جان کارمک | از دزدی تا رسیدن به صدر برترین بازیسازان دنیا

جان کارمک دوم سرپرست برنامه نویسان بازیهای بزرگی همچون Commander Keen, Wolfenstein 3D, Doom, Quake, Rage و their sequels بود .
حسین جان این their sequels یعنی ادامه هایشان ( مثلا Quake 2, Doom 2 ) یه بازی جدا نیست که نوشتی اونجا یعنی درستش میشه این:
جان کارمک دوم سرپرست برنامه نویسان بازیهای بزرگی همچون Commander Keen, Wolfenstein 3D, Doom, Quake, Rage و ادامه هایشان (شماره های بعدی آن ها) بود .
:d ;)

نه حسین جان:d ، حدودا چند ماه پیش بتسدا اعلام کرد که بازی به کل برای کنسول های نسل بعد و pc ساخته میشه، احتمالا هیچ گونه ویرایشی هم برای نسل فعلی نخواهد داشت. ضمن اینکه Doom بازی ای هست که اصل و ذاتش برای pc بوده:d یعنی احتمال نیومدنش برای pc زیر صفره;).

من که همچنان امیدوارم برای این نسل هم بیاد . طبق حرفی که خود جان کارمک زد ! این کوئیک کام هم از امروز شروع میشه . امیدواریم یه خبرایی بشنویم !

[/RIGHT]
حسین جان این their sequels یعنی ادامه هایشان ( مثلا Quake 2, Doom 2 ) یه بازی جدا نیست که نوشتی اونجا یعنی درستش میشه این:
جان کارمک دوم سرپرست برنامه نویسان بازیهای بزرگی همچون Commander Keen, Wolfenstein 3D, Doom, Quake, Rage و ادامه هایشان (شماره های بعدی آن ها) بود .
:d ;)

ممنونم از دقتت . اصلاح شد :)

منم تازه این تاپیک رو دیدم!
واقعا عالی بود و همین چیزاست که BC رو تک می کنه توی سایت های دیگه!
ممنون از شما و امیدوارم که بازم اینچنین تاپیک هایی زده بشه تا کاربرهایی مثل من که زیاد زبانشون خوب نیست و یا سایتهای خارجی ر و دنبال نمی کنن استفاده کنن.

HosseinBrusli :
حسین:) نمایشگاه هفته ی دیگه پنجشنبه برگزار میشه;). آره واقعا، منم از خدامه امسال یه خبرایی بشه، امسال بیستمین سالگرد Doom هستش، خیلی ها انتظار دارن که امسال یه خبری از نسخه ی 4 بازی بشه، امیدوارم همایش QC امسال دیگه این طلسم لعنتی شکسته بشه:).

منم تازه این تاپیک رو دیدم!
واقعا عالی بود و همین چیزاست که BC رو تک می کنه توی سایت های دیگه!
ممنون از شما و امیدوارم که بازم اینچنین تاپیک هایی زده بشه تا کاربرهایی مثل من که زیاد زبانشون خوب نیست و یا سایتهای خارجی ر و دنبال نمی کنن استفاده کنن.

خواهش میکنم . تا جایی که بتونم از این دست مقالات و مینویسم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or