البته نفهمیدم منظورت از کاغذ چیه ولی نه گیمر کهنه کار(از وقتی من فهمیدم چیزی به اسم گیم هست اسم تو رم کنارش دیدم) اگه منظورت تی شرت ترنسفره که دمون خوب هم بهش اشاره کرد نه من این کارو نمیخام بکنم حتی اگه بخام بکنم هم تو ایران این کاغذ با ارزش تقریبا وجود نداره و باید از UAE وارد بشه که کار من نیست
در باره سایز تی شرت باید بگم سایز خودتونه وولک:cheesygri شما هر سایزی بگی من همون میدم
یه چیزم بگم البته سوئ تفاهم نشه ها من اگه این کارو میکنم فقط به خاطر گیمراست من چند روز پیش کامپوترمو فروختم با psp مو تا بتونم لوازم چاپ تهیه کنم من اگه تی شرت چاپ میکنم و 10000 میروشم واسه 1000 تومن پولش نیست واسه چیزه دیگه ایه که نمیشه نوشتش
بگزریم
در مورد کیو تی شرت که من خودم دو نفرشونم تقریبا آشنام دسگاهاشون مسلما از من که تو اتاقم استدیو درست کردمو با پول کامپیوترم دسگاه خریدم پیشرفته تره و 100 در 100 بهتر
برای هر تی شرتت کاستومم 18000میگیرن فقط کافیه برین تو سایتش و سفارش بدین
در مورد یوبی سافت امروز تا شب یه سری طرح که آمادس آپلود میکنم و همین جا میزارم و هم تو سایتم تا ببینین
در مورد ولفم عکسرو نتونستم ببینم متاسفانه لینک دیگه لطفا
یه چیز دیگم اینکه تی شرتایی که من میتونم بزنم باید رنگش تخت باشه یعنی سایه نداشته باشه و حد اکثر 2 3 رنگی باشه چون امکاناتم محدوده به قول بچه ها گفتنی لوگو تی شرت
نزدیک 20 تا طرح برای تی شرت گیمی امروز آماده شد که به خاطر سرعت افتضاح اینترنت نتونستم آپلود کنم امروز یا فردا آپلود میشه
اما اولین طرحی که قراره این هفته چاپ بشه مربوط به بازیه gears of war که یه طرح دو رنگ سفید و قرمزه روی تی شرت سیاه
عکسی که گذاشتم به احتمال 90 در صد چاپ میشه فقط با توجه به نظر خودتون ممکنه 2 پاک بشه و gears of war بمونه یا نه
قیمت تی شرت تقریبا مشخص شده و 10000 تومنه که نسبت به بقیه ی جاها خیلی منصفانس
جنس تی شرتم سعی کردم بهترین تی شرت خامو تو بازار پیدا کنم با توجه به این که اصلا گیر نمیاد جنسش کتونه و یقه گرده سایزتونم خودتون مشخص میکنین
من که اصلآ اهل این جور چیزا نیستم ولی به نظرم اون 2 نباشه خیلی بهتره. کلآ چیزهایی مثل عدد و تاریخ و شرکت سازنده (!) و ... روی همچین تی شرتی ارزشش رو خیلی پایین میاره به نظرم.