اگر فایل رر مجدد توش بود نشون میداد ولی هیچ فایل رر دیگه ای توش نیست و فقط همین فایلاست .نوشته شده توسط Meysam:حالا شما اون کار که من میگم رو هم تست کن (بعضی مواقع هست میبینی که 2 -3 بار یه فایل رو رر کردن تو همدیگه
نوشته شده توسط Meysam:با hjsplit بهم چسبوندی پسوند فایلی که بهت داد چی بود؟
نوشته شده توسط Meysam:دقیقا یادم نیست ولی فکر میکنم بعد از این که میچسبوندی باز هم باید از رر در میاوردی
دقیق یادم نیست
یکی لطف کنه این عکس رو دوباره بزارهمیثم جان ممنون حرف شما کاملاً درست بود و با درگ کردن فایل 001 داخل فایل Rar نسخه Cdi تولید شد ولی خواستم توضیحی اضافه کنم تا اگر کسی این مشکلو داشته مثل من با توضیح شما سر درگم نشه و اونم اینکه این درگ کردن توی محیط Rar جای خاصی داره که توی عکس نشون میدم وگرنه مثل من درگ کنه هیچ جایی نمیرسه:
قربانت میثم جان .
یکی لطف کنه این عکس رو دوباره بزاره
---------- نوشته در 12:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 AM ارسال شده بود ----------
دوستان چرا من هرچی کیبورد رو ست میکنم کار نمیکنه باس جوی استیک وصل کنم :d
برای کار با کیبورد که پلاگین مخصوصش رو از بخش پلاگین کنترولر انتخاب و بعد تنظیم کن. برای استفاده از پلاگین دیگر تصویر از ورژنهای قدیمی تر استفاده کن و یا از پلاگین های اونها رو در پوشه این یکی ورژن جدید بریز.ببخشید تو شبیه ساز nulldc تو قسمت تنضیماتش تو قسمت select plugin اون قسمت power vr (graphic) plugin سفیده و هیچ گذینه ای برای انتخاب نداره
باید چی کار کنم ؟ تو رو خدا بگید دیگه
من می خوام شنمو رو بازی کنم ولی بلد نیستم با nulldc کار کنم من میخوام با کیبرد کامپیوتر بازی کنم
پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم
دوستان بازی شنمو دگمه واسه دویدن نداره ؟ یا داره من اشتباه تنظیم کردم :d