تهیه کننده Battlefield 4: وضعیت PC گیمینگ از هر زمانی بهتر است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
battlefield-4-wallpaper-670x392.jpg

تهیه کننده ارشد بازی Battlefield 4 آقای Patrick Bach کم کم خودشان را برای عرضه این این بازی بر روی پلتفرم های مختلف آماده می کنند. با این حال هر موقع به گذشته و افردای که از ساخت بازی برای PC شاکی بودند نگاه می کند، اشتباهاتی را می بیند. ایشان همچنین معتقد هستند که این روزها PC گیمینگ وضعیت بسیار خوبی را دارا است. آقای Bach طی مصاحبه خود با GamesIndustry International می گویند:
به یک مثال در تجارت PC ها نگاهی بیندازید. همه می گفتند که در حال مرگ است و ما احمق بودیم که ساخت بازی برای آن را ادامه می دادیم اما در همین زمان بود که Steam نیز در حال رشد بود. در حال حاضر PC گیمینگ هیچ وقت به چنین قدرتی نبوده است. بخشی از آن بدین علت است که PC گیمینگ فراتر از یک چیز سنتی است که به کنسول ها انتقال یافته. PC گیمینگ مستقل تر از هر زمان دیگری می باشد. بازی های پرفروش بیشتری نسبت به گذشته دارد و عناوین بسیار بزرگی برای آن در نظر گرفته شده. در زمینه CPU و حافظه نیز شرکت های تولید کننده سخت افزار را می توانید مشاهده کنید که چگونه پیشرفت می کنند. کنسول های جدید بسیار قدرتمند هستند و من بازی بر روی PC و کنسول را دوست دارم اما زمانی که یک کنترلر را در دست میگیرم بیشتر شبیه یک PC است اما بر روی نمایشگری بزرگ و یک مبل. این بزرگ است.
Steam واقعا در PC گیمینگ موثر عمل کرده و اکثر بازی ها بر روی PC از گرافیک بهتری برخوردار است. PC گیمینگ از هر موقعی زنده تر است. نظر شما چیست؟
DS

آخرین ویرایش:
pc راندمان کنسول رو نداره و مقدار زیادی از پردازش خام روهدر میده و کلا بهتره PC Gaming در حده آرکید و ایندی و F2P باشه.

کنسول هویت یک گیمره.PC یه موجوده نق زنه که هی میگه بیا منو ارتقاء بده.واقعا غیر از اینه؟

کاملا مخالفم! من خودم کنسول رو برای گیم ترجیح میدم! ولی این 12 سالی که دارم وارکرفت بازی میکنم، نمیزاره به PC بی احترامی کنم! وارکرفت و WOW نه بازی های آرکید هستن، نه ایندی و نه F2P! و نه حتی به PC گرونی احتیاج دارن!

بلیزارد مچکریم :worthy:

کاملا مخالفم! من خودم کنسول رو برای گیم ترجیح میدم! ولی این 12 سالی که دارم وارکرفت بازی میکنم، نمیزاره به PC بی احترامی کنم! وارکرفت و WOW نه بازی های آرکید هستن، نه ایندی و نه F2P! و نه حتی به PC گرونی احتیاج دارن!

بلیزارد مچکریم :worthy:

پس بیاید در مورد هدفمندی پایرت بحث کنیم و شاید ما هم تونستیم یه چیزی رو تو این صنعت عوض کنیم.ما میتونیم و میکنیم.

نه خب بازیهای مولتی روی PC کلا یه بازی دیگه هستن و تجربه نظیرشون روی کنسول پیدا نمیشه ! لابد باید دارویی چیزی مصرف کنم تا این تفاوت فاحش در AI , Gameplay , Soundtrack و Story رو تشخیص بدم:d

شما تجربه ای که ما توی این نسل داشتیم رو میخوای تازه تو نسل بعد تجربه کنی مثل bf3 یکی از نمونه ها ;) شما فعلا کنسول نسل بعد رو بخر تا بتونی ببینی ما چی رو تجربه کردیم.

==========================================
ps : امام قارقارک با علامت مخصوص وارد میشو احترام بگزارید.:))

یکی از مدیرا بنم کرد و نتونستم رسالتم رو در اون مورد تکمیل کنم.
این پایرت خوریه غیر اصولی
PC یه موجوده نق زنه که هی میگه بیا منو ارتقاء بده.واقعا غیر از اینه؟
هدفمندی پایرت
کنسول هویت یک گیمره.
شما پیامبر 124001 ام نیستی؟ کتاب آسمانی هم داری؟

نه خب بازیهای مولتی روی PC کلا یه بازی دیگه هستن و تجربه نظیرشون روی کنسول پیدا نمیشه ! لابد باید دارویی چیزی مصرف کنم تا این تفاوت فاحش در AI , Gameplay , Soundtrack و Story رو تشخیص بدم:d

BF3 :)
آنلاین 64 نفره که کلاً تجربه بازی رو تغییر می‌ده + گرافیکی که شما تازه بعد از دو سال دارید روی نسل بعد می‌بینید. شما اگه گیمر هستید، و توانایی خرید PCـه مناسب رو هم دارید، چطور می‌تونید از چنین تجربه‌ای بگذرید؟!

در ضمن، قابلیت مادپذیری بازی‌های PC رو هم فراموش نکن.

بازی اسکایرم هزاران ماد فوق‌العاده داره که کلاً تجربه بازی رو تغییر می‌ده. مکان‌های جدید می‌سازن، موجودات جدید خلق می‌کنن و ... ! شما عکس زیر رو ببین، توی نسل قبل، شما تونستی چنین چیزی رو تجربه کنی؟! آیا به عنوان یه گیمر این جور تجربه کردن بازی با فریم مناسب، بهتر از اون گرافیک داغون و فریم زیر 20 در مبارازات شلوغ نیست؟!

http://www.8pic.ir/images/86374212971386360574.png

بازی‌های ورزشی به همین صورت، Soundtrackـها رو به دلخواه تغییر می‌دید، ده‌ها پچ برای بالانس کردن گیم‌پلی درست می‌شه، چمن فوتبال رو 3D می‌کنن و از اون نوع موکت مانند کنسولی درش میارن، اسکوبورد جدید اضافه می‌کنن، لباس‌های فصل بعد رو به بازی اضافه می‌کنن، ماد CL رو به فیفا اضافه می‌کنن، اینتروی ورود به زمین رو تغییر می‌دن و ...

اگه اینا اسمش تجربه متفاوت نیست، من نمی‌دونم اسمش چیه!

آخرین ویرایش:
100 درصد PC بهتر هست این یه چیزه بدیهیه ، اما اکثرا" کنسول رو برای گیمینگ ترجیح میدن حالا چرا؟ عمده ترینش اینه که کنسول دنگ و فنگ ارتقای قطعاتی نداره و یک کنسول با دوامی بالغ بر7 سال یا بیشتر داره که خوب مضراتی هم داره ، مطمئنن یه کنسول بهینه شده در 7 سال پیش پس از گذشت سالیان نمیتونه خودش رو در امر کیفیت مطرح کنه اما یه مزیتی که داره اینه که این کنسول ها از قبل برای گیمینگ بهینه شدن نه چیزه دیگری ، اما PC به کلی فرق داره میتونی قابلیت ماد رو به همراه داشته باشید به همراه قابلیت های جانبی تو بازی های آنلاین غیر از اون حق انتخاب دارید که میتونید برخی کدهای گیم رو دستکاری کنید میتونید پچ بسازید بازیتون رو بالانس کنید مطمئنن کسایی که دم از کنسول میزنن (با این که یک گیم عادی رو رو کنسول بیشتر ترجیح میدم و یکی از طرفداران کنسول ها هستم) و PC رو از رده خارج میدونن بی اطلاعن ، وقتی کسی اطلاعی در رابطه با اسمبل صحیح سیستم و خرید قطعات موردنیاز گیمینگ نمیدونه طبیعیه که صحبت از رده خارجی و این صحبتا بزنه!

اما در رابطه با استیم ، یکی از معظلات این پلتفرم هم چندگانگی سیستم های فروش و آنلاین هست تنها نظری که میتونم بدم اینه که به شدت می طلبم تمامی این سیستم های پراکنده در قالب همون استیم جمع بشن و یه پلتفرم قوی رو بسازن و دیگه با یه سردرگمی مواجه نباشیم!

ممنون برای خبر...

BF3 :)
آنلاین 64 نفره که کلاً تجربه بازی رو تغییر می‌ده + گرافیکی که شما تازه بعد از دو سال دارید روی نسل بعد می‌بینید. شما اگه گیمر هستید، و توانایی خرید PCـه مناسب رو هم دارید، چطور می‌تونید از چنین تجربه‌ای بگذرید؟!

در ضمن، قابلیت مادپذیری بازی‌های PC رو هم فراموش نکن.

بازی اسکایرم هزاران ماد فوق‌العاده داره که کلاً تجربه بازی رو تغییر می‌ده. مکان‌های جدید می‌سازن، موجودات جدید خلق می‌کنن و ... ! شما عکس زیر رو ببین، توی نسل قبل، شما تونستی چنین چیزی رو تجربه کنی؟! آیا به عنوان یه گیمر این جور تجربه کردن بازی با فریم مناسب، بهتر از اون گرافیک داغون و فریم زیر 20 در مبارازات شلوغ نیست؟!

http://www.8pic.ir/images/86374212971386360574.png

بازی‌های ورزشی به همین صورت، Soundtrackـها رو به دلخواه تغییر می‌دید، ده‌ها پچ برای بالانس کردن گیم‌پلی درست می‌شه، چمن فوتبال رو 3D می‌کنن و از اون نوع موکت مانند کنسولی درش میارن، اسکوبورد جدید اضافه می‌کنن، لباس‌های فصل بعد رو به بازی اضافه می‌کنن، ماد CL رو به فیفا اضافه می‌کنن، اینتروی ورود به زمین رو تغییر می‌دن و ...

اگه اینا اسمش تجربه متفاوت نیست، من نمی‌دونم اسمش چیه!
تمامی صحبت ها و نظراتی که دادین قابل احترام هستش و کاملا مشخص هستش که پی سی باز هستی و هیچ مشکلی نیست ولی جان من دیگه درباره بازی های ورزشی شرکت EA و خیلی بازی های دیگه که بر روی پی سی نمیومدن رو دیگه کوتاه بیا شما داری با ماد سازی و خیلی چیزای دیگه اصل موضوع رو میپیچونی .

من خودم هم در اون نسل طلایی پی سی همون سال های 2000 تا 2005 و حتی کمی قبل تر از سال 2000 یک پی سی باز بودم و دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم و بگم اون سال ها واقعا پی سی در اون بره زمانی ارزش خرج کردن رو داشت و بقیه موضوعات.

من حرفم اینه که در همین نسل هم سری فیفا در اواسط و از نسخه فکر کنم 11 و یا 12 به بعد نسخه نسل بعدش برای پی سی اومد و پی سی باز ها قبل از اون نسخه داغون فیفا رو بازی میکردن و همین طور خیلی بازی های ورزشی دیگه که برای پی سی نمیاد و این یک نقطه ضعف بزرگ هستش و در نسل بعد هم دارین میبینین که باز هم این داستان ادامه داره تا شاید اواسط نسل بعضی از نسخه های ورزشی نسخه نسل بعد برای پی سی بیاد یا همین بازی بسکتبال 2K که نسخه نسل بعدش برای پی سی نمیاد حالا شما برو یک سوپر کامپیوتر بخر اصلا بهترین پی سی جهان رو بخر چه فایده !!! شما داری با دوستان دعوا سر پی سی و کنسول میکنی و وقتی کم میاری میگی آره من بازی های مولتی رو بر روی پی سی بازی میکنم و بازی های انحصاری رو روی کنسول .

شما توان مالی داری ،شما میتونی پی سی به روز بکنی شما میتونی هم پی سی به روز شده داشته باشی و هم کنسول خب مشخصه که منم اگه یک پی سی به روز داشتم بازی بتلفیلد 3 یا بازی بتمن که از تکنولوژی بی نظیر موتور فیزیک انویدیا استفاده کرده در نسخه پی سی میرفتم نسخه پی سی رو بازی میکردم
(درنسخه کنسولی خیلی از افکت های موتور فیزیک خاموش بود ) و همین طور ویچر 2 که نسخه پی سی یه چیز دیگه بود البته فقط در بخش گرافیک چون شما جوری صحبت میکنی که انگار نسخه پی سی با کنسولی به طور کامل فرق داشته که اصلا این طور نبوده و فقط در بخش گرافیک بهتر بوده صد البته بر روی یک پی سی قوی . داشتم میگفتم کسایی که توان مالی بالایی ندارن و فقط میخوان بر روی یک چیز هزینه کنن واقعا کنسول بهتر هستش . بازی های بیشتر ،بازی های با ثبات تر از نظر ساخت بر روی یک پلتفرم ، بازی های انحصاری و خیلی چیزای دیگه

آره دوست گرامی اگه همه توان مالی بالایی داشتن میرفتن این آخر نسلی یک پی سی قوی هم میگرفتن و بازی بتلفیلد 3 و ویچر2 و .............. رو در پی سی بازی میکردن ولی کسایی هم که این بازی ها رو در کنسول بازی کردن لذت کافی رو بردن . شما میگین که آره تازه کنسول های نسل جدید بیان و تازه کنسول باز ها بفهمن که ما گرافیک نسل بعدی رو چند سال قبل بازی میکردیم اگه بحث سر این چیزای بیهوده باشه و از این کل کل ها تا ابد ادامه داره کنسول بازی ها هم میتونن بگن که پی سی باز ها مثلا بازی RDR رو منتظرش بمونن تا شاید فرجی بشه تا بازیش کنن !!!

خوب به نظرت الان من پول گذاشتم کنار برای خرید کنسول نسل بعد و سخت منتظر بازی های ورزشی نسل بعد و بازی های انحصاری نسل بعد هستم که نسخه نسل بعدش بر روی پی سی نمیاد و فقط توان خرج کردن بر روی یک پلتفرم دارم حالا با تمام این احوال به نظرت مغزم تاب داره برم یک پی سی بخرم و از بازی کردن این بازی هایی که بر روی کنسول بیاد محروم بشم آره اگه پولش رو داشتم هم یک پی سی فوق قوی میگرفتم و بتلفیلد 4 رو در دیوانه ترین حالت تنظیمات بر روی یک پی سی بازی میکردم و در کنارش کنسول های نسل بعد رو هم داشتم و بازی هایی که بر روی پی سی نمیومد رو هم بازی میکردم .

آخرین ویرایش:
شما با دکمه Enter آشنایی دارید؟ میره خط بعدی واستون;)
نه آشنایی ندارم

الان یاد گرفتم .

حالا جبرانش میکنم .

راست میگی
چقدر کیف میده اینتر زدن :d

میگم بعد از علامت سوال یک دکمه اینتر میزدی .

و سخن بعدیتون میرفت خط بعدی واستون
;)

Blah Blah Blah ..............

پس بیاید در مورد هدفمندی پایرت بحث کنیم و شاید ما هم تونستیم یه چیزی رو تو این صنعت عوض کنیم.ما میتونیم و میکنیم.
انصافا اسم کاربریت برازندته
خفمون کردی با بحث هدفمندیه پایرت. برو اخوی خدا روزیتو تو فرومهای دیگه بده

100 درصد PC بهتر هست این یه چیزه بدیهیه ، اما اکثرا" کنسول رو برای گیمینگ ترجیح میدن حالا چرا؟ عمده ترینش اینه که کنسول دنگ و فنگ ارتقای قطعاتی نداره
کاملا با این حرف شما موافقم.

من بازی کردن یک گیم بدون افت فریم و رزولوشن و بالا و اپشن های غیره روی pc ترجیه میدم به انجام 100 تا بازی رویه کنسول ...اینو تجربه بهم ثابت کرده...
قطعا خیلی از دوستان هم حرف منو میفهمن...

من هم pc دارم هم کنسول ولی ترجیح میدم رو کنسول بازی کنم از بس pc دردسر داره با هزار تا بدبختی بازی روش نصب میکنی حالا باید بشینی انگولش بدی اخرشم بهینه نمیشه.بعضی بازی ها هم اجرا نمیشه تو کفش میمونی،کار به ویندوز عوض کردنم میرسه.رو بعضی بازیا دسته نصب نمیشه،میره رو اعصاب ادم،منم از وقتی دسته ایکس باکس دست گرفتم انگار نه انگار که عمری با موس بازی کردم،نمیتونم بازی کنم
خلاصه اینجوری میشه که قید ریزولیشن 1080 میزنم به 720 اکتفا میکنم ولی اعصاب خودم خورد نمیکنم از زندگیم لذت میبرم
اقا نظر شخصی بود لطفا نریزین رو سرم:)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or