جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

داستان bf3 رو میشه بگی؟ :-/

جواب خودت رو داری میدی :

شما از کجا دیدی BF3 داستانه درست حسابی داره؟ :-o

مگه بازی اومده که بخوایم بگیم داستانش خوبه یا بد ؟ کسی بازی رو انجام داده که بدونه داستان چطوریه ؟
MW3 هم چون ادامه قبلی هست میشه در مورد داستانش حرف زد ! پس الآن هرگونه نظری در مورد داستان BF3 اشتباهه ، چون هیچکس نمیدونه چطوریه و چه روندی داره

کارکتر ضد ضربه که هم تو دنیای گیم و هم سینما زیاد داریم :biggrin1: اتفاقا همین چیزهاست که باعث محبوبیت Price شده :biggrin1: مطمئن باش اگه ساختن همچین کارکتری آسون بود الان نصف بیشتر بازی ها یه چیزی در حد Price داشتن. البته نمیخوام بگم خیلی کارکتر خفن و هیولایی (:biggrin1:) هست ولی خب من شخصا خیلی ازش خوشم میاد.
خب همین شخصیت ها رو تو جای خودشون در میارن ! مثلا تو Halo یا Skyrim یا God of War میطلبه شخصیت Super Hero و خاص و .... باشه ! اما یه بازی با استایل BF3 که کاملا جنگ هاش و نوعش واقعی حساب میشه، اصلا نباید داخلش شخصیت هایی مثل CPT Price یا ... توش باشه ! بنابراین اشتباهه بیایم بگیم که BF3 نتونسته شخصیت مثل Price در بیاره ، چون بهش نمیخوره و جاش اونجا نیست

• Like
Reactions: HAMED SEV
اصلا نباید داخلش شخصیت هایی مثل CPT Price یا ... توش باشه.
به هر حال این یک بازی هست ، و توی بازی میطلبه که ما یه تعداد کرکتر داشته باشیم ... این نامیرا بودن پرایس همون قدری قابل توجیه هست ، که توی مثلا عنوان ایگرک ، کرکترتون نمیمیره . آلیکس هاف لایف مگه میمیره ؟ مگه خشاب های تموم میشه ؟ خیر ... پرایس هم بر وزن همون .
میگم ، قبل از هر چیزی این نکته رو مورد نظر قرار بدید که کالاودیوتی یک"بازی" هست .

من نميدونم چي از پرايس ديدين كه انگ سوپرمن بودن بهش ميزنيد ؟؟
اخر MW تير خورد و زنده موند حالا اين خيلي ماوراوطبيعيه ؟؟؟؟
خيلي paranormal هست؟؟؟؟؟ خيلي supernatural هست ؟؟؟
تو دنيا طرف تير ميخوره به جمجمش زنده ميمونه...
يا نكنه مشكل اينه كه تو سه شماره از بازي بوده كه بهش ميگين پير و فلان .... طرف 30 سال تو واقعيت داره تو ارتش جون ميكنه هنوز سرپا هست ...
تورو خدا بيخيال ميخواين از بازي ايراد بگيريد ؟ ميخوايد به بازي گير بديد ، بديد ! ولي پاي پرايس رو وسط نكشيد لطفا

به هر حال این یک بازی هست ، و توی بازی میطلبه که ما یه تعداد کرکتر داشته باشیم ... این نامیرا بودن پرایس همون قدری قابل توجیه هست ، که توی مثلا عنوان ایگرک ، کرکترتون نمیمیره . آلیکس هاف لایف مگه میمیره ؟ مگه خشاب های تموم میشه ؟ خیر ... پرایس هم بر وزن همون .
میگم ، قبل از هر چیزی این نکته رو مورد نظر قرار بدید که کالاودیوتی یک"بازی" هست .
مگه من گفتم اشتباهه توش باشه یا بازی نیست ؟ :d من دارم میگم اینجوری چیزا اگه به COD و جوّش میخوره اشتباه بیایم بگیم یه شخصیتی مثل Price باید تو BF3 هم باشه یا همچین کرکتری رو BF3 نداره، پس شخصیت پردازیش افتضاحه ! فی الواقع محیط و situation و استایل اینای BF3 اصلا اجازه بودن همچین شخصیت هایی رو نمیده

من نميدونم چي از پرايس ديدين كه انگ سوپرمن بودن بهش ميزنيد ؟؟
اخر MW تير خورد و زنده موند حالا اين خيلي ماوراوطبيعيه ؟؟؟؟
خيلي paranormal هست؟؟؟؟؟ خيلي supernatural هست ؟؟؟
تو دنيا طرف تير ميخوره به جمجمش زنده ميمونه...
يا نكنه مشكل اينه كه تو سه شماره از بازي بوده كه بهش ميگين پير و فلان .... طرف 30 سال تو ارتش داره جون ميكنه هنوز سرپا هست ...
تورو خدا بيخيال ميخواين از بازي ايراد بگيريد ؟ ميخوايد به بازي گير بديد ، بديد ! ولي پاي پرايس رو وسط نكشيد لطفا
پست ها رو نخوندی واسه همین نمیدونی بحثه چیه !

خب همین شخصیت ها رو تو جای خودشون در میارن ! مثلا تو Halo یا Skyrim یا God of War میطلبه شخصیت Super Hero و خاص و .... باشه ! اما یه بازی با استایل BF3 که کاملا جنگ هاش و نوعش واقعی حساب میشه، اصلا نباید داخلش شخصیت هایی مثل CPT Price یا ... توش باشه ! بنابراین اشتباهه بیایم بگیم که BF3 نتونسته شخصیت مثل Price در بیاره ، چون بهش نمیخوره و جاش اونجا نیست
خب مشکل اینجاست که دارید اینا رو با هم مقایسه می کنید. Price همچین سوپر هیرو هم نیست یه چیزی مثل John McClane هست تو Die Hard. اگه به واقعیت باشه که اساس اکثر بازیهای FPS نظامی زیر سوال میره، مثلا تو کدوم واقعیت یه شخصیت بعد از خورد چند تا گلوله و کاور گرفتن یه گوشه دوباره مثل روز اول اسلحه دست می گیره؟ :دی بازم میگم Price یه انسان هست که توانایی بالایی داره نه یک فوق انسان که حرکات متحیر العقول انجام میده :دی البته اینکه تو BF3 همچین شخصیتی نیست را نمی توان یه نقطه ضعف به شمار آورد ولی اینکه بخواهیم بودنش تو MW رو زیر سوال ببریم جالب نیست. (البته منظورم کامنت شما نبود همینجور کلی گفتم :دی)

شما زمانی میتونی بگی بتلفیلد و جنگ هاش کاملا واقعی هست که با یک تیر کاراکتر از پا در بیاد. با استراحت کردن پشت سنگر خونش پر نشه. تمام کاراکتر های بازی در هر نقطه از بازی امکان مردنشون باشه.
اینکه بیان رنگبندی رو تار و مات کنن یا 4 تا انیمیشن با کیفیت از در باز کردن بذارن نشون دهنده ی کاملا واقعی بودن نیست.
هر دو بازی کاراکتر ضد ضربه دارن فقط تو COD کاپیتان پرایس معروف و محبوب هست تو بتلفیلد کاپیتان X یا Y که حداقل فعلا محبوب و معروف نیستن.

مگه من گفتم اشتباهه توش باشه یا بازی نیست ؟ :d من دارم میگم اینجوری چیزا اگه به COD و جوّش میخوره اشتباه بیایم بگیم یه شخصیتی مثل Price باید تو BF3 هم باشه یا همچین کرکتری رو BF3 نداره، پس شخصیت پردازیش افتضاحه ! فی الواقع محیط و situation و استایل اینای BF3 اصلا اجازه بودن همچین شخصیت هایی رو نمیده

پست ها رو نخوندی واسه همین نمیدونی بحثه چیه !

آخه برادر من مشکل اینجاست که شخصیت پردازی کلا در سریه BF درحد کانتر قرار داره ! اصلا چیزی به اسم شخصیت وجود نداره تو بازی ! BF تا به این لحظه یه بازیه کاملا آنلاین محور بوده که برای خالی نبودن عریضه توش SP هم میذاشتن که واقعا چیپ بوده و ارزش 5 دقیقه وقت رو هم نداشته ...
از هوش مصنوعیه افتضاح گرفته تا داستان پردازیه شرم آور و گیم پلی در حد نسل میکرو !
تو کمتر FPSی مخصوصا تو این سبک میتونید بازی پیدا می کنید که داستان به این خوبی کنار گیم پلی عالی و مراحل متنوع و صحنه های سینمایی و صداگذاری و موسیقی و ... همه و همه رو با هم در عالیترین سطح داشته باشه ! حالا پر طرفدارترین و بهترین بخش آنلاین بازیهای FPS رو هم بهش اضافه کن ...

خب مشکل اینجاست که دارید اینا رو با هم مقایسه می کنید. Price همچین سوپر هیرو هم نیست یه چیزی مثل John McClane هست تو Die Hard. اگه به واقعیت باشه که اساس اکثر بازیهای FPS نظامی زیر سوال میره، مثلا تو کدوم واقعیت یه شخصیت بعد از خورد چند تا گلوله و کاور گرفتن یه گوشه دوباره مثل روز اول اسلحه دست می گیره؟ :دی بازم میگم Price یه انسان هست که توانایی بالایی داره نه یک فوق انسان که حرکات متحیر العقول انجام میده :دی البته اینکه تو BF3 همچین شخصیتی نیست را نمی توان یه نقطه ضعف به شمار آورد ولی اینکه بخواهیم بودنش تو MW رو زیر سوال ببریم جالب نیست. (البته منظورم کامنت شما نبود همینجور کلی گفتم :دی)
خب من از اول نگفتم تو Cod اشتباهه :d من گفتم اشتباهه که بگیم BF3 چون شخصیت این مدلی نداره پس کلا شخصیتش افتضاحه ! من میگم این مدل شخصیت به BF3 نمیخوره !

شما زمانی میتونی بگی بتلفیلد و جنگ هاش کاملا واقعی هست که با یک تیر کاراکتر از پا در بیاد. با استراحت کردن پشت سنگر خونش پر نشه. تمام کاراکتر های بازی در هر نقطه از بازی امکان مردنشون باشه.
اینکه بیان رنگبندی رو تار و مات کنن یا 4 تا انیمیشن با کیفیت از در باز کردن بذارن نشون دهنده ی کاملا واقعی بودن نیست.
هر دو بازی کاراکتر ضد ضربه دارن فقط تو COD کاپیتان پرایس معروف و محبوب هست تو بتلفیلد کاپیتان X یا Y که حداقل فعلا محبوب و معروف نیستن.
شما هنوز فرق Simulation با چیزی که من میگم رو نمیدونی ! چیزایی هم که میگی اصلا ربطی به BF3 و نوعش نداره ! پس کلا پس بحثی نداریم

آخه برادر من مشکل اینجاست که شخصیت پردازی کلا در سریه BF درحد کانتر قرار داره ! اصلا چیزی به اسم شخصیت وجود نداره تو بازی ! BF تا به این لحظه یه بازیه کاملا آنلاین محور بوده که برای خالی نبودن عریضه توش SP هم میذاشتن که واقعا چیپ بوده و ارزش 5 دقیقه وقت رو هم نداشته ...
از هوش مصنوعیه افتضاح گرفته تا داستان پردازیه شرم آور و گیم پلی در حد نسل میکرو !
تو کمتر FPSی مخصوصا تو این سبک میتونید بازی پیدا می کنید که داستان به این خوبی کنار گیم پلی عالی و مراحل متنوع و صحنه های سینمایی و صداگذاری و موسیقی و ... همه و همه رو با هم در عالیترین سطح داشته باشه ! حالا پر طرفدارترین و بهترین بخش آنلاین بازیهای FPS رو هم بهش اضافه کن ...

خب این موضوعی که میگی مربوط میشه به دوتا BC ها ! تا قبلش اصلا چیزی به اسم داستان تو سری BF نبوده. قانون هم نباید انتظار داشت تو اون دوتای اولی داستان و شخصیتش چیز شاخی در بیاد در مقابل IW که اون همه MOH عالی ساخت و بعد COD
مسئله اینه که من گیر دادم اینه که به Frobary دادم که فکر نمیکنم اشتباهه ! نه داستان نه شخصیت های BF3 هیچیش معلوم نیست چون کلا ربطی به گذشته ندارن + اینکه استایل بازی به جز سبک FPS ش و زمانش شباهتی نمیتونه از نظر شخصیت و داستان به COD که Hero پرور هست داشته باشه ! BF3 تا اونجایی که من میدونم به جای بشتر مثل Saving Private Ryan و اینا بر پایه جوخه و گیر کرندشون وسط جنگه !
اون قسمت Multi رو اما من اصلا باهات موافق نیستم

با اون حرفه این آقا که BF3 که کاملا جنگ هاش و نوعش واقعی حساب میشه و احتیاجی به یک شخصیته خوب نداره تمامه خاندانه سرباز هایی که واسه هر کشوری جون میدن رو زیره سوال برد...
یعنی چی!!! دارم فقط یه مثال میزنم. فقط یه مثال. همین alan wake مگه شخصیتش در حده داستان های gow بود که بره هرچی خداست رو شل و پل کنه؟
alan wake هم یه شخصیته کاملا معمولی بود!!!!! هیچ قدرته خاصی هم نداشت!!!
یعنی bf3 نمیتونه همچین چیزی داشته باشه؟ نگو که بازی نیومده نیمشه گفت چون خودت داری میگی احتیاجی به شخصیته خاصی نداره!!!
کلا نفهمیدم چی میگی :d
AW و اینجور چیزا کلا ربطی به BF3 و این حرفا ندارن ! شما داری چیزایی رو با هم مقایسه میکنی که داستانی هم حساب کنی جو در نمیان ! AW یکی تنها حالا بدون هیچ قدرتی بالاخره بدون هیچ چیزی داره با تاریکی میجنگه ! اما یه بازیی مثل BF3 که داره جوخه های عادی یه ارتش رو نشون میده پس قانون همچین شخصیت هایی نداره !
همون مک تاویش هم اگه درست یادم باشه مامور CIA محسوب میشد ! اینجا همه سرباز عادی هستن پس همچین چیزایی اصلا جاشون تو بازی نیست !
در مورد قسمت قرمز ! هیچ جنگی رو هیچکس با قهرمان بازی نبرده ! همیشه طرف برتر استراتژی بهتر و کار تیمی بهتری داشته !

به هر حال من حرف اضافه تری نسبت به این پست ندارم و نظرم هم عوض نشد با تمام این تفاسیر و چون دیگه حرف جدیدی ندارم بحث رو ادامه نمیدم

آخرین ویرایش:
با اون حرفه این آقا که BF3 که کاملا جنگ هاش و نوعش واقعی حساب میشه و احتیاجی به یک شخصیته خوب نداره تمامه خاندانه سرباز هایی که واسه هر کشوری جون میدن رو زیره سوال برد...
یعنی چی!!! دارم فقط یه مثال میزنم. فقط یه مثال. همین alan wake مگه شخصیتش در حده داستان های gow بود که بره هرچی خداست رو شل و پل کنه؟
alan wake هم یه شخصیته کاملا معمولی بود!!!!! هیچ قدرته خاصی هم نداشت!!!
یعنی bf3 نمیتونه همچین چیزی داشته باشه؟ نگو که بازی نیومده نیمشه گفت چون خودت داری میگی احتیاجی به شخصیته خاصی نداره!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------
---------------
بابا من 2 بار گفتم مثال!!!!!!! من بازی رو مقایسه نکرم که پسره خوب!!!! داری میگی این بازی احتیاجی به شخصیت نداره!!! میگی مثلا price یه super hero
من میگم حتما نباید super hero باشه.. بلاخره یه شخصیت احتیاج داره. یه چی که حداقل یه داستانه ساده رو بسازه.. اگه باز نمیفهمی تورو جانه هرکی دوس داری ببخش و نقل و قول نکن :d

آخرین ویرایش:
مشکل پرایس نامیرا بودنش نیست.مشکلش اینه که از جنگ جهانی دوم تو CoD حضور داشته و هیچ تغییری هم نکرده!با این اوصاف باید الان بالغ بر 100 سال سن داشته باشه!

اون پرایس که تو CoD 2 بود با این پرایس که تو مدرن وارفر هست فرق میکنه.

آره حواسم نبود اون جَدِّ پرایسه.

:|

آخرین ویرایش:
مشکل پرایس نامیرا بودنش نیست.مشکلش اینه که از جنگ جهانی دوم تو CoD حضور داشته و هیچ تغییری هم نکرده!با این اوصاف باید الان بالغ بر 100 سال سن داشته باشه!
اون پرایس که تو CoD 2 بود با این پرایس که تو مدرن وارفر هست فرق میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or