تی شرت گیمی

آفرین آفرین آفرین بسیار هیجان زده شدم
چقدر کار جالبیه
اینکه خیلی عالیه
کسی تاحالا خرید کرده؟
چرا اینجا سفارش میدید مگه نباید تو سایت سفارش داد؟
یه سوال مهم(اندازه این تی شرت ها چنده؟؟؟؟!!xxl هم دارید؟)
اگر xxl هم داشته باشید مشتری میشم بد مدل

سفارشو هم میشه اینجا واسم پی ام کرد هم تو یاهو هم میشه تو وبلاگ کامنت گزاشت هم تو سایت در ضمن سایت راه افتاد

sahand-dak.ir

سایز xxl هم هست چند تا سفیدشو جور میکنم یقه هفت میخاین یا گرد؟ قیمتشم 10 تومنه فرق نمیکنه

t-rex کار تورم بررسی کنم ببینم چیکار میشه کرد

اول اومدم تبریک بگم به خاطر سعی و تلاش و این سایتت که فکر کنم اولین عضوش هم من شدم!:biggrin1:

سهند جان T - rex حرف جالب زد! میتونی حلقه ای هم بزنی چون اون مدلی هم خیلی توپ میشه. یه

چیزه دیگه طرحات رو الان رنگی هم میتونی بزنی یا هنوز دستگاهشو نخریدی؟

آخرین ویرایش:
سلام سهند جان
من اینو
973119.jpeg

رو تی شرت مشکی, یقه 7 , XXL می خوام.
حالا این لوگو ایی که من دادم با سلیقه خودت میتونی دستکاری کنی ولی چزی
ازش کم نشه.

مـــــیـــــشــــــه ؟

رو اون قضیه دارم کار میکنم

در مورد رنگیم من عکس نمیتونم بزنم ولی طرح 2 3 رنگ میتونم اگه اوضا خوب پیش بره تصمیم دارم کارو گسترش بدم و دسگاهای لازمم بخرم و چند تا کار دیگم به جز تی شرت انجام بدم مثلا یه سر به این لینک بزنین نظرتونو بگین

www.wristbandsaustralia.com.au

gears of war 2 رو هم میتونم
یه لوگوی دیگه داره که تکستش رو 2 تا خطه طولش کمتره و بیشتر حالت مربع داره فکر کنم اون بهتر بشه

t-rex میتونی عکسی از طرحی که مورد نظرته بزاری؟

بدم مثلا یه سر به این لینک بزنین نظرتونو بگین

[URL="http://www.wristbandsaustralia.com.au"]www.wristbandsaustralia.com.au[/URL]

حاجی یه جوریه! بد نیست ولی به نظر من عنوان بازی رو دستبند زیاد جالب نیست! سهند من یک پیشنهاد دارم که نمی دونم عملی هست یا نه ولی میگم! چیز هایی که میشه عنوان یا طرح یا آرتورک
بازی رو زوش چاپ کرد به نظر من اینایت :
کلاه (کلاه هم 2 مدل میشه زد که جالب بشه، یکی روی کلاه هایی که آفتابگیر دارند یا همون کپ و یکی روی این مدلهایی که افتابگیر نداره و جنسشون بافتنی و یا کشباف هستند! مثل کلاه هایی که Mike Shinoda یا Chester تو عکسهای Linkin Park میزارن - بازم اگه منظورمو نگرفتی بگو عکس بزارم!)
2264873510101682881S425x425Q85.jpg

همین تیشرت که رفتی تو کارش (حلقه ای، یقه 7 ، یقه گرد و . . . )

مچ بند (مثلاً احتمالاً این مچ بند های Nike و Addidas که یه مدت مد بود رو دیدی. جنسشون هم حالت همون کلاه های بافتنی هست)

سویشرت که اگه این یکی بشه معرکست، فقط این طراحی بیشتری نیاز داره! یعنی مثلاً فقط پشتش ارم یا لوگو یا هر چیزه دیگه نباشه، جلوش، سرشونه هاش و . . . و چیزی باشه!

مخلص کلام یعنی کم ماو کرمه شما! خسته نباشید.

یه لوگوی دیگه داره که تکستش رو 2 تا خطه طولش کمتره و بیشتر حالت مربع داره فکر کنم اون بهتر بشه

اینو گفتی افتادم یاد طرحی که خودت اولای تایپیک گذاشتی.

i4jn9y.jpg

آره این بهتره, فقط اون عدد 2 رو نمی خوام.
لطف میکنی شماره حساب و قیمت رو برای PM کنی.
روی تی شرت یقه هفت مشکی XXL می خوام.
راستی اگه تی شرت یقه دار بتونی جور کنی که عالی میشه چون می بیشتر با یقه دار
حال می کنم.:biggrin1:
به هر حال, ممنون

آخرین ویرایش:
سفارشو هم میشه اینجا واسم پی ام کرد هم تو یاهو هم میشه تو وبلاگ کامنت گزاشت هم تو سایت در ضمن سایت راه افتاد

sahand-dak.ir

سایز xxl هم هست چند تا سفیدشو جور میکنم یقه هفت میخاین یا گرد؟ قیمتشم 10 تومنه فرق نمیکنه

عالیه
من یقه گرد میخوام.
برای طرح لباس باید عکس و همونطور که تو سایت توضیح دادید اینجا بهتون بدم؟

من اینو میخوام شدید:
304747-MGS3.jpeg

اگه بشه مشکیش!
به کی باید سفارش بدیم؟توی اون سایت QTshirt که جایی برای انتخاب مدل بازی نبود.

آخرین ویرایش:
1-اسم من کیارشه می تونینمنو کیا کیکی کیکیبیکی کیو و ... صدا کنین :biggrin1:در ضمن دستتم درد نکنه فقط یخته سریع تر :blushing::-"
سهند جان T - rex حرف جالب زد! میتونی حلقه ای هم بزنی چون اون مدلی هم خیلی توپ میشه.
یکی ماروگرف :biggrin1::love:

طرحا خوب بود آستین حلقه رو که از امروز میزنم کلا ه و مچ بند به یکم تحقیق نیاز داره که انجام میدم و بهتون خبر میدم سویشرتم که قیمتش یکم بیشتره باید یه مدت بگزره ببینم کار میگیره یا نه بعد

snake طرحتو میتونی همین جا بزاری تا هم من ببینم هم بقیه تا بهت بگم میشه چاپ کرد یا نه

کیکیبیکی :biggrin1::cheesygri حلقه ایم میزنم اگه میخای

اکشن جان هیتمنو میتونم لوگوش چاپ کنم ولی عکس اون آقاهه(47) رو نمیتونمن
هری پاترم لوگوشو میتونم ولی عکس اون آقا پسر(هری پاتر) رو نمیتونم چاپ کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or