تی شرت گیمی

میگم تی شرت رنگ زیمنه هر رنگی بخواهیم میتونید بزندی یعنی تمام رنگها رو دارید بدون مارک و نوشته و هیچی
چه رنگهایی دارید؟

اسنیک کهنسال این طرح رو میتونم در بیارم و خیلیم طرح خوبیه

خب سهند جان قیمت و شماره حساب رو بگو ! فقط توجه داشته باش که من بزرگترین سایزش رو میخوام ها... ( رو T Shirt سفید.. )

همه ی رنگا رو نمیدونم ولی سفید سیاه کرم نارنجی سبز یشمی صورتی اینا رو دیدم

الان چند روز بود شمال بودم به خاطر اون نتونستم طرحای جدیدو از فردا صب میزارم یه سری طرح موسیقی میزارم که بیشتر در مورد هیپ هاپه یه مقدارم پیانو

بزرگترین سایزش xxl که دیگه تن هر بشری میره رو همون سفیدشو میزنم پولو که ریختی 2 3 روز بعد برات پست میشه

اینم شماره حساب

شماره ی 0682300506507 بانک سپه به نام سهند بابالی همین که ریختین به من pm بده شماره ی فیشم توش بنویس

یه چیزی مثل این ولی اینو با paint کشیدم به خاطر همین دقتش یکم پایینه با فتوشاپ بهتر میشه
wurs3r.jpg

یه چیزی مثل این ولی اینو با paint کشیدم به خاطر همین دقتش یکم پایینه با فتوشاپ بهتر میشه
wurs3r.jpg
جناب منو روشنم میکنی؟
اول اینکه از اون طرحی که دادم بهت خبری شد که میشه یا نه؟
بعد من نفهمیدم شما کارت از اون سایت qtshirtجداس؟ آخه اونجا گفته شده پولو به مامور پست بدین!:cheesygri
اگه باید بریزم به حساب مساله ای نیست فقط بگو من طرفم کیه؟;) اونا سفارشمو بالاخره میفرستن یانه؟
من قاطی کردم:smile:

سلام بچه ها کیارش چند روزیه نمی تونه بیاد bc (مشکل داره یکی اطلاع بده) فقط خواس اطمینان داشته باشه سهند جون جوابشو داده
دست درد نکنه مشکلم بر طرف شد ولی سهند کاری نکرده سهند جان حلقه ای مشکی چیزای دیگشمکه بت گفتم زود باش می خوام

من هم با کیو تی شرت کار میکنم هم جدا

یه سری طرح واسه کیو تی شرت میفرستم که اونا رو همون باید از سایت کیو بخرین و پولشم به پست میدین

یه سریم که از طریق سایت خودمو و همین فروم به فروش میرسه دیگه مربوط به کیو تی شرت نیست و طراحی و چاپش با خودمه پولشم به حساب ریخته میشه

حالا مربوط به طرحتون میشه که من چاپ کنم یا کیو تی شرت چون من اسکرین پرینت میکنم و دیگه نمیتونم عکس و این جور چیزا چاپ کنم پس اگه میخاین عکس چاپ کنین حتما باید به کیو تی شرت بدین ولی اگه میخاین تکست یا لوگو یا یه عکس مونو کالر چاپ کنین منم میتونم انجام بدم

حلقه ایم حله مشکلی نداره حر وقت بخای چاپ میکنم

آستین بلند سفید یقه دار اصلا ندارم داشته باشمم قیمتش بیشتر از اینا میشه فعلا تی شرت یقه گرد آستین کوتاه یا حلقه ای هست منم دنبال چیز خوب میگردم واسه پاییز که آستین بلندم بزنم

old snale همون لوگوی mgs4 بود دیگه؟ اون میشه 12 تومن چون 2 رنگه

سلام
اقا من ی GOW2 میخوام XXL میتونید بزنید؟
بعد اینکه زمان حاظر شدنش کی هست؟ هزینه هم با پست اگه میشه بنویسید(مدل GOW2) مثل مدل امظام باشه بهتره
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or