مهدی جان شما نباشی هم مشگلی پیش نمیادخب واسه تنوع من با ناپولی میام خوبه؟
اسم مارو هم ثبت کن
ضمنا اینجا 7:45 وقت افطاره و من نمیتونم اگه قبل یا بعدش میشه بگو
ای بابا از ما دلخوری عزیز؟مهدی جان شما نباشی هم مشگلی پیش نمیاد
شما جز با تاخیر انداختن لیگ کاره دیگه ای نداری
خواهش میکنم شما این جام رو استراحت کن
دادا اخه خودت ببین دیروز بعد از ۳ روز این ور و اون ور کردن بازی کردیم تو ۲تا بازی ۱۰ بار استارت زدی نفهمیدیم چی بازی کردیم الانم که من نمیدونم چه کاریه نمیای با علی بازی کنیای بابا از ما دلخوری عزیز؟
اقا مارو بندازید تو گروه دانیال یه دوتا برد پرگل بهشون بدیم شاید دلخوریش برطرف شد
فدات بشم من دفعه اولی ترکیب رو اشتباه چیندم دفعه دومم یه مدافع ازم اخراج شد که اومدم درستش کردمدادا اخه خودت ببین دیروز بعد از ۳ روز این ور و اون ور کردن بازی کردیم تو ۲تا بازی ۱۰ بار استارت زدی نفهمیدیم چی بازی کردیم الانم که من نمیدونم چه کاریه نمیای با علی بازی کنی
نمیدونم چرا با این حرفت موافقم مهدی جان اصن قصدی نداریم دادا ولی تو لیگای قبلی هم بازیهات تا 3 روز بعد به تاخیر افتادمهدی جان شما نباشی هم مشگلی پیش نمیاد
شما جز با تاخیر انداختن لیگ کاره دیگه ای نداری
خواهش میکنم شما این جام رو استراحت کن
محمود فدات بشم وقتی 45دقیقه تا یک ساعت هی من به حسام اینوایت میدم هی حسام میده اما وصل نمیشه تقصیر ما چیه!؟نمیدونم چرا با این حرفت موافقم مهدی جان اصن قصدی نداریم دادا ولی تو لیگای قبلی هم بازیهات تا 3 روز بعد به تاخیر افتاد
با موبایلم هماهنگ کنید خوبه این شمارمه 09378644192
شاید پا pc نباشم یه دفه
شرکت کن داداش اصلا به حرف های اینا گوش ندهمحمود فدات بشم وقتی 45دقیقه تا یک ساعت هی من به حسام اینوایت میدم هی حسام میده اما وصل نمیشه تقصیر ما چیه!؟
مشکلی نیست مارو حذف کنید تا انشاا... نت وضعیتش بهتر بشه و بشه بازی کرد
شما هم تیکه بنداز حسن جان..........................شرکت کن داداش اصلا به حرف های اینا گوش نده
یعنی چی که نباش به تاخیر میندازی از شماها بعیده)x
دادا من که طرف تورو گرفتم تیکه چیه اصلا به کسی چه مربوط که شرکت کنی یا نکنیشما هم تیکه بنداز حسن جان..........................
قهرمان وارد ميشود:dشرکت کن داداش اصلا به حرف های اینا گوش نده
یعنی چی که نباش به تاخیر میندازی از شماها بعیده)x
-------------------------------------------
اگه جا هست منم هستم
ir7lv
رئال مادرید