تیزر تریلر PES 2016 منتشر شد !

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
در بیستمین سالگرد تولد سری Pro Evolution Soccer تیزر تریلر بازی PES 2016 منتشر شد و همین طور اخبار جامع تر بازی در تاریخ 12 June منتشر خواهد شد .

منبع : http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-teased-with-stunning-trailer/

دانلود تیزر تریلر بازی با کیفیت 1080p (حجم فایل 12 مگابایت )

Simple File Sharing and Storage.

همین طور عکس های بیشتر بازی رو میتونین در این سایت ببینین !

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-teaser-trailer-analysis/

نکته : عکس های بازی از داخل تیزر بازی استخراج شده . :arrowd:
ar5_pes_2016_teaser_trailer_[e3_2015].mp4_snapshot_00.06_[2015.06.11_01.31.08].jpg

k6ij_pes2016teaserneymarfinal.png

آخرین ویرایش:
چنین انیمیشن هایی شاید! آخر نسل بتونیم توی FIFA یا PES ببینیم زیادی فیک بود :دی البته ایراد هم داشتش توپش مثل بادکنک بود به شوت های آخر دقت کنید . با اینکه باید دسته رو دستمون بگیریم تا بازیو احساس کنیم اما با این وجود توی ویدئو سنگینی توپ در زمان شوت ها احساس نمیشد .

اما جدای از اینا به سرعت بازی و گردش توپ دقت کنید ! دیگه اینو که میتونن توی بازی بیارن . به نظرم یک بخش بزرگی از مشکل FIFA 15 همین سرعت بالای بازی بود که حس آرکید بودن بهم میداد . PES 15 از این نظر بالانس تر بود

چنین انیمیشن هایی شاید! آخر نسل بتونیم توی FIFA یا PES ببینیم زیادی فیک بود :دی البته ایراد هم داشتش توپش مثل بادکنک بود به شوت های آخر دقت کنید . با اینکه باید دسته رو دستمون بگیریم تا بازیو احساس کنیم اما با این وجود توی ویدئو سنگینی توپ در زمان شوت ها احساس نمیشد .

اما جدای از اینا به سرعت بازی و گردش توپ دقت کنید ! دیگه اینو که میتونن توی بازی بیارن . به نظرم یک بخش بزرگی از مشکل FIFA 15 همین سرعت بالای بازی بود که حس آرکید بودن بهم میداد . PES 15 از این نظر بالانس تر بود
موافقم سینا.
سرعت بازی عالی بود فوتبال همینه دقیقن.
ولی باز واکنش گلرها جالب نبود تو همین تریلر روی گل ایتالیا دقت کنید انگار هارت لحظه اخر دستشو جمع میکنه که توپ بره تو گل!
ولی اگه یه زمانی pes همچین گیم پلی نرم و روون و با همچین سرعتی رو بیرون بده با کله میام سمتش.

وای وای آخر سر دوستان دیدن (خیلی وقت پیش دیده بودم ولی نذاشتم تو سایت گفتم دوستان رو افسردگی میگیره و مثل این که درست حدس میزدم :d) ............ =)) آقا اون چیزی که همتون رو برده تو کف اسمش Rush Footbal 2 هستش من دقیقا نمیدونم چی هستش بازی آنلاین شرط بندی هستش ؟!؟!؟ ، یا نمیدوم چیزی دیگه ای رو نرفتم دنبالش که ببینم دقیقا چیه ولی چند وقت پیش تو فرم PES کلی خارجی ها سرش صحبت میکردن و کف و خون قاطی کرده بودن :d

کلا انیمیشن هاش تو یه دنیای دیگست :-o، بازی اسکریپت شدست ولی هر چی هست عالیه .......... بقیش رو کاری ندارم :d

- - -ویرایش - - -

دقیقا این دو سازنده میمیرن که سرعت گیم پلی بازی رو این طوری در بیارن ؟؟؟!!!! حالا با انیمیشن های دیوانه کنندش کاری ندارم بخوره تو سر هر دو سازنده ، ولی این سرعت گیم پلی که دیگه نباید یه سال زیاد بشه و یه سال کم یه سال زیاد بشه و یه سال کم !!!!:| هر چند فیفا که دوساله سرعت بازیش داره تخت گاز به سوی میگ میگ پیش میره ............... :|

PES 2015 تو این بخش سرعت بازی و زمان پاسخگویی بازی و همگام سازی انیمیشن هاش و زمان بندیشون نسبت به فوتبال واقعی واقعا خوب بود ...............

نحوه کرنر و کاشته رو نیمخوان برگردونن مثل قبل کنن؟
این مدل جدید که از pes2014 گذاشتن رسما ** زد به بازی!
دیگه PES آرکید دورانش تموم شد! کونامی برا اینکه از قافله عقب نمونه مجبور شد کلا تغییر تحول ایجاد کنه که یک سری طرفدار جمع کرد اما یک سری مثل شما که قدیمایشو دوس داری رو پروند گرچه اکثر طرفدارا سر 2011 پریدن ولی در کل الان برا اینکه بتونه با فیفا رقابت کنه باید از اون فاز قدیمش بکشه بیرون!
----

من که از 2015 راضی بودم بنظرم از 2011 به بعد بهترین PES بود گرچه بازم به فیفا نمیرسید اما خوب بود یک 2-3 ماهی سرگرمش بودم، اینم تریلرش خوب بود

hlio_capturxxe.jpg

عجـــــــــــــب :d
من این ویدئو رو چند وقت پیش تو یوتیوب دیده بودم ولی پلی نکردم گفتم فیکه ، حالا فیک که هست ولی دیدنش برای من از واجبات بود :d الهام گرفتیم اول صبحی :d

فیزیک توپ بغیر از اون صحنه ضربه ایستگاهی قابل قبول بود ... انیمیشنها عالی فقط موقع پاسکاری یکم زیادی خم میشن ، در کل همینو بهمون بدن اسم بازیکن و گزارشگر و لباس نمیخوایم :d

اینم سایتش ، همینطوری بوکمارکشون کردم :
http://www.inspiredgaminggroup.com

اگه از من سوال بشه که در آینده fifa یا pes کدومیک زود تر به این کیفیت میرسن میگم pes ، هسته کلی به pes بیشتر شباهت داره :d

آخرین ویرایش:

با این پیشرفت لاکپشتی که این دو شرکت پیش گرفتن عمرا تو این نسل شاهد همچین چیزی باشیم ، به شخصه هنوز فکر میکنم تو نسل قبلی هستیم چه برسه به نسل بعد :d

دیگه PES آرکید دورانش تموم شد! کونامی برا اینکه از قافله عقب نمونه مجبور شد کلا تغییر تحول ایجاد کنه که یک سری طرفدار جمع کرد اما یک سری مثل شما که قدیمایشو دوس داری رو پروند گرچه اکثر طرفدارا سر 2011 پریدن ولی در کل الان برا اینکه بتونه با فیفا رقابت کنه باید از اون فاز قدیمش بکشه بیرون!
----

من که از 2015 راضی بودم بنظرم از 2011 به بعد بهترین PES بود گرچه بازم به فیفا نمیرسید اما خوب بود یک 2-3 ماهی سرگرمش بودم، اینم تریلرش خوب بود
خاک بر سرشون کنم مثلا اومدن از قافله عقب نمونن رفتن تهه قافله به نظرم.
من اگه از سبک فیفا خوشم میومد که فیفا بازی میکردم نیازی به این نبود.
والا ما قدیمیا با سبک آرکید بازی مثل Pes6 حال میکنیم و با این بازی کپی از فیفا اصلا ارتباط برقرار نمیکینم.
بازم بدبختانه وقتی بیاد مثل هرسال دانلود میکنیم ببینیم چی میشه ولی بعید میدونم من یکی رو راضی کنه.

ببین به طور دقیق اعلام نشده که چه جوری هستش ولی شما پست 95 http://forum.bazicenter.com/thread96628/page7/#post3767679 دوست ما LES BLEUS گرامی رو بخونین قشنگ متوجه میشین که چه جوری میشه این کار رو کرد ...........

مثل این که حتی میشه چهره ها داخل بازی ریخت !!!! ولی این رو دقیق نمیدونم یعنی خبر جامعی تو این بخش داده نشده که بتونم توضیح بیشتر بدم و همین طور مثل این که حتی میشه چهره مربی ها رو هم تو بازی ریخت (مثلا چره مربی تیم تو مستر لیگ و از این حرف ها ) بازم میگم یکم باید صبر کرد تا ببینیم دقیقا چی به چی هستش .............

درباره دمو هم که سوال کردین نسخه دمو هم هنوز اعلام نکردن کی میاد ......
تو نسخه pc هست... میتونی عکس خودتو بزاری رو پیرهن بازیکنا...

تو نسخه pc هست... میتونی عکس خودتو بزاری رو پیرهن بازیکنا...
نسخه پی سی رو که بحثی نیست، تو نسخه پی سی هزار تا راه و نرم افزار مختلف برای این جور کارا هستش الان منظور نسخه کنسولی هستش که راهی نداشت و کونامی به صورت قانونی مثل این که اجازه این کار ها رو داده حالا چقدر دستمون باز هستش رو نمیدونم :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or