تی شرت گیمی

منظورتون سایت کیو تی شرته؟
من باهاشون تماس گرفتم تا کاراش سریعتر انجام بشه ولی هنوز جواب نگرفتم امیدوارم بزودی کاراش درست بشه

من هنوز منتظرما یکی بره به tshirt.blogfa.com بگه عکسارو میبینه یا پسورد میخاد

منظورتون سایت کیو تی شرته؟
من باهاشون تماس گرفتم تا کاراش سریعتر انجام بشه ولی هنوز جواب نگرفتم امیدوارم بزودی کاراش درست بشه

من هنوز منتظرما یکی بره به tshirt.blogfa.com بگه عکسارو میبینه یا پسورد میخاد
اولش پسورد میخواست cancel که کردم رفت توش عکسارو هم نمیشه دید

قبل از اینکه جوابتو بدم باید بگم آواتارت منو مجذوب کرد :eek: بینهایت تمیزه

ذر باره تی شرتا

تی شرتا دو دستن یه سری رو سایت کیو تی شرت چاپ و توزیع میکنه که فعلا فروخته نمیشه و قیمتش 18 تومنه

سری دومو من خودم طراحی چاپ و توضیع میکنم قیمتش 10 تومنه و طرحای آماده تو وبلاگم هست میتونین سفارش بدین طرهای خودتونم اگه بفرستین و من بتونم چاپ کنم انجام میدم

فرقشم اینه واسه کیو تی شرت میتونه عکس باشه ولی واسه من سادست و به اصطلاح لوگو تی شرته

قبل از اینکه جوابتو بدم باید بگم آواتارت منو مجذوب کرد :eek: بینهایت تمیزه
منو میگی :blushing::love:
قال شمارو نداره :-"
اهیانا وبلاگت چیه جیگر :confused:
/:):biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:/:)

تی شرتای روی وبلاگ جدا از کیو تی شرته

در مورد خرید پستی فعلا نمیتونم چون برای عضویت تو ایران مارکت سنتر 200 هزار تومن میخان و منم الانشم کلی خرج کردمو دیگه پول ندارم واسه خرید پستی
برای خرید از وبلاگ میتونین کامنت بزارین یا پی ام بدین تا بهتون شماره حساب داده بشه تا پولو بهش بریزین و تی شرت با پست به آدرستون بیاد من که شخصا دنبالشم تا یه مقدار که تی شرتا فروش رفت خرید پستیم راه بندازم

سهند جان اگه کاغذ t shirt transfer داری من می خوام :blushing:
یعنی می خرم :cool:
حدود 20-30-40 تا :biggrin1:
:biggrin1:نرخم بده :biggrin1:
اگه هم نداری برام تهیه کن یه چی رو قیمت بت میدم :-"

سلام سهند جان من یه تی شرت مشکی پاتاپون میخوام مشخصات و شماره حساب رو واسم میل کن تشکر ice_boy_m6n7@yahoo.com

ra6as3.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or