تی شرت گیمی

این هم طرح هایی به ترتیب از:MGS , THE DARK KNIGHT,FALLOUT 3
(طرح ها همه سمبل کاری و مال همین الان که این پست رو میدم هستن! ولیکن بعضا دوستشون دارم)

ممنون از نظر خوبت.سایت فکر میکنم موقتا مشکلی داره که باید یه مکاتبه ای با ادمینش داشته باشم چون طرح های منو که بعضا تو باکس مخصوص نشون میده وارد گالری من نکرده!؟!
اینهارو هم SEND کردم و اتفاقا فکر میکنم ادمین عزیز سایت کیو تی شرت SAVEشون هم کرده باشه ولیکن هنوز که هنوزه حتی از طرح های قدیمیترم هم در بخش ((گالری من)) خبری نیست!؟!

خب دوستان به نظر میاد که دوست خوبم kindman دیگه داره کم کم مدیریت تاپیک رو بر عهده میگیره چون به نظر من واقعا طرحاش محشره!

اگر هم دقت کرده باشید ایشون از کپی کردن طرحاشون با گذاشتن لوگو خودشون بالای هر طرح جلوگیری میکنند(KINDMAN ARTS)

خب منم دیگه دارم از این تاپیک رفع زحمت میکنم و فقط درحد یک بیننده هستم اما میخوام حداقل طرح های آخریم رو بزارم تا آرزو به دل نمونم
2rhvko3.jpg

خب منم دیگه دارم از این تاپیک رفع زحمت میکنم و فقط درحد یک بیننده هستم اما میخوام حداقل طرح های آخریم رو بزارم تا آرزو به دل نمونم
فقط میتونم بگم کار اشتباهی میکنی!
طرح اخریت هم که نشون از پیشرفت خوبت داره.یعنی خیلی هم خوبه.....

ايول اين Half-life خيلي توپ بود.حتما ميخوام.بذارين تو سايت اينو لطفا.
يك نگاهي هم به اين طرح هاي من بندازين.
2q19atv.jpg

t0q9so.jpg

vy1lw7.jpg

219wcyd.jpg

2dvmk5g.jpg

2woxd03.jpg

2mpl6jo.gif

v7uy1.jpg

15n972v.jpg

2dhs7dc.jpg

fmuw6h.jpg

dfkj2a.jpg

211q9hd.jpg

1zxuu7m.jpg

9jejkn.jpg

1g27n.jpg
jqgnr5.jpg
سلام آقایون
این طرح دهمی از بالا که کلاه دارو آستین بلنده ! کسی میتونه برام ردیفش کنه اصلا میشه تو ایران یه همچین کاری کرد؟

آخرین ویرایش:
چرا این سایت اینجوریه ؟!!!
من که اصلاً سر در نمیارم از کارهاش ! میگه که باید PSD آپلود کنیم، PSD میشه 50 مگابایت ! JPG اومدم آپلود کنم میگه خیلی بزرگ هست ! میشه بگید من باید چی کار کنم ؟!!!

حالا چی شد دوستمون هنوز دنبالشه یا ول کرد:)
اگه نه خودمون دس به کار شیم
در مورد طرحا بنظر من هرچی ساده تر باشه بهتره
مثل طرح GTA IV(بالا)...
اونایی که عکس از اسکرین شات برداشتن چاپ کردن خیلی خزه... جوِ سگ مردس

مرسی

البته نفهمیدم منظورت از کاغذ چیه ولی نه گیمر کهنه کار(از وقتی من فهمیدم چیزی به اسم گیم هست اسم تو رم کنارش دیدم) اگه منظورت تی شرت ترنسفره که دمون خوب هم بهش اشاره کرد نه من این کارو نمیخام بکنم حتی اگه بخام بکنم هم تو ایران این کاغذ با ارزش تقریبا وجود نداره و باید از UAE وارد بشه که کار من نیست
در باره سایز تی شرت باید بگم سایز خودتونه وولک شما هر سایزی بگی من همون میدم

یه چیزم بگم البته سوئ تفاهم نشه ها من اگه این کارو میکنم فقط به خاطر گیمراست من چند روز پیش کامپوترمو فروختم با psp مو تا بتونم لوازم چاپ تهیه کنم من اگه تی شرت چاپ میکنم و 10000 میروشم واسه 1000 تومن پولش نیست واسه چیزه دیگه ایه که نمیشه نوشتش
بگزریم
خوب من خیلی وقته واسه خودم و دوستان با همین کاغذ تیشرت چاپ می‌کنم.... من خودم با مارک Axon تونستم گیر بیارم....
درسته. چیز کمیابیه. اما نه اونقدر!
حالا تو از چه روشی استفاده میکنی؟
اگه خیلی مشکل داره میتونی از پیام خصوصی هم استفاده کنی!
باتشکر...

حالا چی شد دوستمون هنوز دنبالشه یا ول کرد:)
اگه نه خودمون دس به کار شیم
در مورد طرحا بنظر من هرچی ساده تر باشه بهتره
مثل طرح GTA IV(بالا)...
اونایی که عکس از اسکرین شات برداشتن چاپ کردن خیلی خزه... جوِ سگ مردس

مرسی
البته اونطوری که معلوم هست خودتون میتونین بدون هیچ واسطه ای در سایت Qtshirt عضو شید و طرح هاتون رو سفارش بدید... ( قیمت 19000 تومان، اگر طرحهای خودشون رو بخوای 18000 تومان. )

دوستان معذرت میخام به خاطر شلوغی نتونستم چند روزی بیام میدونین که امروز نتایج کنکور اومد و منم 202 شدم تو هنر شاید تهران قبول شدم رشته ی design

در مورد سوالایی که شده بود باید بگم نه من هیچوقت بی خیالش نمیشم و ولش نمیکنم قبلنم گفتم که میخام به عنوان یه طراح لباس کارکنم و تو دانشگاهم میخام همین رشترو بخونم

در مورد روش چاپم باید بگم من الان از چاپ سیلک اسکرین استفاده میکنم یا همون اسکرین پرینت که بیشتر تی شرتها تو دنیا به همین روش چاپ میشن
دقتش بالاست نسبتا ارزونه و برای کار ما مناسبه

در ضمن تا چند روز دیگه سایت sahand-dak.ir قالبش عوض میشه و آماده میشه و میتونین طرحارو ببینین و سفارش بدین

در مورد سویشرتی هم که پرسیده بودین میشه درست کرد یا نه باید بگم یه سویشرتهای هست که طرح نداره سفید یا سیاهه خالصه من سفیدشو گیر آوردم این سوشرتا تو بعضی کشورا خیلی طرفدار دارن و روشون چاپ سیلک میکنن و طرحایه جالبی ازش در میاد سایتم که راه افتاد یه نمونه که خودم درست کردمو میزارم

خلاصه اینکه منتظر sahand-dak.ir باشین

دوستان معذرت میخام به خاطر شلوغی نتونستم چند روزی بیام میدونین که امروز نتایج کنکور اومد و منم 202 شدم تو هنر شاید تهران قبول شدم رشته ی design

در مورد سوالایی که شده بود باید بگم نه من هیچوقت بی خیالش نمیشم و ولش نمیکنم قبلنم گفتم که میخام به عنوان یه طراح لباس کارکنم و تو دانشگاهم میخام همین رشترو بخونم

در مورد روش چاپم باید بگم من الان از چاپ سیلک اسکرین استفاده میکنم یا همون اسکرین پرینت که بیشتر تی شرتها تو دنیا به همین روش چاپ میشن
دقتش بالاست نسبتا ارزونه و برای کار ما مناسبه

در ضمن تا چند روز دیگه سایت sahand-dak.ir قالبش عوض میشه و آماده میشه و میتونین طرحارو ببینین و سفارش بدین

در مورد سویشرتی هم که پرسیده بودین میشه درست کرد یا نه باید بگم یه سویشرتهای هست که طرح نداره سفید یا سیاهه خالصه من سفیدشو گیر آوردم این سوشرتا تو بعضی کشورا خیلی طرفدار دارن و روشون چاپ سیلک میکنن و طرحایه جالبی ازش در میاد سایتم که راه افتاد یه نمونه که خودم درست کردمو میزارم

خلاصه اینکه منتظر sahand-dak.ir باشین
اقا من دیگه تی شرت نمیخوااااااااامممممممممممم! من شیرینیه قبولی دانشگاه و مخصوصاً رتبه بعضیارو می خوام!!:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or