تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
ویدیو فوق العادست
speechless.gif

جا داره از آنریل پرستان اونیکی تاپیک دعوت به عمل بیاریم که حرفای یرلی رو بولشیتی بیش نمیپنداشتن !!!
ویدیو رو فریم به فریم نگاه کردم.خود واقعیت.این واقع گرایانه ترین چیزی بود که حتی تصور هم نمیکردم.اونا با ساختن این انجین،کار بزرگی انجام دادن.

واقعا قشنگ بود کف کردم :d امیدوارم بتونن تو نسل بعد یه همچین چیزی رو تو بازی کامل پیاده کنن واقعا نشون دادن کرای انجین 3 خیلی حرفا واسه گفتن داره

تریلر خدا بود
خیلی حال داد :d

دیگه من نمیفهمم تک دمو به بازی ربطی نداره چه ضیغه ایه !
خوبه نوشته از داخل خود بازی C3 هست :|

یه عده دلشون خوشه که بازار دسته انریل ـه
خب به ..... م که دسته انریله
مهم اینکه قدرت دست کرای انجینه :>

واقعا قشنگ بود کف کردم :d امیدوارم بتونن تو نسل بعد یه همچین چیزی رو تو بازی کامل پیاده کنن واقعا نشون دادن کرای انجین 3 خیلی حرفا واسه گفتن داره
دوست عزیز تمام تصاویر از محیط کرایسیس 3 هست ربطی به نسل بعد و این حرفا نداره ؛ احتمالاً با DX11 رو pc یه همچین گرافیکی به خوردمون میدن .:d

اتفاقاً چیزه خیلی خوبی ام هست کلی هیجان و هایپ ایجاد میکنه. من یکی عاشقشم. ولی جوگیر شدن و Wooooow کشیدن واسه یه تک دمو کار جالبی نیست. ممکنه 50% این چیزهای که میبینید توی بازی نهائی نباشه یا اگرم هست با این کیفیت نیست.
شما ظاهرا تک دموی سخت افزار مانند کارت گرافیک یا کنسول رو با انجین اشتباه گرفتی انجینها تمامی امکانات تک دمو حتی فراتر رو میتونن تو بازی حتی open world ایجاد کنن این سخت افزاره که محدودیت داره و انجین ، که بتونه این رو روی سخت افزارهای موجود پیاده کنه که تو این تک دمو داره روی یه pc high end اجرا میشه و این شرکتهای کنسول سازی هستن که باید یه فکری برای کنسولهای جدیدشون بکنن که بتونه این رو تو بازی ها هم اجرایی کنه

آخرین ویرایش:
واقعا شاهکار بود من که از همون اولشم به این انجین شک نداشتم حالا بیشتر ایمان آوردم :دی
طراحی قورباغه فوقالعاده بود واجب شد یه قورباغه بگیرم :دی :)
CRYTEK HATERS MUST ******** IT

اگه بتونن واقعا یه همچنین گرافیکی رو روی حتی pc ارائه بدن یعنی دیگه به تکنولوژی دست پیدا کردند که بتونه گرافیک CG رو بطور کامل رو بازی ها پیاده سازی کنن! این یعنی :oچون ما اتنظار اینو حداقل تو 10 سال دیگه داشتیم!

اگه بتونن واقعا یه همچنین گرافیکی رو روی حتی pc ارائه بدن یعنی دیگه به تکنولوژی دست پیدا کردند که بتونه گرافیک CG رو بطور کامل رو بازی ها پیاده سازی کنن! این یعنی :oچون ما اتنظار اینو حداقل تو 10 سال دیگه داشتیم!
10 سال دیگه چه خبره برادر؟

همین الان برو مکس پین3 رو روی کامپیوتر با DX11 بازی کن گرافیک داخل بازی هم فریم هم کیفیت یه سر وگردن بیشتر از کنسوله حتی گرافیک داخل بازی خیلی بیشتر از تریلرهای میان مرحله ها هست که در واقع یه کلیپ ضبط شده از رندر ریل تایم هست برای کنسولها.

حالا این تک دموی نسل حاضر کرایتک بهتره ؟؟ یا اون تک دموی نسل بعد انریل ؟؟
واقعا حق داشت یرلی که گفت انریل چیز بخصوصی برای اراهئ در نسل بعد نداشت !!
جماعت ریختن سرش که هیچی حالیش نیست، انریل خداست، انریل منعطفه، انریل پرفروشه !!!
حالا که قدرت رو دیدن نه تنها توی تاپیک پیداشون نمیشه، بلکه دیگه فروش و انعطاف و اینا هم یادشون رفته !!!
نسل فعلی، کرایسیس 3، پی سی !!!! :cheesygri برو بگیر تا برسی به نسل بعدشون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or