تی شرت گیمی

به نظر من اون تی شرت هایی که مجری شبکه Game One می پوشه خیلی جالبن و طرح های قشنگی دارن... مثلا یه عکس ساده دارن و یه جمله ای هم نوشته شده روشون.اکثرا هم در مورد بازی های Classic مثل Mario-Yoshi ... هستن که خیلی قشنگن.

نظرت در مورد طرح های من چیه
هائوون:biggrin1:
اون ها هم قشنگن
فکر کنم تو این زمینه ها سر رشته داشته باشی چون قبلا هم یه چیزی در این باره ها ازت خوندم نه ؟؟؟:biggrin1:

فکر کنم تو این زمینه ها سر رشته داشته باشی چون قبلا هم یه چیزی در این باره ها ازت خوندم نه ؟؟؟
درباره طراحی لباس؟:biggrin1: غلط کرده باشم! سررشته خاصی هم ندارم کار ابتدایی با فوتوشاپو بلدم! ولی آدم یه خورده فکر کنه می بینه که:
اشتباست پشت و جلوی لباس بطور بسیار جنگولک وار عکس مارکوس باشه
اشتباست هر عکسی رو نسبت طول و عرضش رو بهم بزنیم ، در این حالت مارکوس صورتش کشیده و لاغر میشه ، اگه کلیفی میخواست خودش اینجوری طراحیش می کرد! یا بعضی ها نسبت طولو به عرض کم می کنن طرف چاق میشه :biggrin1:
و اینکه 5 سال پیش یادمه خز ترین لباسها ، لباس های سیاهی بودن که روشون گنده عکس یه نفر چاپ شده بود! (بخصوص مریلن منسون)
الان تی شرتهای Linkin Park که رسمی هستن رو ببین یه دونشون نیومده پشت و رو کله چستر رو اندازه فرش روی لباس چاپ کنه:biggrin1:

درباره طراحی لباس؟:biggrin1: غلط کرده باشم! سررشته خاصی هم ندارم کار ابتدایی با فوتوشاپو بلدم! ولی آدم یه خورده فکر کنه می بینه که:
اشتباست هر عکسی رو نسبت طول و عرضش رو بهم بزنیم ، در این حالت مارکوس صورتش کشیده و لاغر میشه ، اگه کلیفی میخواست خودش اینجوری طراحیش می کرد! یا بعضی ها نسبت طولو به عرض کم می کنن طرف چاق میشه :biggrin1:
و اینکه 5 سال پیش یادمه خز ترین لباسها ، لباس های سیاهی بودن که روشون گنده عکس یه نفر چاپ شده بود! (بخصوص مریلن منسون)
الان تی شرتهای Linkin Park که رسمی هستن رو ببین یه دونشون نیومده پشت و رو کله چستر رو اندازه فرش روی لباس چاپ کنه:biggrin1:
من با طرح های آقا محمد خیلی موافقم !:دی
ای ول ... خیلی خوب شده ... این جوری طرح بزنن عالیه !:دی

همه ی پستارو خوندم

در مورد چاپ تو ایران گنده هاشم نمیتونن تمام رنگی بزنن چون تو ایران دسگاش نیس
البته راهای دیگم داره

طرحایی که زده خواهد شد اکثرا ساده ولی جالبه و چند رنگ
برای pc و کنسول ps xbox360 و غیره

طرحاتون عالی بود اگه طرحات ایناس جات تو دانشگاه هنره

امروز لوازمو خریدم و چند روزه میرسه دستم تا 1 یا 2 هفته دیگه t shirt ها حاظره

کاملا با حرفا و طرحات موافقم !!!
اون طرحیم که تو صفحه قبل گذاشته بودی من حاظرم بابتش پول بدم (همون geow)
اون bad company هم خوب شده بود فقط اگه frontش سمت راستیه باشه backش هم سفید باشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or