تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
crytek ترو خدا دیگه جلوی ای ps3 بازا سرافکندمون نکن:-sچرا منی که میرم 2 ملیون پول پایه سیستم میدمو توقع بهترین گرافیک سالو دارم اخرش باید تو کف بمونم؟؟؟؟؟میخوام ببینم چجوری این the last of us شونو به f**ck میدی=))=))

crytek ترو خدا دیگه جلوی ای ps3 بازا سرافکندمون نکن:-sچرا منی که میرم 2 ملیون پول پایه سیستم میدمو توقع بهترین گرافیک سالو دارم اخرش باید تو کف بمونم؟؟؟؟؟میخوام ببینم چجوری این the last of us شونو به f**ck میدی=))=))
چه گیری دادی به ps3 باز ها مگه اومدن اینجا گفتن گرافیک the last of us بهتره

چه ربطی داره !
گیمر اونیه که تمام کنسول ها رو داشته باشه
و از همه انحصاری ها لذت ببره

همه چز که گرافیک نیس برادر من
Crysis جای خودش و Lou هم جای خودش :x

فکمان از هم گسست، ماتحتمان جر خورد :d

عجب چیزه خوفی بود لامصب "بیخیال ps3 شید خواهشا جاش نیست"

قصد مقایسه ندارم ولی حداقل ببینید در اون حدی که میگفتید کرایتک و کرای انجین چرت نیست "سوای بحث تعداد بازیه ساخته شده که باز وسط کشیده میشه مطمئنم"

پ.ن: 4 صفحه گذشته من موندم چرا میثم هنوز نیومده کراتک رو ترول کنه؟! :-/ :d

از این عکس ها سر کرایسیس2 هم نشون میدادن
یازیشون خدای گرافیک هم باشه وقتی مولتی پلیر درست و حسابی+co-op+داستان آدمیزادی نداره فایدش چیه؟8-|
پ.ن:قصدم ترول نبود واضحه موتور اینا یه سروگردن از آنریل 3 قوی تره:d

شما همین گرافیک رو روی کنسول های این نسل تونستی بگیری من جفت کنسولامو مجانی تقدیم می کنم !
دیگه لازم به گفتن نیست همون آواتارتون و نام و نام کاربری از کجا اومده دیگه ؟
باز یه عده رگ غیرت PC ـیشون زد بالا !

آخرین ویرایش:
میخوام ببینم چجوری این the last of us شونو به f**ck میدی=))=))
دوست عزیز جدا از روی چه حسابی این حرفو زدی.هر بازی ای به اندازه خودش براش زحمت کشیده میشه.پس اینطور مقایسه کردن اصولا اشتباه هستش.
شما همین گرافیک رو روی کنسول های این نسل تونستی بگیری من جفت کنسولامو مجانی تقدیم می کنم !
باز یه عده رگ غیرت PC ـیشون زد بالا !
کاملا با حرف احسان موافق هستم.این گرافیک رو محال بشه روی این کنسول ها پیاده کردش.

یا پدر استیو جابز یا جان کارمک مقدس!
این چه نکنیکای خفنیو تو تریلر روشن کرده بود:دی!
یه جاش بود یه تکنیکیو که اسمشو ندیدمو روشن کرد حجم ریشه های درخته بیشتر شد سه بعدی شد جزئیات دوبل شد:دی!
صد در صد کنسولای نسل حاضر اینو ب این شکل بالا نمیارن:|
خیلی جالبه pc فن ها یا اونایی که یه کنسولو "حد اقل"ندارند میان بازیای کنسول مخاطبو مسخره میکنن اونوقت یه چیزی ب خودشون یا بازی مورد علاقه پلتفرمشون میگی تیکه پارت میکنند:|
در عجبم میثمو این اطراف نمیبینم فرخ هم که نیست :|

واقعا زیباست این کرای انجین یعنی فرا تر از تصور عمل کرده !

یه نکته ی بسیار مثبتی که این موتور گرافیکی داره نور پردازی و فیزیکش هستش که خعلی تو چش میخوره.

امیدواریم بتونیم با یه 690 اجراش کنیم روی تنظیمات فول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or