تیم سازنده ی MGS 4 مشغول کار بر روی MGS : Rising

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
51584920497861233798.jpg

درود

Kojima Productions در اخرین پادکست خود اعلام کرد تیم سازنده ی MGS 4 که تا کنون مشغول ساخت MGS : Peace Walker بودند . هم اکنون مشغول کار بر روی MGS : Rising هستند .

در این پادکست اشاره شده است که بعد از پایان ساخت بازی Peace Walker اعضای اصلی سازنده ی بازی کار خود را برای ساخت Rising اغاز کرده اند و با پایان یافتن این پروژه ( Peace Walker ) پروژه ی بعدی ( Rising ) اغاز شده است .

همچنین در این روزها شنیده میشود که Kojima مشغول کار بر روی یک پروژه ی سری است پس بعید است که کل تیم اصلی او مشغول کار بر روی MGS : Rising باشند .

طبق اعلام قبلی MGS : Peace Walker در تاریخ 29 آپریل در ژاپن و در تاریخ 8 جوئن در امریکای شمالی و 17 جوئن در اروپا عرضه میشود ! هنوز برای Rising تاریخ عرضه ای مشخص نشده است اما کوجیما تایید کرده است که تیم سازنده ی MGS 4 مشغول کار بر روی این اثر شده اند و این جای امیدواری است تا سرعت ساخت این پروژه افزایش یابد .

بزودی میره تو امضاها:

اشتباه بر خورد میکنین خیلی ها فکر میکنن چون مولتی هستش باید بد باشه من بدیش رو در این که اسنیک نیست میدونم نه این که ریدن شخصیت اصلی باشه یا سبکش تغییر کنه .

من تو MGS1 همیشه عاشق این بودم که شخصیت بازی تو یکی از مراحل تغییر کنه و بشه gary fox که واقعا بازی که تمام شود و نشود :(مثل همون rex سواری که ت1 آرزو به دل ما رو گذاشت :(تا MGS4 :love:این بعد MGS 4 تازه دومین آرزوی ما رو براورده کنه :cheesygriکه کلی خودش حال هستش .:love:

ولی خیلی جالبه اینهمه مدته بازی معرفی شده حتی یه شاته خشک خالی هم ازش نیست.این مدلیش رو نداشتیم.امیدوارم هرچی میسازن یاد mgs4 رو زنده کنه(چه رویاهایی که در موردش نمیدیدم).

امیدوارم این هم مثل شماره چهارم خوب از اب دربیاد ولی من هم به شخصه علاقه خاصی به شخصیت ریدن دارم و امیدوارم با یک بازی زیبا طرف باشیم

من متاسفانه هیچ کدوم از MGS ها رو نتونستم تا حالا کامل بازی کنم.امیدوارم چیزی بسازن که MGS همیشه بوده که ما هم لذت ببریم.
من تو MGS1 همیشه عاشق این بودم که شخصیت بازی تو یکی از مراحل تغییر کنه و بشه gary fox که واقعا بازی که تمام شود و نشود :(
دوست من,با اینکه گفتم هیچ کدوم رو تا حالا کامل بازی نکردم ولی مطمئنم اون Gray fox بود نه Gary fox!!حالا اگه من اشتباه میکنم بکی منو روشن کنه!!:biggrin1:

اصلا با رایدن به عنوان شخصیت اصلی حال نمیکنم ، باز میشه قضیه MGS2:SOL ...
مگه اینکه کوجیما خواب دیگه ای برامون دیده باشه!:biggrin1:

بزودی میره تو امضاها:
والا ما که از همون اول خیالمون راحت بود ، ولی فکر کنم این طرفدارای 360 هستن که خیلی از اومدن این بازی ذوق کردن !:دی تو e3 2009 متریک که موقع معرفی بازی داشت سکته می کرد ! :lol:
====================
هنوز چیزی در مورد داستان بازی معلوم نشده ؟
آخه گفته می شد که داستان بازی در مورد نجات سانی از دست پترویتهاست و ایوا هم یه بار جون رایدن رو نجات می ده...
اگه اینجوری باشه بعید نیست اسنیک هم تو بازی باشه چون قضیه نجات سانی از دست پترویتها برای قبل از mgs4ـه...

آخرین ویرایش:
یعنی من MGS بازی کنم بدون اینکه اسنیک رو ببینم:(
نمیشه داستان از بعد mgs4 شروع شه اینجوری اسنیک هم هنوز نمرده
اخه این دوتا زمین تا اسمون فرق دارن با هم (مثل الطائر و اتزیو کدوم این دوتا شبیه هم بودن؟؟ الطائر خوش دست تر بود)
ولی مطمئنین این شخصیت رایدن هستش؟؟؟
من فکر نمیکنم اخه رنگ چشما, موها, اصلا مگه رایدن بدن طبیعی نگرفت؟؟؟؟( بچه رایدن نیست؟؟؟:cheesygri)

این MGS دیگه اون بوی خاص MGS های قبلو نمیده(کلا هر بازی یه بوی خاصی داره) بهتون قول میدم.
خدمت شما:
(اگر اون باشه که از بالا پشت بام میپره) شما اگر کامنت هارو ببینی میفهمی fake تشریف دارن
هیچ کدومتون حافضه هاتون خوب نیست بابا کوجیما گفت این بازی گرافیکی داره که هیچ کدوم بازی های دیگه ندارند بعد میگید موتورش MGS 4ـه؟:)

من متاسفانه هیچ کدوم از MGS ها رو نتونستم تا حالا کامل بازی کنم.امیدوارم چیزی بسازن که MGS همیشه بوده که ما هم لذت ببریم.

دوست من,با اینکه گفتم هیچ کدوم رو تا حالا کامل بازی نکردم ولی مطمئنم اون Gray fox بود نه Gary fox!!حالا اگه من اشتباه میکنم بکی منو روشن کنه!!:biggrin1:

اون a اشتباه تایپی بود حق با شماست a باید اون ورش باشه .;)

این MGS دیگه اون بوی خاص MGS های قبلو نمیده(کلا هر بازی یه بوی خاصی داره) بهتون قول میدم.
ايول بو . حالا چه بويي ميده ؟؟

به زودي ميره تو امضا هاي( 2 )

MGS :Rising the Worst smelly game ever

من که از ان اول اعلام کردم عاشق Rising هستم (چون رایدن رو وحشتناک دوست دارم) و حالا هم باید بگم به به!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or