تی شرت گیمی

ببخشید که پست چرت و پرت زدم

اما منم یک کارایی دارم که اصلا جال نیست اما حداقل ارزش یکبار دیدنو داره!البته مجبور نیستید ببینید:biggrin1:

jtrng3.jpg

بقیه رو بعدا میزارم

کار خوبیه ولیکن برعکس کردن ارم و نوشته ای که ذاتا باید صاف و درست قرار بگیره کار رو خراب میکنه.این یه پیشنهاد دوستانه بود البته.

به جای این همه طرح های تی شرت بیاین یه مسابقه بزاریم ببینیم کی می تونه صفحه 6 این تاپیک رو زودتر باز کنه تا ته!!!:biggrin1: واقعاً ادم باید صبر داشته باشه؟؟!!:biggrin1:

سلام دوستان متاسفم دو روز نبودم

اول باید یه خبر بد بگم اونم اینه که به خاطر بازی در آوردن برق دستگاهای کیو تی شرت دچار مشکل شده و 1 هفتس که دارن برای تعمیرش تلاش میکنن البته اظهار امیدواری کردن که بزودی درست بشه

در مورد طرهاییم که گزاشتین اکثرا خوبن

من دیروزم 2 تا طرح فرستادم که بزودی میزارن رو سایت امروزم قراره 2 تا بفرستم

حق با اویس عزیز هستش.
از این به بعد عکسهارو بصورت THUMB لطفا قرار بدید.
در مورد ایراد دستگاه هایی هم که سهند بهش اشاره کرد باید بگم که منم تو سایت متوجه این موضوع شدم ولیکن بزودی درست میشه.

IRANGAME عزیز کار شما هم خوبه.در مورد طراحی تی شرت ها باید بگم که لزوما طرح ها نیازی نیست خیلی پیچیده باشن. به این سه طرح اخری نگاه کنید(دومی ربطی به گیم نداره):

البته اونهایی که به طراحی اشراف دارن میتونن کارهای حرفه ای تری رو انجام بدن ولی به این صورت هرکسی میتونه طراحی کنه.من خودم تغریبا همه طرح هایی رو که تا الان گذاشتم هرکدوم رو زیر 5 دقیقه تموم کردم!
مهم اینه که تا چه حد میخواید کارتون حرفه ای باشه.

حق با اویس عزیز هستش.
از این به بعد عکسهارو بصورت THUMB لطفا قرار بدید.
در مورد ایراد دستگاه هایی هم که سهند بهش اشاره کرد باید بگم که منم تو سایت متوجه این موضوع شدم ولیکن بزودی درست میشه.

IRANGAME عزیز کار شما هم خوبه.در مورد طراحی تی شرت ها باید بگم که لزوما طرح ها نیازی نیست خیلی پیچیده باشن. به این سه طرح اخری نگاه کنید(دومی ربطی به گیم نداره):

البته اونهایی که به طراحی اشراف دارن میتونن کارهای حرفه ای تری رو انجام بدن ولی به این صورت هرکسی میتونه طراحی کنه.من خودم تغریبا همه طرح هایی رو که تا الان گذاشتم هرکدوم رو زیر 5 دقیقه تموم کردم!
مهم اینه که تا چه حد میخواید کارتون حرفه ای باشه.
Diablo و Star Craft فوق العاده بودند !!
حتما این ها رو مد نظر داشته باشید !:دی

من خیلی بلد نیستم حرفه ای کار کنم(تقریبا اولین بارمه)این کارهم برام جنبه تفریحی داره بیشتر!

طرح های شما عالیه اما مال من هم خیلی افتضاح نیست(این نظر شخصیه خودمه);)

303622-assassinsC.jpeg

این هم یک طرح ساده

با سلام.
واقعا عالیه.اگه تو سایزای بزرگ مثلا xxxl بزنین حتما من میخرم .مخصوصا splinter cell ها رو.به نظر من الان عکسای conviction رو نظارین چون الان با این شایعات نزدیک به واقغیت معلوم نیست این شماره مثل این عکسایی که دادن در بیاد.ممکنه اخرش یه چیزی بدن بیرون که 180درجه با این عکسها فرق داشته باشه اونوقت...:-"
در هر حال به نظر من فعلا با عکسای کلاسیکش :biggrin1:کار کنین فک کنم بهتر باشه.

با سلام.
واقعا عالیه.اگه تو سایزای بزرگ مثلا xxxl بزنین حتما من میخرم .مخصوصا splinter cell ها رو.به نظر من الان عکسای conviction رو نظارین چون الان با این شایعات نزدیک به واقغیت معلوم نیست این شماره مثل این عکسایی که دادن در بیاد.ممکنه اخرش یه چیزی بدن بیرون که 180درجه با این عکسها فرق داشته باشه اونوقت...:-"
در هر حال به نظر من فعلا با عکسای کلاسیکش :biggrin1:کار کنین فک کنم بهتر باشه.
ببخشید شما منظورتون به کی بود؟(کدوم عکس؟تو این تاپیک ده جور عکس هست)

در ضمن هنوز معلوم نیست اینها چاپ میشه یا نه بعد شما سفارش سایز میدید:cheesygri:laughing::)

خیلی بهتر شد.
فقط دوتا کار بکن.اول لوگوی بایوشاک رو از دو طرف جمع تر (همون کوچیکتر) بکن تا به استینها نرسه.
دوم اگر طرح رو تو سایت QTShirt اپلود نمیکنی اون کپی رایتشو با فوتو شاپ از زیر عکس پاک کن.البته اجباری نیست ولی برای خودت میگم.ضمنا وقتی عضو کیو تی شرت شدی و خواستی عکس اپلود کنی باید طوری اونو طراحی کرده باشی که قابل چاپ باشه.یعنی تو اون کادر 33 در 55 جا بگیره برای همین گفتم لوگو رو کوچیکتر کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or