیهای باحال و مطرح و قابل اجرای این کنسول بازی Dead Or Alive 2 هستش.
دو تا دیگه از بازیهای کاملا قابل اجرا Shenmue 1 و Shenmue 2 هستند که جزو شاهکارهای این کنسول هستند!
یه عنوان با حال دیگه، Jet Grind Radio هست که چقدر تو ماهواره تبلیغ میشد توی شبکه Gameone.
Virtua Tennis
Crazy Taxi
Soul Calibur
Skies of Arcadia
MDK2
Sonic Adventure 1,2
خلاصه خیلیهاش اجرا میشه.
Taxi 2
Tom Clancy's - Rainbow Six
Tom Clancy's - Rainbow Six Rogue Spear
Tomb Raider IV - The Last Revelation
Tomb Raider V - Chronicles
Street Fighter 3 - Double Impact (E)
Street Fighter Alpha 3 (E)
برو تو کارشون.فکر نکنم مشکلی باشه
Dead Or Alive 2اولا تا اونجا که میشه با NullDC کار کنی راحت تری. ثانیا برای اجرای بازیهای این کنسول نیاز به سیستم بالا نیست و حتی با سی پی یو تک هسته ای میشه کار کرد.
Virtua Tennis
Crazy Taxi
Soul Calibur
Skies of Arcadia
MDK2
Sonic Adventure 1,2
خلاصه خیلیهاش اجرا میشه.
Taxi 2