تی شرت گیمی

من که اصلآ اهل این جور چیزا نیستم ولی به نظرم اون 2 نباشه خیلی بهتره. کلآ چیزهایی مثل عدد و تاریخ و شرکت سازنده (!) و ... روی همچین تی شرتی ارزشش رو خیلی پایین میاره به نظرم.

منم با Dinosaur موافقم ارزش تی شرت به همینه که شیک باشه و تاریخو نام شرکت سازنده نباشه، یک پیشنهادم دارم اونم اینکه که تی شرت ها از جنس تی شرت های LG توی مسابقات WCG باشه من الان 3-4 تا ازشون دارم که واقعاً جنسا خوبه، مخصوصاً سری اخر که گرفتم هم طراحی بهتر شده بود و هم جنس تی شرت و یک چیزه دیگه هر طرحی که رو لباس می زنی مثلاً God Of War البته منظورم رنگیشه یه وقت پشت تی شرت همون عکس سیاه سفیدش نباشه که به نظرم یه جوری می شه، جلف و خز و . . .
فقط روی تی شرت عکس باشه خیلی شیک تره

خوب دوستان گیمر باید یه خبرای جدیدی رو به اطلاعتون برسونم

در پی صحبتای من با مسئولین q tshirt که الان بزرگترین تولید کننده ی تی شرت تو ایران قرار شد من با کیو تی شرت همکاری کنم به این صورت که من طرحای شما میخاین رو طراحی میکنم و برای تولید به کیو تی شرت میدم و با توجه به این که امکانات تیم کیو تی شرت به مراتب بیشتر از منه شما میتونین تی شرتها رو با کیفیت بهتر از سایت کیو تی شرت به صورت پستی بخرین

الان gears of war کار طراحیش تموم شده و با توجه به نظرات شما فکر میکنم بهتر اینه که تاریخ رو پاک کنم و لی در مورد 2 شک دارم به قول بچه ها گفتنی کو تا 3 بیاد :eek:

من امروز طرح gears of war رو میدم به کیو تی شرت تا چند روز دیگه چاپ میشه من همیشه آمادم پیشنهاداتو نو بشنوم

در ضمن تی شرت ubi soft رو هم تا یکی دو روز آینده طرحشو ارائه میکنم امیدوارم djwolf گذشته هارو فراموش کنه;)

خوب دوستان گیمر باید یه خبرای جدیدی رو به اطلاعتون برسونم

در پی صحبتای من با مسئولین q tshirt که الان بزرگترین تولید کننده ی تی شرت تو ایران قرار شد من با کیو تی شرت همکاری کنم به این صورت که من طرحای شما میخاین رو طراحی میکنم و برای تولید به کیو تی شرت میدم و با توجه به این که امکانات تیم کیو تی شرت به مراتب بیشتر از منه شما میتونین تی شرتها رو با کیفیت بهتر از سایت کیو تی شرت به صورت پستی بخرین

الان gears of war کار طراحیش تموم شده و با توجه به نظرات شما فکر میکنم بهتر اینه که تاریخ رو پاک کنم و لی در مورد 2 شک دارم به قول بچه ها گفتنی کو تا 3 بیاد :eek:

من امروز طرح gears of war رو میدم به کیو تی شرت تا چند روز دیگه چاپ میشه من همیشه آمادم پیشنهاداتو نو بشنوم

در ضمن تی شرت ubi soft رو هم تا یکی دو روز آینده طرحشو ارائه میکنم امیدوارم djwolf گذشته هارو فراموش کنه;)
یه پیشنهاد بذار اسپلینتر سل بیاد اونوقت عکس سم رو بذار رو تی شرت 99%بچه ها میخرن

یه پیشنهاد بذار اسپلینتر سل بیاد اونوقت عکس سم رو بذار رو تی شرت 99%بچه ها میخرن.

یکیش من.
من خودم حاضرم برای سم فیشر 20000 هزار تومن هم پول بدم ایشالاه میگردم امروز برات چند تا طرح پیدا میکنم.

ما طرح MGS4 بخوایم باید چی کار کنیم ؟ :دی
اگر مشکلتون خودِ طرحش هست، من همه جوره ازش دارم ! مثلاً اینو ببینید:

a2um93.jpg

کوجیما T Shirt های خودش هم همیشه طرح های MGS هست که خیلی هم قشنگه... :love:

یک سوال ببخشید.
شما که دارید با q tshirt کار میکنید قیمت هم میشه 18000 تومان؟
بعد یک چیزه دیگه که من تو سایت q tshirt دیدم اینه که طرح های اینا بیشتر از سه رنگ هست.
اگه بشه این آواتاره منو کاری بکنی من می خرمش. هر چقدر هم که باشه.

آقا اینها طرح های منه.ببینید خوبه یا نه که فکر کنم یا نه باشه:biggrin1:
ارزش یه بار دیدنو دارن:arrowd:
God of war:

:gears of war

army of two:

MGS 4:

DMC4:

Bad Company:

AC

اینا فقط طرحه یا فروشیه؟ ... واقعیه یا مجازیه؟ .... فوتوشاپه ؟؟؟؟ چه کوفتیه؟ .... این T-shirt ها وجود خارجی دارند؟

اینا فقط طرحه یا فروشیه؟ ... واقعیه یا مجازیه؟ .... فوتوشاپه ؟؟؟؟ چه کوفتیه؟ .... این T-shirt ها وجود خارجی دارند؟
نه بابا، اینا رو خودش با فتوشاپ کشیده. :دی

-------------------------

چند نمونه:

jiab2metalgearsolida01.jpg

http://pic14.picturetrail.com/VOL534/836969/1502663/212831831.jpg

http://lh3.ggpht.com/_bfpy3-UuZT4/RtKJ7V3TiXI/AAAAAAAAATI/PmI-7Bj08WI/DSC00458.JPG

چند طرح:

http://alireza0004.persiangig.com/Bazicenter/MGS4/ss_preview_mgs4art7.jpg.jpg

http://alireza0004.persiangig.com/Bazicenter/MGS4/screen019.jpg

http://alireza0004.persiangig.com/Bazicenter/MGS4/mgs4-tgs-2006-024.jpg

http://alireza0004.persiangig.com/Bazicenter/MGS4/MGS45.png

هر کدوم از اینا رو اگر بزنی ( سایز XXXL :دی ) من خریدارشم.

در مورد splinter و mgs که 100 در 100
دیروز که با mohsen dante صحبت میکردم sc رو گفت و منم شرو کردم به کار mgs4 رو هم الان شرو میکنم در ضمن الان طرهای gears of war2 و ubi soft رو فرستادم برای استدیو تا شب gta 5 هم میره

در مورد قیمت با هاشون صحبت میکنم بهترین قیمت بدن چون استدیو رو این قضیه ی گیم حساب باز کرده در مورد رنگم الان طرهای بهتری میشه کار کرد چون امکانات بیشتره

old_snake شما تصاویر با کیفیتی که داری رو همین جا لینک بده تا هم ازشون استفاده کنم هم بقیه نظر بدن

پیشنهادارم بگین تا الان خیلی مفید بوده

آقا در مورد سم فیشر یه نظر دارم.اونم اینه که به نظر من عکسو محدود به یه شماره مثلا 5 نکنیم.بهتره که نماد سری بازی Splinter Cell یعنی اون 3 تا چراغ سبزو بذارین.تقریبا شکل آواتار من.
نظرتون چیه ؟؟ (مخصوصا شما sam_dante عزیز;))

آقا در مورد سم فیشر یه نظر دارم.اونم اینه که به نظر من عکسو محدود به یه شماره مثلا 5 نکنیم.بهتره که نماد سری بازی Splinter Cell یعنی اون 3 تا چراغ سبزو بذارین.تقریبا شکل آواتار من.
نظرتون چیه ؟؟ (مخصوصا شما sam_dante عزیز)

نظر بدی نیست. ولی از اونجایی که بوش میاد این آخرین شماره ی بازی هست(لال بشم الهی) من میگم که با عکس های شماره ی آخرش حال کنیم تا جاودانه باشه. البته این نظره منه. نظر هر کس محتمه.

سهند جان من هم اون عکس های سم فیشر رو برات فرستادم. اوناره یک نگاه بکن اگه خوبه بزار اینجا بچه ها هم OK بدن.

old_snake شما تصاویر با کیفیتی که داری رو همین جا لینک بده تا هم ازشون استفاده کنم هم بقیه نظر بدن

واللا بهترین عکسهایی که فکر کنم به درد کار شما بخوره همیناست ! البته عکس زیاد هست ولی یه جورایی اصلاً به درد این کار نمیخوره ! راستی فونتِ METAL GEAR SOLID 4 هم دارم اگر خواستین بدم...

برای سم فیشر که فکر نمیکنم محدودیتی باشه مثلا میتونیم د وتا تی شرت واسش طراحی کنیم یکی برای نسخه آخر یکی برای کل بازی

برای mgs4 هم یکی از کاور های بازی هست که فقط با رنگ سفیده روی زمینه ی سیاه
توی اینترنت یه تی شرت دیدم که با همین کاور بود و خیلیم خوب در اومده بود

فونتشم اگه بزاری که خیلی به درد میخوره ممنون

mgs4-ps3.jpg

به نظرم خوبه واسه mgs هم 2 تا باشه

به نظرم بد نمیشه یکیش با یه عکس باشه و یکیش یکم ساده تر یعنی لوگوی بازی و یه تصویر تکرنگ کوچک انتخاب عکسشم با خودتون چند تا عکسو انتخاب کنین من با همشون طراحی کنم آخرش یکی که طرفدارش بیشتر بودو میفرستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or