تیم سازنده ی MGS 4 مشغول کار بر روی MGS : Rising

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
51584920497861233798.jpg

درود

Kojima Productions در اخرین پادکست خود اعلام کرد تیم سازنده ی MGS 4 که تا کنون مشغول ساخت MGS : Peace Walker بودند . هم اکنون مشغول کار بر روی MGS : Rising هستند .

در این پادکست اشاره شده است که بعد از پایان ساخت بازی Peace Walker اعضای اصلی سازنده ی بازی کار خود را برای ساخت Rising اغاز کرده اند و با پایان یافتن این پروژه ( Peace Walker ) پروژه ی بعدی ( Rising ) اغاز شده است .

همچنین در این روزها شنیده میشود که Kojima مشغول کار بر روی یک پروژه ی سری است پس بعید است که کل تیم اصلی او مشغول کار بر روی MGS : Rising باشند .

طبق اعلام قبلی MGS : Peace Walker در تاریخ 29 آپریل در ژاپن و در تاریخ 8 جوئن در امریکای شمالی و 17 جوئن در اروپا عرضه میشود ! هنوز برای Rising تاریخ عرضه ای مشخص نشده است اما کوجیما تایید کرده است که تیم سازنده ی MGS 4 مشغول کار بر روی این اثر شده اند و این جای امیدواری است تا سرعت ساخت این پروژه افزایش یابد .

ممنون از خبرت نیما.
تا سرعت ساخت این پروژه افزایش یابد
و همین طور کیفیتش.امیدوارم!

چرا اينقدر تاريخ هاي انتشار بازيا فرق داره!!! سياست خاصيه؟

من که توی MGS4 عاشق رایدن شدم!
امیدوارم این RISING بازی توپی بشه! و البته مطمئنم که میشه :d

واقعا راست میگی مخصوصا جای که رفت جلوی زیر دریایه ایستاد و له شد من داشتم براش گریه میکردم اولین با شدید بعدش یه حال داد
منم همچنین! اون موقع که بدون دست اومده بود کمک کنه هم شاخ در اوردنم و فهمیدم به این میگند رفیق! هر 2 مبارزه با ومپ هم که عالی بود!
کلا هرجایی رایدن بود من عشق می کردم :d

آخرین ویرایش:
من که توی MGS4 عاشق رایدن شدم!
امیدوارم این RISING بازی توپی بشه! و البته مطمئنم که میشه :d

واقعا راست میگی مخصوصا جای که رفت جلوی زیر دریایه ایستاد و له شد من داشتم براش گریه میکردم اولین با شدید :((:love: بعدش یه حال داد:cool:

به به چه شود!!!
ای کاش پروژه سری کوجیما هم کار بر روی rissing بود!!!:love:

ممنون نیما.

بازی باهالی میشه ازش هیچ تریلری ندادن ؟ :دی

بازی باهالی میشه ازش هیچ تریلری ندادن ؟ :دی
دریغ از یه دونه شات :d
فقط همون تیزری که تو E3 نشون دادن ( همونی که فقط تصویر رایدن رو نشون دادن )

یه تریلر از گیمپلی بازی تو Youtube اومده! گرافیک بازی خوبه ولی گیمپلی! دقیقا MGS 4ـه و فقط کاراکتر اصلی بجای اسنیک، رایدن شده! جالب اینجاست حرکت های یه نینجا با حرکت های یه نظامی یکی ـه! :دی تنها فرقشون اینه که رایدن با شمشیرـه! :دی جالب اینجاست تفنگ هم داره :دی

یه تریلر از گیمپلی بازی تو Youtube اومده! گرافیک بازی خوبه ولی گیمپلی! دقیقا MGS 4ـه و فقط کاراکتر اصلی بجای اسنیک، رایدن شده! جالب اینجاست حرکت های یه نینجا با حرکت های یه نظامی یکی ـه! :دی تنها فرقشون اینه که رایدن با شمشیرـه! :دی جالب اینجاست تفنگ هم داره :دی
اونا fake هستن ! ملت از شدت بیکاری اونا رو میسازن :دی
یادش بخیر قدیما وقتی یه MGS معرفی میشد , توی هر نمایشگاه منتظر یه تریلر بودیم که اکثرآ طولانی هم بودن و طرفدارای بازی رو به بهترین شکل سیر میکردن. یعنی سالی 3,4 تا نمایشگاه و 3,4 تا تریلر فوق العاده داشتیم. ولی در مورد Rising فعلآ که خبری نبوده. امیدوارم توی E3 یه خبری بشه.

خبر خوشحال کننده ای بود.به نظر من هم تو E3 یه خبرایی ازش میاد.

لطفا میشه لینکشو بدین:smile:

یادش بخیر قدیما وقتی یه MGS معرفی میشد , توی هر نمایشگاه منتظر یه تریلر بودیم که اکثرآ طولانی هم بودن و طرفدارای بازی رو به بهترین شکل سیر میکردن. یعنی سالی 3,4 تا نمایشگاه و 3,4 تا تریلر فوق العاده داشتیم. ولی در مورد Rising فعلآ که خبری نبوده. امیدوارم توی E3 یه خبری بشه.
قدیما چیه مومن ؟ :biggrin1: سر همین MGS 4 مگه یادت نیست ! تو E3 تریلر های 15 - 20 دقیقه ای نشون دادن ! ( CS های بازی رو نشون میدادن ملت شبیه فیلم سینمایی نگاه میکردن )
در مورد Rising هم چون هنوز اونطور جدی کار ساخت بازی شروع نشده که چیزی نشون بدن وگرنه اینم مثل قبلیا ! حتما تریلرهاش طولانی خواهد بود ! اصلا نگران نباش با اینکه از اسنیک خبری نیست ولی من اطمینان دارم داستان Rising هم مثل MGS های دیگه پُرکِشش و جذاب خواهد بود .

قدیما چیه مومن ؟ :biggrin1: سر همین MGS 4 مگه یادت نیست ! تو E3 تریلر های 15 - 20 دقیقه ای نشون دادن ! ( CS های بازی رو نشون میدادن ملت شبیه فیلم سینمایی نگاه میکردن )
خب 4 هم جزو قدیماست دیگه ! دو سال ازش گذشته :دی
دقیقآ ! هر تریلر شبیه یه فیلم سینمایی بود ! من که کلآ یه تریلر رو بیشتر از یه بار نمیبینم , تریلرای MGS 3,4 رو 5,6 بار تنهایی و یه بار با دوستان (دوستانی که حالشون از MGS بهم میخورد ولی تریلراش رو دوست داشتن :دی) میدیدم !

خوب دیگه Peace Walker کارش تموم شده و همه فهمیدن تیم اصلی کوجیما و خودش روی این بازی کار میکردن و بهترین بازی ممکن هست حالا نوبت MGS : Rising بی کس و کاره که فعلا نصف تیم اصلی دارن روش کار میکنن یک مدت دیگه هم کل تیم و یک مدت دیگه هم ................................................

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or