تیم سازنده ی MGS 4 مشغول کار بر روی MGS : Rising

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
51584920497861233798.jpg

درود

Kojima Productions در اخرین پادکست خود اعلام کرد تیم سازنده ی MGS 4 که تا کنون مشغول ساخت MGS : Peace Walker بودند . هم اکنون مشغول کار بر روی MGS : Rising هستند .

در این پادکست اشاره شده است که بعد از پایان ساخت بازی Peace Walker اعضای اصلی سازنده ی بازی کار خود را برای ساخت Rising اغاز کرده اند و با پایان یافتن این پروژه ( Peace Walker ) پروژه ی بعدی ( Rising ) اغاز شده است .

همچنین در این روزها شنیده میشود که Kojima مشغول کار بر روی یک پروژه ی سری است پس بعید است که کل تیم اصلی او مشغول کار بر روی MGS : Rising باشند .

طبق اعلام قبلی MGS : Peace Walker در تاریخ 29 آپریل در ژاپن و در تاریخ 8 جوئن در امریکای شمالی و 17 جوئن در اروپا عرضه میشود ! هنوز برای Rising تاریخ عرضه ای مشخص نشده است اما کوجیما تایید کرده است که تیم سازنده ی MGS 4 مشغول کار بر روی این اثر شده اند و این جای امیدواری است تا سرعت ساخت این پروژه افزایش یابد .

من که از ان اول اعلام کردم عاشق Rising هستم (چون رایدن رو وحشتناک دوست دارم) و حالا هم باید بگم به به!
پس با MGS2 خیلی حال کردی /:) ( تا لحظه اخر منتظر بودم کنترل اسنیک بیاد دستم ولی این رایدن لامسب نذاشت )

( تا لحظه اخر منتظر بودم کنترل اسنیک بیاد دستم ولی این رایدن لامسب نذاشت )

تو کشتی رو یادت رفته ؟:confused: از رو پل میپره وسط:confused:MGS2 . من هنوز یادمه کجا ها باید میرفتی .:biggrin1:

تو کشتی رو یادت رفته ؟:confused: از رو پل میپره وسط:confused:MGS2 . من هنوز یادمه کجا ها باید میرفتی .:biggrin1:
سلام دوستان.
اون تيكش كه ديگه ته تخيلي بود از نظر من MGS بايد چاشني واقعيتش بالا تر بره.
من خودم به شخصه از اين سري خيلي خوشم مياد.اما هيچوقت نتونستم اين تخيلي كه روي واقعيت بنا نهاده شده رو توي اين سري بپزيرم.:biggrin1:

بالاخره اسنیک هم خودشو نشون میده!نکنه اینم همون متال 4 هست !به رایتی اویل 4 رو از دید خواهر ایدا
بازی نمیکردیم!حالا جای اسنیک ==ریدن

تو کشتی رو یادت رفته ؟ از رو پل میپره وسطMGS2 . من هنوز یادمه کجا ها باید میرفتی .
عزیز من یپره وسط یعنی چی ! یه تیکه کشی رو باهاش رفتیم ، تا اخر بازی موندیم تو کف ....
اگر نقد سایت های معتبر رو بخونی ، اوردن رایدن به جای اسنیک بزرگترین اشتباه تو سری MGS بود که خود کوجیما هم بهش اشاره کرده

سلام دوستان.
اون تيكش كه ديگه ته تخيلي بود از نظر من MGS بايد چاشني واقعيتش بالا تر بره.
من خودم به شخصه از اين سري خيلي خوشم مياد.اما هيچوقت نتونستم اين تخيلي كه روي واقعيت بنا نهاده شده رو توي اين سري بپزيرم.:biggrin1:

MGS هیچ وقت یک بازی واقعی 100% نبود نه از شماره 1 نه تا 4 که همینش موجب شده که هر جور که بخوان داستان رو ادامه بدن از دست لیکوید رو به اسلات زدن که شود لیکوید تا VAMP تا Psycho Mantis هیچ تم واقعی 100% نداره .

من بیشتر از همینش خوشم میاد میدونی چرا بخاطر این که اگه یه آدم معمولی بود که یه همچین کار های میکرد خیلی مسخره تر میشود .;)

وقتی تم تخیلی وارد واقعیت میشه میتونه راه خودش رو پیش ببره اما وقتی واقعیت وارد تخیلی میشه همیشه یک چیزی کم داره که میگه آیا واقعا این امکان پزیر هستش یا نه .:biggrin1:

اما وقتی پایه با تخیلی باشه واقعیت همیشه جای خودش رو باز میکنه تو بعضی چیز ها .;)

خیلی دیگه تحلیل پایه ای گفتم .:biggrin1:

MGS هیچ وقت یک بازی واقعی 100% نبود نه از شماره 1 نه تا 4 که همینش موجب شده که هر جور که بخوان داستان رو ادامه بدن از دست لیکوید رو به اسلات زدن که شود لیکوید تا VAMP تا Psycho Mantis هیچ تم واقعی 100% نداره .

من بیشتر از همینش خوشم میاد میدونی چرا بخاطر این که اگه یه آدم معمولی بود که یه همچین کار های میکرد خیلی مسخره تر میشود .;)

وقتی تم تخیلی وارد واقعیت میشه میتونه راه خودش رو پیش ببره اما وقتی واقعیت وارد تخیلی میشه همیشه یک چیزی کم داره که میگه آیا واقعا این امکان پزیر هستش یا نه .:biggrin1:

اما وقتی پایه با تخیلی باشه واقعیت همیشه جای خودش رو باز میکنه تو بعضی چیز ها .;)

خیلی دیگه تحلیل پایه ای گفتم .:biggrin1:
اینا همه درست ولی فک کنم منظور از حس واقعی بودن همون تخیلاتیه مه تویه تاریخ واقعی به کار بردن تا یه داستان بسازن(هر جند که بازم تخیلیه:d)ولی همین چیزا باعث جالب بودن بازی میشه
(یه بار یه جا درباره سم فیشر میخوندم حتی رنگ مو چشم قد وزن سن میزان چاقی:)) و... چیزا دیگه دربارش بود.با اینکه وجود خارجی نداره ولی یه پرونده ردیف براش درست کرده بودن.همینا جالبه:))

چجوری از بازیی خوشتون میاد که از اول تا آخرش فقط باید به صورت مخفیانه راه بریو کار دیگه ای نکنی؟
I Hate Mgs Series

آخرین ویرایش:
چجوری از بازیی خوشتون میاد که از اول تا آخرش فقط باید به صورت مخفیانه راه بریو کار دیگه ای نکنی؟
I Hate Mgs Series
مطمئنی به جز این کار دیگه ای نمیکنیم؟
مرسی از ابراز لطفتون.:d

I Hate Mgs Series
نیازی نیست مخفیانه راه بری
میتونی اشکارا راه بری:d
میتونی اصلا راه نری:p
دیدی یه کار نیست;)حالا نظرت چیه پسندیدی؟

سلیقه دیگه :دی گیر ندید بهش :دی
من تلاش کردم ولی نتونستم MGS باز بشم چون داستانشو نمیفهمیدم (زبان داغون) کشیدم کنار اما همیشه
با Trailer های بازی میرفتم تو رویا شاید این یکی فرق کنه :دی
امیدوارم اینم یک MGS خوب باشه واسه طرفداران سری ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or