تک دموی Crysis 3 فراتر از تصور!!!

hmd2009

کاربر سایت
all-glory-to-the-cryengine-3-hypnotoad_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

حتما تا به حال تک دمو های بسیاری را در مورد متور های قوی بازیسازی شرکت های مختلف دیده اید به عنوان مثال تک دموی Luminous Engine فاینال فانتازی یا تک دموی Unreal Engine 4 که در E3 2012 رونمایی شد در حالی که هیچکدام از آنها نتوانست آنطور که باید و شاید گیمر ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما امروز کرایتک یک تک دموی فوق العاده از قسمت سوم بازی sci-fi shooter خود که قرار است سال بعد منتشر شود یعنی Crysis 3 را با سطح دیوانه کننده ای از جزئیات منتشر کرد که باعث حیرت همگان شد! در این تک دمو شما شاهد جزئیات و افکت های غیر قابل باوری هستید که توسط متور قدرتمند CryEngine 3 خلق شده اند! بازی کرایسیس 3 قرار است در ماه فبریه 2013 برای Xbox 360 and PlayStation 3 و PC عرضه شود!

ویژگی های منحصر به فردی که در این تریلر قابل مشاهده هستند!

Real-time volumetric cloud shadows, pixel accurate displacement mapping, tessellated vegetation, composite 3D lense flares, procedural HDR flares and shapes, 3rd generation real-time global illumination, dynamic water volume caustics, real-time volumetric fog shadows, real-time area lights, unlimited particle FX lighting, integrated cloth & vegetation simulation, top secret tessellated toad tech.

[video=youtube;JWvgETOo5ek]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWvgETOo5ek[/video]

CryEngine 3 Tech Demo Video Shows Off Maximum Toad in Crysis 3 - AusGamers.com

لینک دانلود تک دمو CryEngine 3 - Tech Trailer | Gametrailers

آخرین ویرایش:
کل دمو یه طرف، غورباقه هم یه طرف :دی
جزییات که عالی بود ولی حیف که من با این PC پوکیده باید C3 بازی کنم :(
..
فقط یه چیزی اینا داشتن تریلر میساختن یادشون رفته بود شیشه دوربین تمیز کنند بعضی جاها کثیف بود :دی

منم باید رو قوطی کبریت (xbox 360 ) بازی کنم#:-s
پول نداریم بریم یه pc ببندیم در حد لالیگا که پول یه پراید رو باید بدیم چنین pc بگیریم:((

من بر عکس همه تون فک میکنم بازی حتی از نسخه دوم هم optimize تر خواهد بود :d ، یه چی تو مایه های تفاوت crysis و crysis warhead . :d

در مورد نسخه کنسولی هم مسلماً نمیشه انتظار افکت های DX11 رو داشت ولی بنظرم از لحاظ ظاهری تفاوتش در حد همون نسخه دووم باشه .

واقعا زیباست این کرای انجین یعنی فرا تر از تصور عمل کرده !

یه نکته ی بسیار مثبتی که این موتور گرافیکی داره نور پردازی و فیزیکش هستش که خعلی تو چش میخوره.

امیدواریم بتونیم با یه 690 اجراش کنیم روی تنظیمات فول

چه خبره ؟
مگه میخوای سرور onlive راه بندازی.
خیلی که دیگه بخوان بریز و بپاش کنن و شلوغش کنن یه 680 کفایت میکنه.در صورتی که اینا طوری برنامه ریزی میکنن که روی 560به بالا جواب کافی رو بده.

قدرت 560gtx هم بخوایم حساب کنیم حدود کم کم 8برابر gpu کنسولهای نسل حاضر قدرت داره.منتها باید از این قدرت باید در راه درست استفاده بشه نه برای msaa16x و رزلوشن خیلی بالا و بعضی افکتهایی که جز افت فریم چیزی ندارن.

همین الان با برنامه GPU Caps Viewer از قسمت opengl تگ . - HW Geometry Instancing

رو انتخاب کنی با توجه به 10000 هزار کره کوچک داخل بنچمارک و هر کره 800 مثلث داخل ساختش بکار رفته هر فریم معادا 8 ملیون مثلث در ثانیه میشه.
که gpu میتونه حداکثر رندر کنه.

حالا 560 حدود 75 فریم میده که میشه حدود 600 میلیون مثلث در ثانیه .
حالا تقسیم 60 فریم کنیم هر فریم 10میلیون مثلث میتونه این کارت پردازش کنه.

حالا جالب اینجاست ماکروسافت ادعا کرده که ایکس باکس360 در ثانیه 500میلیون مثلث میتونه پردازش کنه.یا سونی گفته gpu کنسولش میتونه 1.8گیگافلاپ پردازش کنه .من کاری به حرف این دو تا ندارم و درست یا غلط بودنش پای خودشون.

ولی با 10 میلیون مثلث در یک فریم فقط خدا میفهمه چه طراحی میشه ساخت.

آخرین ویرایش:
crytek ترو خدا دیگه جلوی ای ps3 بازا سرافکندمون نکن:-sچرا منی که میرم 2 ملیون پول پایه سیستم میدمو توقع بهترین گرافیک سالو دارم اخرش باید تو کف بمونم؟؟؟؟؟میخوام ببینم چجوری این the last of us شونو به f**ck میدی=))=))

شما خیلی خودتو ناراحت نکن ... همون سالهای پیش هم اگه نسخه PC بازیهای شاخ رو که با آخرین تنظیمات و پچ های مختلف روی Pc های High end اجرا میشد رو ملاک قرار میدادن از امثال MGS 4 و U2 و GOW و U3 و .. بهتر بودن ، ولی معمولا اکثرا نسخه کنسولی رو مقایسه میکنن .

بذارید یه چیزی در رابطه با ماهیت تک دمو بگم. وقتی مثلا یه تک دمو نشون میدن، حتما اون تک دمو قرار نیست ماهیت یه بازی باشه. گاهی اوقات هم مثلا بر روی عناوین موجودشون تک دمو رو اجرا میکنن تا فقط قدرتی نشون داده باشن. برای مثال تک دموی ریل تایم شرکت Square Enix رو لحاظ کنید که روی سری Final Fantasy نشون دادن اما هیچ ربطی به یه بازی جدید نداشت. منظورم اینه که الان که این تصاویر رو میبینید، انتظار نداشته باشد که توی Crysis 3 دقیقا همین ها رو با این کیفیت ببینید. این تصاویر میشه گفت یه پیش نمایش از نسل آینده گیمینگ هست و امکان داره اصلا ربطی به Crysis 3 نداشته باشه. مفهوم اینکه، فردا وقتی C3 اومد و اینا رو توش ندیدید، گند و فحش نکشید به هیکل مبارک Crytek.

حالا این چیزایی که نشون دادن میخواد تو Crysis 3 باشه یا نباشه مهم نیست. حداقل چیزی که از این تک دمو میشه برداشت کرد اینه که یرلی حرفش درست بوده؛ UE4 کسی رو سورپرایز نمیکنه. هر چیزی که اپیک نشون داده، اینا 2 سال قبل نشون دادن.
حالا بعضی ها بیان بگن UE نرمه و فروشش بیشتره و کسی به جز کرایتک نمیتونه باهاش بازی بسازه و ...

حالا این چیزایی که نشون دادن میخواد تو Crysis 3 باشه یا نباشه مهم نیست. حداقل چیزی که از این تک دمو میشه برداشت کرد اینه که یرلی حرفش درست بوده؛ UE4 کسی رو سورپرایز نمیکنه. هر چیزی که اپیک نشون داده، اینا 2 سال قبل نشون دادن.
حالا بعضی ها بیان بگن UE نرمه و فروشش بیشتره و کسی به جز کرایتک نمیتونه باهاش بازی بسازه و ...
ولی سینا من شک ندارم تصاویر از محیط خود بازی بوده ، همون اولشم مینویسه footage captured in-game from crysis 3 + اینکه بنظرم تفاوت خاصی با اون تریلر 15 دقیقه ای که از گیم پلی بازی نشون دادن نداشت ، فقط یه مقدار افکت DX11 (تسلیشن ، و کلاً تکنیک های برجسته سازی ) اضافه شده بود که مسلماً تو نسخه نهایی تکنیک های DX11 رو بکار میگیرن ، البته بعیدم نیست تو خود نمایش E3 هم این موارد وجود داشته و چون تشخیص این موارد یه مقدار به دقت و تأمل بیشتری نیاز داره طبیعی هست که از گیم پلی هایی که تا به الان نشون دادن نتونیم متوجه ـشون بشیم .

از طرفی اگه قرار بود این یه تک دمو باشه و صرفاً قدرت نسل بعد انجینشون رو به نمایش بذارن چه نیازی بود از محیط کرایسیس 3 نشون بدن؟ بالاخره کرایسیس 3 هر چقدرم عالی باشه محدودیت های کنسولی روش تاثیر گذاشته که تو این ویدئو هم به عینه مشخص بود . مدلینک کارکتر ها مثل نسخه دوم بود ، یا فرضاً طراحی شاخ برگ درخت ها رو با نسخه یک مقایسه کن. . .
29094535929038841154.jpg
یا مدلینگ پرنده نگاه ! بنظرت اگه قرار بود صرفاً یه تک دمو باشه امکان داشت چنین مدلینگ هایی نشون بدن !؟ خیلی راحت میتونستن مثل Square Enix یه تریلر اسکریپت شده با محیط و مدلینگ های فضایی نشون بدن ملت کف خون قاطی کنن .
در کل من فکر میکنم همون طوری که اول ویدئو هم نوشت تمام تصاویر ingame و از محیط خود بازی کپچر شدن و احتمالاً مثل نسخه دوم با Dx11 یسری افکت های جدید به بازی اضافه میشه همین .

آخرین ویرایش:
با اینکه میدونم آخرش این Crysis 3 هیچ پُخی نمیشه :دی.
ولی به شکل وحشتناکی هایپ شدم :|.

اگر لطف میکردن جای زر زر کردن از اول همچین چیزی نون میدادن . . .

البته بازم تو این تریلر شاهد چیزایی که من میخواستم مثل تخریب پذیری و... نبودیم ولی با این حال خیلی هایپ شدم :دی.
مخصوصن صداگذاریش لعنتی :|.

اون موجود سبز رنگ :دی که برای من زیاد هایپ بر انگیز نبود ارزشی هم نداره.

بیشترین قسمتی که هایپ شدم یکی اون قسمتی بود که جرقه های الکترونیکی میریختن رو زمین پخش میشدن.
یکی قسمتی که هلیکوپتر میخواست فرود بیاد :|. خیلی وحشتناک بودن این دو صحنه :|.

گرافیکش حرف نداره!:d:|
خیلی بیشتر از کالاف با 2ش حال کردم!:|
بلک آپس ................... :-&
خداییش از کالاف باحالتره
اگه این موجودای فضایی رو بر میداشتن آدم میذاشتن خیلیییی بهتر میشد!:>

با اینکه میدونم آخرش این Crysis 3 هیچ پُخی نمیشه :biggrin1:.
پخ که بستگی داره!:)) بازی خاصی نیست فقط تو گرافیک حرف اول و میزنه
منم crysis 2 رو به خاطر وجود Cryengine 3 بازی کردم قشنگ هم بود گرافیک خیلی زیبایی داره

ولی سینا من شک ندارم تصاویر از محیط خود بازی بوده ، همون اولشم مینویسه footage captured in-game from crysis 3 + اینکه بنظرم تفاوت خاصی با اون تریلر 15 دقیقه ای که از گیم پلی بازی نشون دادن نداشت ، فقط یه مقدار افکت DX11 (تسلیشن ، و کلاً تکنیک های برجسته سازی ) اضافه شده بود که مسلماً تو نسخه نهایی تکنیک های DX11 رو بکار میگیرن ، البته بعیدم نیست تو خود نمایش E3 هم این موارد وجود داشته و چون تشخیص این موارد یه مقدار به دقت و تأمل بیشتری نیاز داره طبیعی هست که از گیم پلی هایی که تا به الان نشون دادن نتونیم متوجه ـشون بشیم .

از طرفی اگه قرار بود این یه تک دمو باشه و صرفاً قدرت نسل بعد انجینشون رو به نمایش بذارن چه نیازی بود از محیط کرایسیس 3 نشون بدن؟ بالاخره کرایسیس 3 هر چقدرم عالی باشه محدودیت های کنسولی روش تاثیر گذاشته که تو این ویدئو هم به عینه مشخص بود . مدلینک کارکتر ها مثل نسخه دوم بود ، یا فرضاً طراحی شاخ برگ درخت ها رو با نسخه یک مقایسه کن. . .
29094535929038841154.jpg
یا مدلین مدلینگ پرنده نگاه ! بنظرت اگه قرار بود صرفاً یه تک دمو باشه امکان داشت چنین مدلینگ هایی نشون بدن !؟ خیلی راحت میتونستن مثل Square Enix یه تریلر اسکریپت شده با محیط و مدلینگ های فضایی نشون بدن ملت کف خون قاطی کنن .
در کل من فکر میکنم همون طوری که اول ویدئو هم نوشت تمام تصاویر ingame و از محیط خود بازی کپچر شدن و احتمالاً مثل نسخه دوم با Dx11 یسری افکت های جدید به بازی اضافه میشه همین .
به احتمال خیلی زیاد، همینطور که میگی هست و این سطح رو توی Crysis 3ـه PC میبینیم. ولی خُب یه چیزایی هم شاید مثل تک دموی E3 07 با نسخه اصلی Crysis فرق داشته باشه که طبیعی هم هست. بالاخره تو طول پروژه ممکنه یه چیزی رو تشخیص بدن وجودش ضرورتی نداره تا از اون ور روی یه چیزی که ضروری تره کار کنن.
در کل با حرفت موافقم.
با اینکه میدونم آخرش این Crysis 3 هیچ پُخی نمیشه :دی.
ولی به شکل وحشتناکی هایپ شدم :|.

اگر لطف میکردن جای زر زر کردن از اول همچین چیزی نون میدادن . . .

البته بازم تو این تریلر شاهد چیزایی که من میخواستم مثل تخریب پذیری و... نبودیم ولی با این حال خیلی هایپ شدم :دی.
مخصوصن صداگذاریش لعنتی :|.

اون موجود سبز رنگ :دی که برای من زیاد هایپ بر انگیز نبود ارزشی هم نداره.

بیشترین قسمتی که هایپ شدم یکی اون قسمتی بود که جرقه های الکترونیکی میریختن رو زمین پخش میشدن.
یکی قسمتی که هلیکوپتر میخواست فرود بیاد :|. خیلی وحشتناک بودن این دو صحنه :|.
http://h11.abload.de/img/untitled-1ghm7a.gif
http://h11.abload.de/img/untitled-1h5mzk.gif

چه گیری دادی به ps3 باز ها مگه اومدن اینجا گفتن گرافیک the last of us بهتره
عزیزم شما که هیچی نمیدونید یه ps3 باز تو کلاسمون هسته(منطق و بیخیال شده) که این انحصایاشونو هی میکوبه تو سر ما منم بهش میگم اقا انحصاریاتون عالین مخصوصا GOW ولی گرافیک pc بالا تره قبول نمیکنه تازه پریشب تو fb بهم میگفت ps3 قدرتش به اندازه U4.....حالا فهمیدی چرا!!!!اون موقعیم که بهترین گرافیک فنی تو spike شد انچارتد این دیگه منو دیووونه کرد)x
چه ربطی داره !
گیمر اونیه که تمام کنسول ها رو داشته باشه
و از همه انحصاری ها لذت ببره

همه چز که گرافیک نیس برادر من
Crysis جای خودش و Lou هم جای خودش :x
درسته بالا توضیح دادم گفتم من خودم عاشق GOWم اینم درسته که همچی گرافیک نیست من خودمم کنسول دارم ولی بازیارو همیشه برا pcیم میخرم چون اون لذتی که رو pc داره رو کنسول نداره برای من!!!!!ولی خودت باشی اعصابت خرد نمیشه انقد پول سیستم بدی اخرشم بهترین گرافیک سال نشی و جلوی اون فنای زبون نفهم کم بیاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما همین گرافیک رو روی کنسول های این نسل تونستی بگیری من جفت کنسولامو مجانی تقدیم می کنم !
دیگه لازم به گفتن نیست همون آواتارتون و نام و نام کاربری از کجا اومده دیگه ؟
باز یه عده رگ غیرت PC ـیشون زد بالا !

منظورتونو متوجه نشدم اگه منظورت اینه که کنسولای این نسل نمیتونن همچین گرافیکی رو بیارن بالا که قربونه ادم چیز فهم منم همینو میگم اگرم که نه اونو دیگه بحثش جداست....!!!!!درباره اواتارو نام کاربریم اره DMC بهترین بازیه عمرمه دانته هم بهترین شخصیت عمرم که باز خود DMC هم شماره یکو دوش انحصاری ps2 بودن منم قبلا ps2 داشتم و میگم واقعا بازیایه عالی بودن!!!اینم از این.درباره اون غیرت که گفتی من منطق دارم از رو هوا و فن بازی به هیچ وجه حرف نمیزنم بالا هم توضیح دادم دوباره میگم اگه یکی با یه کنسول 700 هزار تومنی میومد برات قیافه میگرفتو ادعای بهترین گرافیک میکرد و میگفت pc قدرتش عمرا به ps3 برسه چی میگفتی تازه کاش فقط همین بود میاد میگه گرافیکه ps3 از U4م بالاتره دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم همه گفتنا رو گفتم دیگه:-/

تریلر کاملا مال Crysis 3 بود و تو بازی نهایی همین کیفیت رو می بینیم! دلیل اینکه تو بعضی از صحنه ها یه خورده با تریلر E3 فرق میکرد بخاطر این بود که Bulid تریلر E3 خیلی قدیمی بود.

الان اینا رو برای مقایسه میذارم (تفاوت هایی که می بینید بخاطر بلد قدیمی E3 هست)

52658484811089767703.png

04085712810006684803.png

40602188717457542025.png

41482698156930632671.png

21406812382413129282.png

54449591961623594937.png

82364958790399396313.png

97087905861243248723.png

92161125094926581176.png

91941589090565871361.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟