تولد 5 سالگی Xbox 360

Dreadlord

کاربر سایت
xbox-kinect-slim-360.jpg

5 سال پیش در چنین روزی، مایکروسافت دومین کنسول بازی خود را در آمریکا عرضه کرد و Xbox 360 شروع کننده نسل جدید نام گرفت.

این کنسول با 18 بازی لانچ از جمله Kameo: Elements of Power, Call of Duty 2, PGR3 و Perfect Dark Zero عرضه شد و بر خلاف کنسول اول مایکروسافت، بعد از پنج سال همچنان با قدرت به کار خود ادامه می دهد.

Xbox 360 خانه برخی از محبوبترین عناوین این نسل، شبکه قدرتمند Xbox Live و اخیرا موشن کنترلر انقلابی Kinect است و طبق آخرین گزارش مایکروسافت نزدیک به 45 میلیون دستگاه از این کنسول در جهان به فروش رفته است.

تولدت مبارک!

به قول دوستان ما که pc باز بودیم با این کنسول pc رو ول کردیم. واقعا خاطرات خوبی دارم باهاش. یاد اون پریمیوم قدیمیم بخیر. خلاصه تولدش مبارک.:x

منم تولدشو به microsoft تبریک میگم . واقعا فکر نمیکردم این بچه ی 5 ساله تا الان 45 میلیون فروش کنه!!!
و باید شبکه ی live رو دلیل محبوبیت این تازه کار دونست. واقعا با live خاطرات خوبی داریم . I LOVE U MICROSOFT:x

نسل قبلی فقط به خاطر اینکه توانایی اجرای KOTOR II رو نداشتم XBOX گرفتم و 8 ماهی مهمونم بود. هر چند بازیهای فوق العاده ای مثل HALO و NG و چند بازی خیلی خوب دیگه باهاش بازی کردم اما همه جوره انتخاب اول PS2 بود! این نسل هم 360 گرفتم که تا زمانی که PS3 مثل بچه آدم بیاد و کپی خور بشه دست خالی نمونم و فکر میکردم حداکثر 1 سال داشته باشمش! اما امان از اون روزی که آوردمش خونه و اولین بازی که PGR3 بود رو باهاش بازی کردم. کلا این بازی نظر من رو در همون لحظه ی اول نسبت به 360 عوض کرد و الان سومین 360 م تو خونه است!
Ten Ways Xbox 360 Changed Gaming

• Like
Reactions: Dreadlord
بنده نه 360 دارم نه ps3 :dدر کل ادم باید به یک چیز خوب احترام بزاره من هم تبریک میگم
یه خاطره هم بگم رئیس قبلی xbox اقای Ed Fries برای اینکه بازار ژاپن رو بدست بیاره میره اونجا و بعد از معرفی میبینه میگن نباید اول کنسول کلمه X باشه میگه چرا ژاپنیها میگن چون معنی خوبی نمیده به معنی مرگ هست از رنگ سیاه هم نباید استفاده میکردیم جون اینم سمبل مرگ در ژاپن بود :d کنسولی که تا الان بیش از 45 میلیون فروش کرده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or