جان کارمک | از دزدی تا رسیدن به صدر برترین بازیسازان دنیا

اگه میدونست یه سایتی توی کل عالم هستی هست که یه عده دانشمند وارسته داره که خیلی قشنگ ترولش میکنن هیچوقت به سمت نابغه شدن نمیرفت و همون حرفه شریف دزدی رو ادامه میداد.:d

منتظر عرضه محصول و خروجی کارهای ایشون هستیم به امید پیشرفت و موفقیت های بیشترو ........
مقاله جالبی بود به نظرم ببر رو صفحه اصلی

واقعا چند وقتی بود مقاله ی خوب با اطلاعات جامع نخونده بودم.... ازت ممنونم
این موج تاپیک های ترول بعد از E3 باعث شده بود یادم بره چرا بازیسنتر و حرفه ای ترین سایت فارسی زبان میدونم...

این نسل تموم شد . پس این استاد کی می خواد doom4 رو منتشر کنه ؟
احتمالا نمیشه از این بازی انتظار زیادی داشت

کی گفته این نسل میخواد تموم بشه؟/:)حالا حالا ها تا حداقل دو سه سال دیگه برای کنسولهای نسل حاظر(Ps3,xbox 360)بازی میاد! wii رو نمیدونم! اما راجع به DOOM 4 اصلش برای نسل بعد و PCـیه ولی امکانش هست برای نسل فعلی هم بیاد.

کی گفته این نسل میخواد تموم بشه؟/:)حالا حالا ها تا حداقل دو سه سال دیگه برای کنسولهای نسل حاظر(Ps3,xbox 360)بازی میاد! wii رو نمیدونم! اما راجع به DOOM 4 اصلش برای نسل بعد و PCـیه ولی امکانش هست برای نسل فعلی هم بیاد.

آهان
خوش حال شدم گفتی برای pc هست .
خوبمن طرفدار کارمک شدم :d

کارمک کجا گفته که قراره برای PC هم بیاد ؟!! درسته که تمام بازی های شاخش روی PC اومده و طرفدار متن بازه .... هست ، اما DOOM 4 فکر نکنم اصلا برای PC منتشر بشه !

کارمک کجا گفته که قراره برای PC هم بیاد ؟!! درسته که تمام بازی های شاخش روی PC اومده و طرفدار متن بازه .... هست ، اما DOOM 4 فکر نکنم اصلا برای PC منتشر بشه !

نه حسین جان:d ، حدودا چند ماه پیش بتسدا اعلام کرد که بازی به کل برای کنسول های نسل بعد و pc ساخته میشه، احتمالا هیچ گونه ویرایشی هم برای نسل فعلی نخواهد داشت. ضمن اینکه Doom بازی ای هست که اصل و ذاتش برای pc بوده:d یعنی احتمال نیومدنش برای pc زیر صفره;).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or