تولد 5 سالگی Xbox 360

Dreadlord

کاربر سایت
xbox-kinect-slim-360.jpg

5 سال پیش در چنین روزی، مایکروسافت دومین کنسول بازی خود را در آمریکا عرضه کرد و Xbox 360 شروع کننده نسل جدید نام گرفت.

این کنسول با 18 بازی لانچ از جمله Kameo: Elements of Power, Call of Duty 2, PGR3 و Perfect Dark Zero عرضه شد و بر خلاف کنسول اول مایکروسافت، بعد از پنج سال همچنان با قدرت به کار خود ادامه می دهد.

Xbox 360 خانه برخی از محبوبترین عناوین این نسل، شبکه قدرتمند Xbox Live و اخیرا موشن کنترلر انقلابی Kinect است و طبق آخرین گزارش مایکروسافت نزدیک به 45 میلیون دستگاه از این کنسول در جهان به فروش رفته است.

تولدت مبارک!

5th.jpg

هر چند نصف لذتی رو که با Xbox Original و شاهکار هایی مثل KOTOR و Ninja Gaiden Black و Jade Empire و Combat Evolved و FarCry و Fable 1 و Halo 2 و Forza و ... بردم رو با X360 تجربه نکردم , اما خب بازم تولدش مبارک ... :دی شاید هنوز نتونسته باشه امثال من رو که با Xbox Original زندگی کردیم راضی کنه اما خب کلی عضو جدید به خانواده ی ایکس باکس اضافه کرده و دو برابر پدرش افتخار به دست آورده ...

تولدت مبارک زيباترين کنسول بازي دنيا <:-p اين خبر من رو ياد اولين باري که X360 رو از نزديک لمس کردم و باهاش بازي کردم ميندازه.

به نظر من X360 به لحاظ ظاهري از ساير کنسول هاي موجود ديگه زيباتر و خوش ترکيب تر هست.

منم به کنسولم که دست یکی هست که رفت با ما معمامله کنه اما از راه دور بهش تبریک میگم و میگم که خیلی دلم براش تنگ شده چقدر باهات خاطره داشتم اما از دستم گرفتنت و بردنت الانم دارم جای خالیت و هی نگاه میکنم و به خودم لعنت میفرستم :(:(:(.

آقای ایکس باکس 360 الان 5سالشونه؟! بعد 5سال آستین ها رو براشون بالا زدیم رفتند با Kinect خانوم ازدواج کردند:biggrin1: ایشالله به پای هم پیر شن:biggrin1:

منم به هردوتا ایکس باکسم که مثله دو تا پسر خوب دارن کار میکنن تولد 5 سالگیشون تبریک میگم >:d<<:-p:birthday:
و ارزوی داشتن بازیهای انحصاری بیشتری رو واسشون دارم (*):d

تمام خاطرات این سه سال,چه با اون پریمیومم چه با این آرکیدم از جلو چشم هام گذشت!چه خاطرات تلخ,چه شیرین. از در به در دنبال ریجن J دویل می کرای گشتن و کنسول زیر بغل زدن برای آپ تو دیت فریمور,تا رسیدن به بهترین بازی های عمرم و خاطرات مولتی پلیرینگ پارسال با ذوستان خوب لایو و...:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or