تیزر تریلر PES 2016 منتشر شد !

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
در بیستمین سالگرد تولد سری Pro Evolution Soccer تیزر تریلر بازی PES 2016 منتشر شد و همین طور اخبار جامع تر بازی در تاریخ 12 June منتشر خواهد شد .

منبع : http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-teased-with-stunning-trailer/

دانلود تیزر تریلر بازی با کیفیت 1080p (حجم فایل 12 مگابایت )

Simple File Sharing and Storage.

همین طور عکس های بیشتر بازی رو میتونین در این سایت ببینین !

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-teaser-trailer-analysis/

نکته : عکس های بازی از داخل تیزر بازی استخراج شده . :arrowd:
ar5_pes_2016_teaser_trailer_[e3_2015].mp4_snapshot_00.06_[2015.06.11_01.31.08].jpg

k6ij_pes2016teaserneymarfinal.png

آخرین ویرایش:
راستی خبری از عوض شدن دفاعش نیست؟(مثه فیفا بشه)
مصطفی جان من دقیقا متوجه نشدم منظورت چیه ؟؟! میتونی یکم بیشتر توضیح بدی ؟ ;)

در ضمن دوستان سیستم جدید برخورد فیزیک ( نسخه تکمیل یافته موتور فیزیک Havok در بخش فیزیک و درگیری های فیزیکی که محاسبات برورد در هوا هم بهش اضافه شده و بخش فیزیکی در زمین ها یک بهبود بسیار چشمگیری پیدا کرده !) در برخورد های هوایی به صورت کاملا داینامیک محاسبات قدرت میکنه و بازیکن هایی که در نبرد های هوایی در واقعیت مهارت بالایی دارن در نسخه 2016 خیلی به چشم میان . و همین طور امکان داره هر بازیکنی در هوا بر اثر برخورد تعادلش رو از دست بده و روی زمین بیفته ........

و یه مورد دیگه این که بازیکن های تکنیکی در هوای بارانی کمی از مهارت بازیشون کاسته میشه و وامکان لیز خوردن و تعادل از دست دادن و این جور چیزا در این بازیکن ها بیشتر دیده میشه

و بخش دروازه بانی بازی هم دروازه بان های مختلف با توجه به مهارت های خاصی خودشون انیمیشن های مخصوص به خودشون رو دارن و دروازه بان های بزرگ توانایی ها و مهارت های مخصوص به خودشون رو دارن و امسال بخش Goal Keeper ID هم به بازی اضافه شده !!! منظور همون فردیت گرایی هستش که همیشه در سری PES هستش امسال بخش دروازه بانی بازی هم بهش اضافه شده ............

همین طور دفاع های تنومند هم با قدرت و خشونت زیاد توپ گیری میکنن و دفاع های باهوش توپ گیری براساس هوش بالاشون انجام میدن

این چیزایی که گذاشتم شالوده یه سری از ترجمه هایی هستش که از این سایت ترجمه کردم براتون ...............

منبع : PES 2016 Coming 15th/17th September, Lots of New Features Announced - Winning Eleven Next-Gen BlogWinning Eleven Next-Gen Blog

مثلا در این منبع پایینی گفته که بازیکن های ظریف کمر تر میتون در نبرد های هوایی پیروز باشن و آمار گل زدن ضربات سر بر روی این دسته از بازیکنان کم تر میشه با ضربه سر گل زد ! و بعد یه حای دیگه گفته شده که مدافعین و هافبک های دفاعی تنومند و باهوش روی بازیکنان تکنیکی و دریبلر با خشونت بیشتری رفتار و توپ گیری میکنن و میدونن که اون بازیکن مقابلشون تکنیکی هستش !!!!! مثلا امکان داره یه توپ ساده رو با خشونت از بازیکن مقابلشون بگیرن .......... !!!

منبع : http://winningelevenblog.com/blog/pes-2016-reveal-press-release-breakdown/

آخرین ویرایش:
مثل این که چهره هم میشه تو نسخه کنسولی پلی استیشن 3 و 4 ( نسخه پی سی که هیچ وقت این مشکلات رو خب نداشته ) به بازی اضافه کرد و چهره مربی تیم رو هم میشه تغییر داد !!!!!!!!

البته هنوز خوب توضیح داده نشده که به چه روشی میشه این کار رو کرد !!

یکم باید صبر کنیم تا اخبار بیشتری به بیرون درز پیدا کنه !

- - -ویرایش - - -

میشه رو نسخه این نسل عینه نسخه pc لباسا رو یکی درست کنه بقیه استفاده؟
شما نگران این نباش بازی عرضه بشه تو اینترنت پر این جور چیزا میشه چون کونامی راه رو به صورت قانونی باز کرده و هیچ مشکلی دیگه نداره

کلی پچ و این جور چیزا میاد .......... خیالت راحت ! ;)

میشه رو نسخه این نسل عینه نسخه pc لباسا رو یکی درست کنه بقیه استفاده؟

اون چیزی که توی سایت گفته شده هنوز سوالات زیادی باقی مونده برای وارد کردن لباسها ، اینکه چرا فقط حرف از ps4 به زبون اومده ؟ عکس رو با ps camera میگیرن ؟ چطوری عکس وارد بازی میشه و سوالات دیگه که باید تا e3 صبر کنیم.
من این فکر رو میکنم که :
شما عکس لباس های تیمای مورد نظرتون که لیسانس نگرفتن رو میتونی وارد کنسول کنی و در قسمت ادیت پلیر این عکسها رو روی پیراهن بازیکنا بچسبونی پشت و جلوی لباس ، یک سری فونت و شماره هم خود بازی در نظر گرفته که شبیه به فونت های آدیداس پوما و نایک باشه ، حتما سایتها عکسها رو با رزلوشن مناسب قرار میدن که ما بتونیم راحت و با کیفیت عکسها رو ایمپورت کنیم.حالا اینکه ینفر این کارو انجام بده و سیو رو برای بقیه بفرسته و اونا استفاده کنن اینو نمیدونم.

نهایتش 20 تا تیم انگلستانه با نیم ساعت وقت گذاشتن حله ، لیگ آلمان داره یا نه؟؟

نکته مهم این بود که خود سازندگان گفتن میشه عکس رو قانونی وارد کنی و واسه لایو هم مشکلی پیش نمیاد ، یجورایی قانون رو دور بزنیم :d

- - -ویرایش - - -

مثل این که چهره هم میشه تو نسخه کنسولی پلی استیشن 3 و 4 ( نسخه پی سی که هیچ وقت این مشکلات رو خب نداشته ) به بازی اضافه کرد و چهره مربی تیم رو هم میشه تغییر داد !!!!!!!!

البته هنوز خوب توضیح داده نشده که به چه روشی میشه این کار رو کرد !!

یکم باید صبر کنیم تا اخبار بیشتری به بیرون درز پیدا کنه !

- - -ویرایش - - -

شما نگران این نباش بازی عرضه بشه تو اینترنت پر این جور چیزا میشه چون کونامی راه رو به صورت قانونی باز کرده و هیچ مشکلی دیگه نداره

کلی پچ و این جور چیزا میاد .......... خیالت راحت ! ;)

امین فکر نکنم واسه کنسول بشه از پچ و آپشن فایل استفاده کرد ، برای آنلاین به مشکل میخوریم ، تنها راه همینه اینا اومدن این اختیار رو گذاشتن که کاربر عکسها رو تک تک وارد کنه و روی مدل سه بعدی بچسبونه.برای چهره هم اگه این امکانش باشه عالیه .... درسته که چهره ها با کیفیت ساخت سه بعدی فاصله میگیرن ولی با این حال خیلی خیلی بهتر از چهره جنریک هست

فقط ای کاش گیم پلی در مجموع خوب باشه .......
نگران L1 + مثلث هستم . عجیب جا میمونن مدافعان ، مثل فیفا ...

اون چیزی که توی سایت گفته شده هنوز سوالات زیادی باقی مونده برای وارد کردن لباسها ، اینکه چرا فقط حرف از ps4 به زبون اومده ؟ عکس رو با ps camera میگیرن ؟ چطوری عکس وارد بازی میشه و سوالات دیگه که باید تا e3 صبر کنیم.
من این فکر رو میکنم که :
شما عکس لباس های تیمای مورد نظرتون که لیسانس نگرفتن رو میتونی وارد کنسول کنی و در قسمت ادیت پلیر این عکسها رو روی پیراهن بازیکنا بچسبونی پشت و جلوی لباس ، یک سری فونت و شماره هم خود بازی در نظر گرفته که شبیه به فونت های آدیداس پوما و نایک باشه ، حتما سایتها عکسها رو با رزلوشن مناسب قرار میدن که ما بتونیم راحت و با کیفیت عکسها رو ایمپورت کنیم.حالا اینکه ینفر این کارو انجام بده و سیو رو برای بقیه بفرسته و اونا استفاده کنن اینو نمیدونم.

نهایتش 20 تا تیم انگلستانه با نیم ساعت وقت گذاشتن حله ، لیگ آلمان داره یا نه؟؟

نکته مهم این بود که خود سازندگان گفتن میشه عکس رو قانونی وارد کنی و واسه لایو هم مشکلی پیش نمیاد ، یجورایی قانون رو دور بزنیم :d

- - -ویرایش - - -

امین فکر نکنم واسه کنسول بشه از پچ و آپشن فایل استفاده کرد ، برای آنلاین به مشکل میخوریم ، تنها راه همینه اینا اومدن این اختیار رو گذاشتن که کاربر عکسها رو تک تک وارد کنه و روی مدل سه بعدی بچسبونه.برای چهره هم اگه این امکانش باشه عالیه .... درسته که چهره ها با کیفیت ساخت سه بعدی فاصله میگیرن ولی با این حال خیلی خیلی بهتر از چهره جنریک هست

فقط ای کاش گیم پلی در مجموع خوب باشه .......
نگران L1 + مثلث هستم . عجیب جا میمونن مدافعان ، مثل فیفا ...
من منظورم رو بد رسوندم و شما بهتر توضیح دادی !

دقیقا درسته پچ نسخه پی سی یا کنسولی خیلی فرق میکنه (پچ اصلا تو نسخه کنسولی کاربرد نداره و شدنی نیست ) من بیشتر منظورم این بود که عکس های کیت رو تو سایت ها میذارن و بعدش اون تنظیم اعداد ، ارقام شماره و شکل و شمایل کیت ها رو هم میذارن و ما فقط باید اون اعداد ارقام و خود عکس رو تو بازی وارد کنیم تا همه چیز تنظیم بشه وگرنه پچ یا آپشن فایل مثل پی سی که بخواد رو کنسول اضافه بشه با اون سبک و سیاق که شما کاملا درست میگی و شدنی نیست .............

بازم ممنون از توضیحاتت .............

مثل اینکه قراره نسخه بهتری از سری PES نسبت به نسخه 2015 رو امسال شاهد باشیم،،خود نیمار هم ابراز خوشحالی کرده از قرار دادی که با کونامی بسته و گفته مفتخرم که تصویرم روی کاور فوتبالی باشه که داره روند رو به رشدی رو پیش میگیره و...

و اینکه تاریخ عرضه بازی هم اعلام شده:

PES 2016 در تاریخ 15 سپتامبر امسال در آمریکای شمالی،17 سپتامبر در اروپا و 18 سپتامبر در انگلستان بر روی پلتفرمهای Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC عرضه خواهد شد و اینکه تاریخ عرضه جداگونه ای برای انگلستان در نظر گرفتن گویا کونامی برنامه هایی برای این کشور داره تا در فروش بیشترش در UK تاثیر بگذاره

PES 2016 Officially Coming In September � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

10 ثانیه اول تیزر نزدیک بود به گریم بندازه، اولین صحنه ای که بهش برمیخورید شوت زدن بازیکن در سکوت مطلقِ و وقتی توپ به تور برخورد میکنه صدا در میاد و لیستی از بازی های قبلی این سری دوست داشتنی پدیدار میشه:

47265478327027132014.jpg

خواناترین اسم ها WE3,WE4،PES4،PES6 هستن، هر PES/WE بازی با شنیدن این اسم ها احساساتی میشه چون واقعا هرکدومشون شاهکاری بودن در زمان خودشون و خیلیامون باهاشون خاطره های زیادی داشتیم. یه سری از خاطرات من از این بازی ها: گذاشتن روبرتو کارلوس به عنوان مهاجم در WE3، انتخاب کردن تیم ملی نیجریه در WE4 به خاطر سرعت بیش از حد بازیکناشون، تکروی بیش از حد در PES4، شوت های وحشتناک آدرینو در PES6 و...

بگذریم از این بحث و بریم سراغ خود بازی (که همونم با آهنگ We Will Rock You بازی فوق العاده Winning Eleven 6 شروع میشه! :دی) به نظرم این چیزی که تریلر نشون میده پیشرفت انیمیشن های بازی نسبت به بازی قبل اونقدر ها هم چشمگیر نیست، من به شخصه انتظار پیشرفتی مثل پیشرفت PES6 نسبت به PES5 داشتم، انتظار داشتم انیمیشن ها خیلی نرم تر و منعطف تر از این چیزا باشه! تو خیلی از جاهای تریلر بازیکنها اینقدر سنگینن من با دیدنشون یاد تراکتور میافتم و اینقدر حرکات بدنشون ناجور و بیشتر وقت ها یکسانه که آدمو یاد روبات میندازه! انیمیشن لباس ها هم اصلا جالب نیست همه حرکتهاشون یکنواخته و فقط چپ و راست میشه! فیس های بی حس و زشت بازیکن ها که از PES2014 به قول خارجی ها Import شده جدا! فونت بازی هم نمیدونم چرا تغیر نمیکنه! این فونت رو من خیلی بدم میاد ازش، فونت بی روح و بدون هیچ جذابیتی که آدمو یاد محیط CMD کامپیوتر میندازه، از اون طرف منوی ترکیب چیدن هم مثل اینکه قراره شبیه 14/PES2015 ملال آور و گیج و خسته کننده باشه! من واقعا یه چیزی مثل ترکیب چیدن تو PES2013 میخوام; راحت، قابل فهم، جذاب! حتی منوی ترکیب PES های نسل قبل هم بهتر از اینه.

سر جمع باید بگم این تریلر به جز 10 ثانیه اولش هیچ جاش واسم جالب نبود ولی باز قضاوت من از رو تریلر هست و نه نسخه نهایی که خودم بازی کرده باشم و امیدوارم که در مورد خیلی از چیز ها اشتباه کرده باشم. حالا همه ی این چیزایی که در مورد تریلر و بازی گفتم رو پشت سرم میزارم و چیزی که تو دلم هست رو میخوام بگم، من کلا با این قضیه شبیه سازی فوتبال تو این سری مخالفم، من واقعا دلم لک زده واسه بازی های این سری در نسل شش و پنج، بازی های که هیجان غیر قابل وصفی به آدم وارد میکرد، بازی هایی که وقتی میشستی پاش گذر زمان رو متوجه نمیشدی، بازی هایی که حس رقابت رو جوری القا میکرد که تو خونه اینقدر بازی میکردی تا پیشرفت کنی تا یه پا حرفه ای شی تو کلوپ کسی جلودارت نباشه! هیچ کدوم از این چیزا نه تو این نسل نه نسل قبل نبود، تو نسل قبل از سری PES فقط 2013 و تا حدودی 2009 قابل تحمل بود، من اگه شبیه ساز میخواستم میرفتم سمت فیفایی که از اول بر پایه شبیه سازی بوده و الان به سطحی از شبیه سازی رسیده که هر بازی ای باید یک نسل رو طی کنه تا بهش برسه! من دلم PES میخواد!

خدا کنه یه فکری به حالِ گیم پلی بکنن :d من نمی دونم اینا چه مشکلی دارن که باگ هارو بر طرف نمی کنند حتی بعد از بیرون دادنِ کرک و دیتا پچ های جدید !
چه وضعشه همه توپا فنــی میره تو گل :| از زاویه 0 مرکزی هم شما بزنی میره تو گل :| حالا کسی که بخواد زرنگ باشه خودش کنترلِ دروازبان رو میگیره و اون توپای 0 رو فوقش گل نمی خوره ولی بقیه موقعیت ها کنترلِ گلر رو هم بگیری فوقش محکم می زنه سمتِ مخالف و هیچکاری ازت بر نمیاد !
در کل گل زیاد رد و بدل میشه و باید یه فکری هم به حالِ این جا موندنِ مدافعا بکنن :| باید کاری کنن شبیهِ فوتبالِ واقعی بشه گل کمتر رد و بدل بشه چه وضعشه تو هر بازی 7-8 تا گل رد و بدل میشه فایده نداره :d کرنر هاشم نمی دونم چرا اینجوریه که همش میره تو گل :| کافیه تیرِ 1 بفرستید با بازیکنی که کات به سمتِ چارچوب بده ! یکی اونجا میاد می زنه تو گل براتون :|

بخشِ آنلاین هم امیدوارم همچنان با استیم باشه :d

واقعا امیدوار کننده بود
البته در مورد نظر دوستان به نظرم همیشه توی تریلرها مانور روی گل زدنه ... بیشتر صحنه های گل زدن پخش میشه تا واکنش های یه دروازبان که البته یکی دوتا صحنه هم از واکنش سریع دروازبانا بود
خود من نظرم اینه اینا بیان یه سیستم دفاعی خوب بزارن تا پشت 18 واقعا همه چی دست ما باشه یعنی همه تلاشمون رو بکنیم تک به تک ندیم و موقعیت شوت زدن اگرم بدیم معمولا یه کم دروازبان رو بیاری جلو میتونه بگیره
چیزی که من خیلی ازش خوشم اومد این بود که هوش مصنوعی خودش رو به فضای خالی میرسونه توی یک دو ... من خودم خیلی اورلب و کارای ترکیبی رو دوست دارم
البته این وقتی جالب میشه که حریف هم بتونه این کارارو دفاع کنه یعنی سیستم دفاعی هم به مراتب باید پیشرفت کنه و دفاع هم بره واسه پوشش اون منطقه خالی
برخوردا خیلی عالی شده ... جاهایی که لیز میخورن و دوباره تلاش میکنن توپ رو بگیرن عالیه ... فیزیک بازیکنارو هنوز دوست دارم بازم اگه از اسمونم بازی رو ببینی فرق بازیکنها با هم رو میفهمی به راحتی و نیازی نیست اسم بازیکن رو بخونی
2 تامطلب که نگرانم کرد l1+مثلث بود که یه جا مدافع از پسش بر اومد اما بازم نگران کنندس و راحت دریبل خوردن مدافع ... یعنی اون حرکت نیمار که روپایی میزنه و طرف و فر میده زیباست اما نگران کننده چون نزنیش گل میزنه بزنی هم کاشته میدی باز گل میشه

با تشکر از دوست خوبمون بابت لینک

میخواستم بدونم گیم پلی کاملش نیومده برا دانلود؟ اخر تیزر نوشته بود 12 جوئن ب صورت اختصاصی از IGN ...
نمیدونم تاریخو که اشتباه زدن مال دیروزه ـه ولی اگه ساعت امروز در نظر بگیریم میشه 5:30 بعد از ظهر ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or