این ویدئوی جدید بهتر از قبلی بود
از نظر انیمشین خیلی پیشرفت داشته، هرچند هنوز مشکل پیوستگی انیمیشن ها و نرم اجرا شدن شون وجود داره (منظور اونجاس که دو تا انیمیشن به هم وصل میشن)
ولی خب حداقل نشون داد نسبت به 2015 بازم روش کار کردن
این ویدئوی جدید کمی امیدوارم کرد
ولی متاسفانه گرافیک پیشرفت چندانی نشون نمیده (البته این مشکل گراافیک رو هر دو بازی فیفا و pes) دارن
به نظر تو این ویدئو چمن یه مقدار جزیی بهتر شده بود ولی نه به اندازه کافی ... البته با دیدن بازی در رزلوشن اصلی رو خود کنسول بهتر میشه نظر داد
به نظر میاد فیزیک بازی پیشرفت خوبی داشته و این مهمترین تغییره به نظرم که میتونه خیلی از اشکالات یا باگهای دفاعی رو برطرف کنه (یا حداقل کمتر کنه)
گیم پلی pes 2015 به نظر من (غیر از دروازبان که بحثش جداس) تو خود بازی 4 تا مشکل عمده داشت
1
هوش مصنوعی ضعیف دفاع برای پا انداختن (هم پا انداختن اتوماتیک و هم پا انداختن دستی و انداختن پا به زاویه مناسب) وقتی نزدیک به توپ هست
2
ضعف مدافعان و برتری مهاجمان در نبرد های فیزیکی ... بطوریکه در حالت شونه به شونه و درگیری مهاجم هنوز دقت زیادی در ضربه زدن داشت و همچنین قدرت فیزیکی بازیکنا تو حفظ توپ مهاجما بیشتر کاربرد داشت و تو گرفتن توپ توسط مدافع کمتر کاربرد داشت ... در حالیکه در واقعیت برعکسه
3
ضربات راه دور قدرت زیادی داشت به طوریکه حتی با بازیکنی معمولی میشد از پشت 18 شوت های محکمی زد
4
شوت های بغل پا بسیار راحت و دقیق از اکثر نقاط زده میشد حتی در شرایط سخت مثلا موقعی که مهاجم زاویه خیلی خوبی به دروازه نداره، یا اینکه مهاجم با مدافع حریف درگیره ... تو این شرایط باید قاعدتا شوت زدن سخت تر و دقتش کمتر بشه ولی تو pes 2015 و (کلا pes های قبلی) این مساله لحاظ نمیشد و همیشه شوت های بغل پا زیادی دقیق بود
تو این ویدئوی آخر به نظر میاد دو مورد 1 و 2 یا حل شده یا حداقل بهتر شده
ضربه بغل پا هم اصلا نزدن ببینم مورد 4 چجوریه
ولی اون مشکل شماره 3 به نظر میرسه به قوت خودش باقیه
...
و من همچنان دارم از دیدن این تور دروازه عذاب میکشم!!!
بابا این همه دارید کار میکنید ... ساختن یه تور دروازه طبیعی آخه کاری داره دیگه؟؟؟!!!!
دوستان این عکس رو اگه دسترسی دارید به جایی که فکر کنید به دست سازندگان برسه، اونجا بذارید، ممنون میشم ازتون
خودم تو فیسبوک رسمی pes زیر پست هاش کامنت میکنم شاید ببینن
باور کنید تور دروازه خیلی تو طبیعی تر شدن گل کمک میکنه ولی pes اصلا بهش اهمیت نمیده :/