al2 کاربر سایت Aug 1, 2013 #47 نوشته شده توسط ir7lv: دادا من که طرف تورو گرفتم تیکه چیه اصلا به کسی چه مربوط که شرکت کنی یا نکنی در ضمن من کی باشم که بخوام به شما بی احترامی کنم بیشتر... مخلصیم.................... شوخی کردم
نوشته شده توسط ir7lv: دادا من که طرف تورو گرفتم تیکه چیه اصلا به کسی چه مربوط که شرکت کنی یا نکنی در ضمن من کی باشم که بخوام به شما بی احترامی کنم بیشتر... مخلصیم.................... شوخی کردم
Dani.dead کاربر سایت Aug 1, 2013 #49 چرا نصف اسمم نیست ؟ البته تو پست گروه بندی صفحه ۱ - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط kritooos: بله امروز پنج شنبه ساعت 7:45 ببخشید مشکلی هست؟ بیشتر... خب ما از ۷:۴۰ تا الان اینجا بودیم چی شد حالا ؟
چرا نصف اسمم نیست ؟ البته تو پست گروه بندی صفحه ۱ - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط kritooos: بله امروز پنج شنبه ساعت 7:45 ببخشید مشکلی هست؟ بیشتر... خب ما از ۷:۴۰ تا الان اینجا بودیم چی شد حالا ؟
kritooos کاربر سایت Aug 1, 2013 #50 نوشته شده توسط Dani.dead: چرا نصف اسمم نیست ؟ البته تو پست گروه بندی صفحه ۱ - - -ویرایش - - - خب ما از ۷:۴۰ تا الان اینجا بودیم چی شد حالا ؟ بیشتر... به خاطر این اتفاق متاسفام بازی ها انجام می شوند
نوشته شده توسط Dani.dead: چرا نصف اسمم نیست ؟ البته تو پست گروه بندی صفحه ۱ - - -ویرایش - - - خب ما از ۷:۴۰ تا الان اینجا بودیم چی شد حالا ؟ بیشتر... به خاطر این اتفاق متاسفام بازی ها انجام می شوند
Dani.dead کاربر سایت Aug 1, 2013 #51 نوشته شده توسط kritooos: به خاطر این اتفاق متاسفام بازی ها انجام می شوند بیشتر... جه اتفاقی؟
kritooos کاربر سایت Aug 1, 2013 #52 نوشته شده توسط Dani.dead: جه اتفاقی؟ بیشتر... تاخیر سرم خیلی شلوغ بود امروز گروه D بازی رو می کند
footsoldier کاربر سایت Aug 1, 2013 #55 دادش ای دی من tizhoosh چرا پسر خاله 1 گذاشتی (تو پست 24 گفته بودم) بعد من هم تو گروه d هستم هم b
kritooos کاربر سایت Aug 1, 2013 #58 افراد عضو در حال افزایش می باشن کسانی که حضور پیدا نکنن اخراج و افراد جایگزین می یایند امروز به دلیل روز اول بودن فقط دو بازیکن بازی می کنند و فردا چند بازی دیگر داریم babakfiriz-tizhoosh - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Infected Area: بازی ها کِی شروع میشن ؟ من حاضرم :d بیشتر... از فردا گروه های دیگه موفق باشید - - -ویرایش - - - babakfiriz-tizhoosh dani000pz-ALIxCOMMANDER هر کدوم بازی نکنن به لیست سیاه می روند و از فردا اجازه حضور پیدا نمی کنن
افراد عضو در حال افزایش می باشن کسانی که حضور پیدا نکنن اخراج و افراد جایگزین می یایند امروز به دلیل روز اول بودن فقط دو بازیکن بازی می کنند و فردا چند بازی دیگر داریم babakfiriz-tizhoosh - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Infected Area: بازی ها کِی شروع میشن ؟ من حاضرم :d بیشتر... از فردا گروه های دیگه موفق باشید - - -ویرایش - - - babakfiriz-tizhoosh dani000pz-ALIxCOMMANDER هر کدوم بازی نکنن به لیست سیاه می روند و از فردا اجازه حضور پیدا نمی کنن
Dani.dead کاربر سایت Aug 1, 2013 #60 ALIxCOMMANDER کی میای بزنیم ؟ من الان هستم ادد هم کردم هنوز جواب نداده